Bir işi yaptığınız da şu oyunun eskilerini etkileyemeyecek şekilde yapmayı beceremiyorsunuz her yaptığınız yeniliği elinize yüzünüze bulaştırıyorsunuz ve yeni başlayan oyuncuların önünü kapatıyorsunuz.
1800 Fizik büyücüm var ÇT giremiyor M1 isteniyor tanıdık olmadığı zaman sadece bekliyorum kime sorarsam almıyor
Mevlana asalı şifacım var neyse ki sokabiliyorum her yere fakat şimdi sıkıntı bu değil hemen başlayım sıkıntıya.
ÇT geldi ilk zamanlar uçuk Fizik değerleri istenmiyordu her şey normaldi yeni gelen asalar parlatılmıyordu tamam dedik girelim dizelim. Hooop parlatmalar geldi yeni asalara ne oldu demeden en düşük fizik değeri 2000 oldu kardeşim millet Kıyamet asa üretip parlatmaya zorunlu hale gelmeye başladı. Büyücü açtım ürettim asamı tamam sonra sıkıldım bıraktım. Arkadaşlar rica ettiler 1800 fizik ejder asalı büyüyü verdiler. Trans seti tamamlanmak üzereyken tılsımlar bi geldi her şey yerle bir oldu ne mi oldu ? M1 siz almıyorlar be kardeşim alım yok sadece M1 istiyorlar. Sanki önceden M1 siz kesemiyormuş gibi çıldırdılar.
Siz yeniliklerinizle oyunu değiştirmiyorsunuz, oyuncuları değiştiriyorsunuz.
Bu sebep yüzünden üyelik bile açtım yeni.
Yeter Be Yönetim Yeter Be
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Yeter Be Yönetim Yeter Be
benim artık ümidim kalmadı bıraktım oyunu 
kardeşim normalde her gruba bir m1 yeter artar bile o gruba dört m1 beş m1 arayanların kovalıklığındandır başka hiç bi şeyden değil o tür adamlarla zaten bölgeye girmepişman olursun sanırsınki hepsi oyunun kralı al ellerinden m1 döndür eski sisteme bu seferde sudan çıkmış balık, o yüzden sen kendi arkadaş çevrenle takılmaya devam et
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Bence yanlış düşünüyorsunuz her 4M1 grupla giren kişi sizin bahsettiğiniz özellikteki kişi değildir kendimden örnek vericek olursam M1 üretmek için holde baya bir vakit geçirdim bunun içinde hem hız hem kolaylık açısından M1 üreten kişilerle girmeyi tercih ediyorum 4M1 olmadı 3M1 gruplar halinde bölge atıyoruz ki dediklerinize katılmıyorum M1 üreten kişi o kadar emek verip üretiyor (babasının hayrına değil tılsımların gelmesiyle sistem değiştiği için üretiyor) M1 siz kişiyi kendi grubuna almaması kadar doğal birşey olamaz.M1 siz kişilerde kendi aralarında grup kurup kolayca gaffarı kesebilir bunda büyütülcek birşey yok yönetim NAPSIN yani buna size sorarım?weissmann yazdı:kardeşim normalde her gruba bir m1 yeter artar bile o gruba dört m1 beş m1 arayanların kovalıklığındandır başka hiç bi şeyden değil o tür adamlarla zaten bölgeye girmepişman olursun sanırsınki hepsi oyunun kralı al ellerinden m1 döndür eski sisteme bu seferde sudan çıkmış balık, o yüzden sen kendi arkadaş çevrenle takılmaya devam et
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- Yaslikurt
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Hanedanlığı
ikv yönetimi her zaman olduğu gibi bir yeri yaparken bir yeri yıkıyor.
Anahtar olmuş her bakışta kara-para; pençe,
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
Hançer saplanmış bu kalbe, fayda etmez akçe.
-
EmoReis
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: HUN
Ikv Yönetimine Suc Buluyorsunuz Peki Kendinizde Aradınızmı Hatayı Bu Carlara Asayı vb itemleri Dizenler nasıl dizdi ? M1 Üretenler Nasıl Üretdi Uğraşınca Bence Her şey Oluyor Kendımden Örnek vereyım 3 tane y2, 1 tane m1, 2 Tane Ofans 2 Bir Tane Süpürme 3 Tılsımları Üretdim Uğraşınca Emek Harcayınca Bence Herşey Olur ...
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN
- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Aynen Emek Harcıyacaksın , Bu Bir İkincisi de Bir Grupta En Fazla 2 M1 Olmalı 3 - 4 M1 Olunca Herkesin Hasar Hemen Hemen Eşit Oluyor Gaffar Herkese Dönüyor Verilen HS Bi İşe Yaramıyor ...
Ais EzheL , Hidra ...
xXESREFPASALIXx yazdı:++1 millet maden oturuyo 10 dk duruyo bişey cıkmadı dıyo gidiyo ben hatırlarım kac kere sabahladıgımı baltayı basarkeneEmoReis yazdı:Ikv Yönetimine Suc Buluyorsunuz Peki Kendinizde Aradınızmı Hatayı Bu Carlara Asayı vb itemleri Dizenler nasıl dizdi ? M1 Üretenler Nasıl Üretdi Uğraşınca Bence Her şey Oluyor Kendımden Örnek vereyım 3 tane y2, 1 tane m1, 2 Tane Ofans 2 Bir Tane Süpürme 3 Tılsımları Üretdim Uğraşınca Emek Harcayınca Bence Herşey Olur ...
ben mecbur muyum kardeşim maden başında sabahlamaya grup bölgelerin de çıldırmaya deli olmaya ? sadece kendi açınızdan düşünmeyin ben sevmiyorum ben gidip mob kesip parayı öyle yapmak istiyorum.
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ejob77zfKGU[/youtube]
Eğer ki göremiyorsanız
Eğer ki göremiyorsanız
Kod: Tümünü seç
http://www.youtube.com/watch?v=Ejob77zfKGU