bi soru
- Bleyd
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Vuslatt
bi soru
kolay gelsin arkadaşlar size bişey soracakdım bu aralar dikkatimi çektide herkes y2den kurtulmaya çalışıyo m1le tkslıyo satıyo ne oldu da herkes y2den kurtulmaya çalışıyo bilen varsa cevab verebilirmi...
Re: bi soru
enterasan sancakda da deli gibi y2 üretimi var fabrika gibi çalışıyor millet
Ne haber geldiyse sancağa uğramamış demek ki
2006-2016
Orhanbey - ROWxBeRRu - reSpOnSe
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
kardeşim kimsenin hiç bi şeyden kurtulmaya çalıştığı yok olanlar m1 ile y2 takaslıyo yada tam tersi arada 5-10m gibide miktar döndürüp para kasmaya çalışıyo akılları sıra 
- Bleyd
- Cin Avcısı

- Lonca: Vuslatt
Bence bisey var bende yeni ürettim y2 ii daha 2 gün oldu daha önce m1 üretmistim ama bu aralar herkes m1 peşinde y2 leri satıyolar yada tks diyolar bence bisey var ama satışla 5 veya 10 m kar için al sat riskine girmez bence kesin bisey var 
Tangriss de y2 nin pek iş göreceğini sanmıyorum.M1 ile daha seri kesilcektir büyük ihtimal . millet onun hazırlığını yapıyor olabilir.
2006-2016
- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Tangriss Ne Kardeş ?resp0nse yazdı:Tangriss de y2 nin pek iş göreceğini sanmıyorum.M1 ile daha seri kesilcektir büyük ihtimal . millet onun hazırlığını yapıyor olabilir.
Ais EzheL , Hidra ...
- muhammet1361
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: Lotus
FedoREmelianenKO yazdı:Tangriss Ne Kardeş ?resp0nse yazdı:Tangriss de y2 nin pek iş göreceğini sanmıyorum.M1 ile daha seri kesilcektir büyük ihtimal . millet onun hazırlığını yapıyor olabilir.
yeni gelicek yerin ismi ama zaten tangris labirenti var suan oyunda
- FedoREmelianenKO
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
Yeni Gelecek Bir Yer İse , Sen İş Görüp Görmiyeceğini Nerden Biliyorsun ? Kahin misin ? Onu da Bi Kenara Bıraktım Gelip Gelmiyeceğini Nereden Biliyorsun ?muhammet1361 yazdı:FedoREmelianenKO yazdı:Tangriss Ne Kardeş ?resp0nse yazdı:Tangriss de y2 nin pek iş göreceğini sanmıyorum.M1 ile daha seri kesilcektir büyük ihtimal . millet onun hazırlığını yapıyor olabilir.
yeni gelicek yerin ismi ama zaten tangris labirenti var suan oyunda
Ais EzheL , Hidra ...