Bir süredir çalışmalarını sürdürdüğümüzForum KumSaatiartık yayında!
Yayına girdiğimiz ilk gün ile birlikte hem forum kullanıcılarımıza hem de -özellikle- İKV severlere güzel bir Nostalji yaşatmak istedik.Bu sebeple Nostalji Etkinliği kapsamında forumumuzun temasını İKV severlerin çok yakından tanıdığı ve hatırladığı Eski İKV Forum teması ile değiştirdik.
Forum temamız 1 hafta boyunca bu şekilde kalacaktır.İKV severlere bir nebzede nostalji yaşatabildiysek ne mutlu bize.
Forumumuza kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Forumumuzda ki İKV' ye Özel Bölüme ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Hayırlı olsun öncelikle.Görüntülemenin misafirlere kapalı olması forumun üye çekmesini yavaşlatır.En azından görüntüleme yetkisi verin, tavsiyem budur.
izdirapgrafik yazdı:Hayırlı olsun öncelikle.Görüntülemenin misafirlere kapalı olması forumun üye çekmesini yavaşlatır.En azından görüntüleme yetkisi verin, tavsiyem budur.
Bir süredir çalışmalarını sürdürdüğümüzForum KumSaatiartık yayında!
Yayına girdiğimiz ilk gün ile birlikte hem forum kullanıcılarımıza hem de -özellikle- İKV severlere güzel bir Nostalji yaşatmak istedik.Bu sebeple Nostalji Etkinliği kapsamında forumumuzun temasını İKV severlerin çok yakından tanıdığı ve hatırladığı Eski İKV Forum teması ile değiştirdik.
Forum temamız 1 hafta boyunca bu şekilde kalacaktır.İKV severlere bir nebzede nostalji yaşatabildiysek ne mutlu bize.
Forumumuza kayıt olmak için buraya tıklayabilirsiniz.
Forumumuzda ki İKV' ye Özel Bölüme ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.
çok duygulandım şimdi, bu anı yaşatttığınız için tşkler;
yine forum açıldığında eski forum bir ara açık kalmıştı arada girip geziyordum eski site tamamen kaldırılınca çok üzülüştüm
buradan yetkililer duyuyorsa eski forumu en azından ziyaret için açsanızda girip gezebilsek
halilumit yazdı:çok duygulandım şimdi, bu anı yaşatttığınız için tşkler;
yine forum açıldığında eski forum bir ara açık kalmıştı arada girip geziyordum eski site tamamen kaldırılınca çok üzülüştüm
buradan yetkililer duyuyorsa eski forumu en azından ziyaret için açsanızda girip gezebilsek
muhammet1361 yazdı:
elinize sağlık
İyi düşünceleriniz için teşekkürler.
Gelişmekte olan bir forumuz, sizlerinde desteği ile daha iyi yerlere geleceğimizden şüphemiz yok.