Konuyu ilk günden itibaren gelişmelerini takip ediyorum. Aslın konu içeriğini tam olarak açıklamamışsınız ama dikkatimi çeken konularda olmadı değil.
Başta konu içeriğinden bir kaç bilgi daha ister, konuya dahil olmayı düşündüğümü belirtmek isterim.
SMF, pHP, Vbullet, JotForm, JustForum vb. forumlar hakkında bilginliğim vardır. Daha önce WebMasterlik yaptığım forumları vardı. Projeniz olarak, siteniz, portalınız veya forumunuz tam olarak ney bilmiyorum ama Web konuları hakkında yardım etmek isterim.
Hoş bir proje olacağa benziyor, biraz daha teferruatlı bilgi edinme imkanımız var ise, karınca kadarınca misali bizler de elimizden geleni yapabiliriz. İyi forumlar.
Hoş bir proje olacağa benziyor, biraz daha teferruatlı bilgi edinme imkanımız var ise, karınca kadarınca misali bizler de elimizden geleni yapabiliriz. İyi forumlar.
firaridadas yazdı:Kardeş şu işi biraz daha açıklarmısın ben tam anlayamadım da :geek:
Arkadaşlar ayrıntılı bilgi için forumumuzda bulunan konuya göz atabilirsiniz.