[PVP Server]IKV 39 Lvl Sunucu Dosyalarını Yayınlayın!
[PVP Server]IKV 39 Lvl Sunucu Dosyalarını Yayınlayın!
Yönetim bizi hiç dinlemiyorsunuz madem böyle IKV Meteor(39 Lvl) dosyalarını ya da hiç olmadı IKV 29 Level dosyalarını yayınlayında bizde kendi PVPlerimizi kurabilelim.Bunun yanında geliştirmemiz için oyundaki dosyalarda engel varsa kaldırında her kişi kendi edit'ini upgradesini yapsın.Kendi silahlarını modelleyip , kendi mekanlarını modelleyip kendi PVP lerine ekleyebilsin.Teşekkürler...
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: [PVP Server]IKV 39 Lvl Sunucu Dosyalarını Yayınlayın!
user sayısı azalsın ikv akçeden para kazanamasın.Sonuçta bu oyun babamızın hayrına yapıldı ya
- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeş Hayal Kurmayın ...
Ais EzheL , Hidra ...
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Karaköy
- Klan: Lodos
İkv 2.9 güncelleme dosyaları elimde mevcut 

- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Emek vermeyen ? Günde oyuna 1*2 saatimizi ayıyoruz. 2 Saate kac ayda 1 tılsımı tamamlarsın üstünü dizersin ?xXESREFPASALIXx yazdı:Şu aralar cok sık takılıyorum forumda herkezın böyle bi istedigi var full olmayanlar emek vermeyenler hep böyle bişey yapma peşinde arkadaşim bakın bu oyunda öyle bişey olmaz hayal kurmayın kendınızı kandırmayın lütfen zaten oyunda pek oynayan yok eskisi gibi siz böyle bişey istiyosunuz böyle bişey olsa oyunda sadece tanıdıkları için kalan insanlar olcak emek verenler olcak o yüzden böyle şeylere kafa yormayın gıdın dersınıze calişin
- Nickelback
- Salgın Koruyucusu
BÖYLE BİRŞEY MÜMKÜN DEĞİL ONUN YERİNE OYUN DÜZELTİLMELİ!
pvp serverlar oyuna nakit akışını keseceği için bu imkansızdır. pvp serverda oynayan birisi kalkıp bu oyunda akçe alımı yapmaz.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
- LinkiNParkK
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Saygı Or Sevgi
herkes bir şey sölüyor 
yahu eskiyi felan bırakın eskiler eskide kaldı şu oyuna adam gibi güncellemeler gelmeleri gerekiyor 2 3 tılsım yapıp fiyatlarını yüksek tutup kimseyi kandırabileceklerini sanmıyorum bu şahsi fikrim..Kandırılsa bile 20 kişi olsun 20 kişiyle mi Bu oyunu kurtaracaksın İKV sor bi kendine ?
yahu eskiyi felan bırakın eskiler eskide kaldı şu oyuna adam gibi güncellemeler gelmeleri gerekiyor 2 3 tılsım yapıp fiyatlarını yüksek tutup kimseyi kandırabileceklerini sanmıyorum bu şahsi fikrim..Kandırılsa bile 20 kişi olsun 20 kişiyle mi Bu oyunu kurtaracaksın İKV sor bi kendine ?
iyi yayınla mahkemene gelelim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:BunudaBanlayin yazdı:İkv 2.9 güncelleme dosyaları elimde mevcut
- ed67ed
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Lonca: Marvel
- Discord: end95
:lol:Schiller yazdı:iyi yayınla mahkemene gelelim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:BunudaBanlayin yazdı:İkv 2.9 güncelleme dosyaları elimde mevcut
Ayrıca şu ana kadar tüm dosyalar yayınlansa Büyük Hol'de dahil. Ben yine pvp kuracaksam bu son haliyle kurarım sadece reçetelerin istediği maden materyal gibi şeyleri silerim reçetelerden.