İlgili konuyla ilgili uzun zaman önce desteğe mesaj attım ,
oynadıgım bir diğer oyunda , eşya ve para GÖNDERMEK için bir menü var , ister bölgedeki bir arkadaşınıza , ister diğer karakterinize istediğiniz zaman eşya para iksir vs. yollanabiliyor.
yan yana kararkterler içinde ORTAK KASA sistemi kullanılıyor . ikvde şaheser silahların aktarımını engellemek için bu sistemden çekiniliyor , fakat çantayı 2 büyük pencere , kasayıda 4 karakter ortak olarak toplam 8 pencere yapıp şaheserlerin kasaya konması engelenerek bu konuya çok rahatbi çözüm bulunabilir. Bu sayede çantanın 2. penceresine fazla şaheser eşyalaranı koyabilirler.
İyi bayramlar..
Karakterler Arası Eşya Aktarımı !
- BeLCiKLixJoKeR
- FareAdam Düşmanı
Re: Karakterler Arası Eşya Aktarımı !
BeLCiKLixJoKeR
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
Bitirici
Anka: MercimekÇorbası / PancarÇorbası
Eminönü: EKİNG / Followfinisher
Psychological Counselor
https://www.youtube.com/watch?v=3QGeeHQUUfA
- Lord0fJustice
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Herkeze Fikirleri İçin Teşekkür Ediyorum Hakaret Edenlerede Cevaben Bu Konuyu Açmak Mallık Oluyorsa Siz Gerizekalısınız Bu Durumda Bu İkinci Yazışıyom Adminler Yazıyı Kaldırıyor Kaldırmayın Onlar Bize Hakaret Edince Bişey Yok Biz Burda Bi Cevap Yazıyoruz Yazdığımıza Bin Pişman Ediyorsunuz Adamı..
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
oLmazSaoLmaz yazdı:Bóyle bi sıstem ımkansız1 üyelıkte 2 büyüm var 1 bûyücümde her setten 2 set war o zaman fazla olan setı ezik büyüme atarım bölge atmadan ûstü düzülür
mantıklı değil mi
bir varmış bir yokmuşum
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
benim savaşçımda aynı şaheser zırhtan 2 tane varsa birini diğer savaşçıma aktarıyor olmam pek de adaletsizlik olmaz. 2ncisinin düştüğü zaman da bir emek sarf etmişim sonuçta.BeLCiKLixJoKeR yazdı:İlgili konuyla ilgili uzun zaman önce desteğe mesaj attım ,
oynadıgım bir diğer oyunda , eşya ve para GÖNDERMEK için bir menü var , ister bölgedeki bir arkadaşınıza , ister diğer karakterinize istediğiniz zaman eşya para iksir vs. yollanabiliyor.
yan yana kararkterler içinde ORTAK KASA sistemi kullanılıyor . ikvde şaheser silahların aktarımını engellemek için bu sistemden çekiniliyor , fakat çantayı 2 büyük pencere , kasayıda 4 karakter ortak olarak toplam 8 pencere yapıp şaheserlerin kasaya konması engelenerek bu konuya çok rahatbi çözüm bulunabilir. Bu sayede çantanın 2. penceresine fazla şaheser eşyalaranı koyabilirler.
İyi bayramlar..
bir varmış bir yokmuşum
- oLmazSaoLmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: We Are The Best
SormaPROF yazdı:oLmazSaoLmaz yazdı:Bóyle bi sıstem ımkansız1 üyelıkte 2 büyüm var 1 bûyücümde her setten 2 set war o zaman fazla olan setı ezik büyüme atarım bölge atmadan ûstü düzülür
mantıklı değil mi
Selamlar,
İKV Dünyası bir çok Online oyuna benzetildi fakat şu banka işine bir çare bulunamadı!
Misal veriyorum; Bankacıda ortak banka hesabı olması gerek. 4 karakterımızınde tüm kasaları orada bulunması ve bu kasaların en az 2x4 olarsak 8 kasa olması gerekiyor.
Aslında aktarım ile uğraştığımız için bizlere 5 kasada yeterli görünüyor.
İmkansız olan bu önerinin gerçekleştirilmesi dileğiyle..
İKV Dünyası bir çok Online oyuna benzetildi fakat şu banka işine bir çare bulunamadı!
Misal veriyorum; Bankacıda ortak banka hesabı olması gerek. 4 karakterımızınde tüm kasaları orada bulunması ve bu kasaların en az 2x4 olarsak 8 kasa olması gerekiyor.
Aslında aktarım ile uğraştığımız için bizlere 5 kasada yeterli görünüyor.
İmkansız olan bu önerinin gerçekleştirilmesi dileğiyle..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN