Lodosa yapılan ayrımcılık Arz torpilli !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Lord0fJustice
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak

Re: Lodosa yapılan ayrımcılık Arz torpilli !

Mesaj gönderen Lord0fJustice »

SikayetVar yazdı:Biz hiç savaş adlı ook neden lodos muhafızı olmak istiyor diye soruyor muyuz :D
Sizin bahaneniz 1 tane bizimki ise maddelerce ..
Kullanıcı avatarı
bloodthirsty
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen bloodthirsty »

adamların derdi büyük yapmayın ya :( :( beyler ciddi ciddi yorum yazmayın belliki adam dalga geçmek için açmış konuyu :D
Kullanıcı avatarı
xARZx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen xARZx »

3 veya sanırım 4 level görevinde lodos klanı bekçisine gönderiyolardı sanırım sırf o yüzden oyundaki lodos sayısı daha fazla ben bundan başka kayırma görmüyorum!!!!1!!bir!!1!!!
Harponxlider (49)[(^)Latif]
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

Lord0fJustice yazdı:Merhaba herkese öncelikle, oyunu 5-6 senedir oynuyorum eskilerdenim diyebilirim herneyse mevzu İkv yönetimi arz klanını kayırıyor Lodosu ise dışlıyor bazı örnekler veriyim ;

-Oyunda biryere girdiğinizde yükleme ekranı çıkıyor o ekranda hiç lodos muhafızı görmedim hep arz muhafızı çıkıyor.
- Lodos sancağı ve kalesi hep rahat saldırılabilir yerlerdeyken arz kalesi metoorun en baba yerinde duruyor.
- Hiçbir forum mod gm yada yetkilinin klan kısmında lodos yazdığını daha görmüş değilim hep arzın çocukları.
- Lodos klanıyla ilgili bir video yada paylaşım yapıldığında ses yok arz klanıyla ilgili oldumu bütün forum modlardan yorum yağıyor.
- Arz ve Lodos eklentisi neden Lodos ve Arz değilde Arz ve Lodos?
- Oyun içinde F1 tuşuna basıp açtığımız yardım penceresindeki örnek karakter neden klan kısmını tıkladığınızda handanın yanında arz üye oluyorda ismetin yanında lodosa üye olmuyor?
- GM lerin arz klanındakilerle gb attığı popüler dedikodular arasında.

Benim çözemediğim nokta 6 senedir bunu çözemedim Arz yönetimden taraf torpillimi neden Lodos dışlanıyor Yönetimin Arz klanına olan sempatisi neyden kaynaklanıyor? Yanlış anlamayın ortamı germek kavga çıkarmak için açmadım bu konuyu sadece 6 senedir aradığım sorunun cevabını bulmak amacım ..

Cevaplarınız için teşekkürler..
Neden Arz ve Lodos eklentisi neden Lodos ve Arz degilmiş güzel soru :D
Neden Ahmet vede Mehmet eklentisi neden mehmet ve ahmet degil gibi :D
Acaba a harfinin önceligi olabilir mi acaba :D

Bence bu yönetim agzıyla kus da tutsa bize yaranamaz :D ilk ben eleştirim neden elin varken agzınla tutuyorsun kardesim diye :D dimi eliyle tutması lazım :D
Takıldıgın seye bak yaff allah askına bumudur yani arz yada lodos bir sevda işi sen lodos olmayı severken bense arz olmayı seviyorum olaya burdan bak.
Yönetimdekilerin de gönlünden bir klan geciyordur olamazmı onlarda bir zamanlar oyuncuydu amma lodos amma arz neden takılıyorsun ki buna adamın lodosa geciyor orda tanıdıkları ile muhabbet ediyor yada arz oluyor ordan muhabbet ediyor...
Takılma fazla derim ben ama illa ki bir cvb bekliyorsan bir konu vardı 3. klan acılsın diye 3. klanı acsınlar hepimiz oraya gidek :D
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU

“Genel Etkileşim” sayfasına dön