Bu oyun pazar sistemini kaldıracak türden değildir. Sebebine gelecek olursak
1- Pazar sisteminin gelmesiyle pazarların kurulu olduğu bölgeye girmek imkansız olur. Sunucu altyapısı bunu kaldırmaz lagdan bakamazsın.
2- Pazarlar için tarafsız alanlar olmalıdır. Mısır çarşısı çok küçük, yeraltı uygun değil ve topkapı loncaşara özel.
3- İKV pazara gerek duymayan bir oyundur. Diğer oyunlarda çok fazla oyuncu olması, satılacak item bolluğu ve chat sekmesinin yetersizliği pazar sistemini zorunlu kılmıştır.
İKVde şaheser nitelikte aktarılmayan itemler var ve 49 level için aktarılan işe yarar item yok.1-2 item ve madenler için gelecek bir sistem değil anlayacağın.
Bir kaç öneri.
Re: Bir kaç öneri.
EscapisT yazdı:Bu oyun pazar sistemini kaldıracak türden değildir. Sebebine gelecek olursak
1- Pazar sisteminin gelmesiyle pazarların kurulu olduğu bölgeye girmek imkansız olur. Sunucu altyapısı bunu kaldırmaz lagdan bakamazsın.
2- Pazarlar için tarafsız alanlar olmalıdır. Mısır çarşısı çok küçük, yeraltı uygun değil ve topkapı loncaşara özel.
3- İKV pazara gerek duymayan bir oyundur. Diğer oyunlarda çok fazla oyuncu olması, satılacak item bolluğu ve chat sekmesinin yetersizliği pazar sistemini zorunlu kılmıştır.
İKVde şaheser nitelikte aktarılmayan itemler var ve 49 level için aktarılan işe yarar item yok.1-2 item ve madenler için gelecek bir sistem değil anlayacağın.
Pazar için tarafsız alan demişsin tamamen yanılıyorsun.Pazar kuran oyunculara vurulamaz.Satılcak ıtem yok demişsin.Belki burda biraz haklısın ama BİRAZ.Pazara shen kuo+dırenclı eşyalar koyabilirsin ki bu eşyalar hala satılmakta ve alıcısı cok var.Peptit salgı,xeno.saf madenler ,Gözlükler iksirler koyulabilir. Yazdığımı dikkatli okumuş olursan orada Bankacının orası demişim.Bu hem emınonu bankanın orası hemde meteor banka yani bab-ı ali de pazar kurulabilir.Bu Sistem hem suslu oyuncular için iyi olur hemde afk kalmak isteyenler için.

- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
O zaman lodos gördüğüm anda pazar modu açar ölümsüz olurum
Diyorum ki satacağın 15-20 item varken buna gerek yok. Lag konusuna tekrar dikkat çekiyorum 
Tek tıkla sürüklemeden eşya satmak konusunda destekliyorum.
Pazar sistemi daha öncede sayısız kere önerildi ve hep İstanbul Kıyamet Vakti kendine özgü bir oyundur cevabını aldı.
Pazar sistemi daha öncede sayısız kere önerildi ve hep İstanbul Kıyamet Vakti kendine özgü bir oyundur cevabını aldı.
|TIMELORD
TRUSTME yazdı:Tek tıkla sürüklemeden eşya satmak konusunda destekliyorum.
Vede kendine özgü bir çöküşü olacaktır bu gidişle