Yeni Görevler !!!
Re: Yeni Görevler !!!
arkadaşlar i.k.v yönetimi bu tür görev koysa dahi sizin o yazdığınız para miktarlarını hayatta ödül olarak koymaz adamlar oyuncuların elindeki paraları harcatmak için lodos-arz bayrak gibi bi zımbırtı getirdi oyuna,topkapıda satılanlar v.s v.s oyuncunun oyun parasını köreltmeye çalışan bi sistem kalkıpda yaratık kestik diye bize hayatta 10m vermez zaten oyunun şu an için en büyük bosu gaffarı kesiyoruz gelen para miktarı kaç bakanınz oldumu hiç 
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Biz bu tip paylaşımlar yapmaz isek , yönetim bizim memnun olduğumuzu düşünür , sonucundada oyuna pek fazla dokunmaz. Elmayı seven birine elma hoşafı , elmalı salata vb. yani aynı çizgide gider şekli değişitir anlatabiliyor muyum ? Konu yani öneri ama iyi ama kötü , kah yapılır yada kah yapılmaz. Fakat ben düşüncemi paylaşmak istedim. Sonuç olarak ise bu önerinin faaliyete geçmesi emin ol bir çok bırakmış oyuncuyu oyuna döndürecektir
İyi forumlar...
İyi forumlar...

- scream20
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı Devleti Aliyye
kardeşim böyle bir durum gerçekleştirilmez ama diyelimki oldu peptit salgı neotim verirse bütün oyu nfelc olur çok kolay tılsım üretilir belki madalya ola bilir para ola bilir ( 10m felan çok aşırı miktar )bendensairolmaz yazdı:Merhabalar,
Oyun içerisinde bir çok yaratık var ve bu yaratıkların hepsinin sadece bir görevi olması bence oyundaki görev kavramını basit kılıyor.
Şöyleki , hem oyuna yeni başlayan arkadaşlarımız açısından oyunu daha cazip kılma açısından , hemde itemini dizmiş arkadaşlar için birikim yapma açısından bir önerim olacak...
Büyük hol eklentisi çerçevesinden oyundaki yaratık sayısı biraz arttı. Bir yandanda artık yeraltı bölgesi tenha olan bir sunucuda tenhanında tenhası olmuş durumda. Bence oyuna sürekli görevler getirilmesi ve bu görevlerin görev ödülleride biraz cazip olması
Örneğin ;
[49] Büyük Hol Akrep Görevi : 500 akrep öldür. Görev ödülü 10 m para veyahut 5 peptit
[49] Büyük Hol Örümcek Görevi : 500 örümcek öldür. Görev ödülü 10 m para veyahut 5 örümcek salgısı
[49] Saklı Irh Öldür : 500 Saklı Irk öldür. Görev Ödülü 20 m para veyahut 5 Xenotim
[49] Gümüş ve Bronz Akrep Görevi : 500 Gümüş Akrer öldür : Görev ödülü 1 m para veyahut 10 klorotoksin
[49] Lanetli Meranlar : Meran Şehrinde 500 Lanetli Meran , Buz büyücüsü Gecenin Takipçisi öldür : Görev ödülü : 20 m para + 20 likit
Tabi bu durumda oyundan çıkıp girildiğinde göreve kalındığı yerden devam edilmeli , önce bu ayarlanmalı...
Böyle bir yenilik olursa oyuna bence daha çok kişigirebilecek çünkü şuan oyuna başlamak isteyen ama sığınak migrat çemberlitaşa arkadaş bulamadığı için giremeyen ve online adam sayısı az olduğundan istediği grubu kuramayan arkadaşlarda bu şekilde para biriktirip üretimede girebilirler...
İyi forumlar...
- bendensairolmaz
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Yorumun için teşekkür ederim fakat bir kerede sana soyliyeyim bu sayılar ödüller kafamda öyle düşünmeden yazdım sayısı değiştirilebilir birde şöyle düşün adam bir üretim için peptit üretecek gider alıp görevi keser keser düşmez bu sefer adam der ki hay ben böyle oyunun alt f4 bunu önlemek için gider görevden alıp 1 2 o para 2 3 peptit lan der boşa kesmedik hiç olmazsa . Böyle de bir düşün