EJDER

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
HeaViNesS
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

EJDER

Mesaj gönderen HeaViNesS »

Merhaba Arkadaşlar;

Bende ejder üretmeye çalışan arkadaşlarımızdan biriyim...

Size bir kaç sorum olacak nasıl yol izlemem gerektiği hakkında...

EJDER MALZEMERLİNDEN

DEV KOMODO x2

ÖRÜMCEK GÖZÜ x2

MERAN MÜCEVHERİ x1 ( x2 İstiyo )

ALEXANDRİTE x2 ( x5 İstiyo )

ELİMDE BUNLAR VAR...

DİĞER MALZEMELERİ ALIRKEN YANİ EJDER ÜRETİRKEN NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

Şimdiden Teşekkürler...
Sevgilimi istiyosun ? ;
-NİKON
Kardeşmi istiyosun ? ;
-CANON
Güzellikmi istiyosun ? ;
-AVON
Savaşmı istiyosun ? ;
-KAMON
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: EJDER

Mesaj gönderen mobilsorun »

HeaViNesS yazdı:Merhaba Arkadaşlar;

EJDER MALZEMERLİNDEN

DEV KOMODO x2

ÖRÜMCEK GÖZÜ x2

ELİMDE BUNLAR VAR...

DİĞER MALZEMELERİ ALIRKEN YANİ EJDER ÜRETİRKEN NASIL BİR YOL İZLEMELİYİM YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM...

Şimdiden Teşekkürler...
Kaç paran var 'm' olarak ?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
HeaViNesS
İskele Babası
İskele Babası

1m :( Seri Parada Kasamıyorum :(
Sevgilimi istiyosun ? ;
-NİKON
Kardeşmi istiyosun ? ;
-CANON
Güzellikmi istiyosun ? ;
-AVON
Savaşmı istiyosun ? ;
-KAMON
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan

HeaViNesS yazdı:1m :( Seri Parada Kasamıyorum :(
Arttırıcı ile gereken madenleri çekebilirsin.
Sunucun da değeri yüksek olan madenleri aynı şekilde arttırıcı ile çekip satabilirsin.
Kadim hidra,meran,liderlik,dev,örümcek gözü gibi materyalleri yeni hesap açıp görevlerini yaparak kazanabilirsin.
Akçe çekerek kondrit madeni'ni satabilirsin.(Çoğu sunucu da 4m civarı)
Resim
HeaViNesS
İskele Babası
İskele Babası

mobilsorun yazdı:
Sunucun da değeri yüksek olan madenleri aynı şekilde arttırıcı ile çekip satabilirsin.
Kadim hidra,meran,liderlik,dev,örümcek gözü gibi materyalleri yeni hesap açıp görevlerini yaparak kazanabilirsin.
Akçe çekerek kondrit nasıl oluyor anlamadım ?
Sevgilimi istiyosun ? ;
-NİKON
Kardeşmi istiyosun ? ;
-CANON
Güzellikmi istiyosun ? ;
-AVON
Savaşmı istiyosun ? ;
-KAMON
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan

HeaViNesS yazdı:
mobilsorun yazdı:
Akçe çekerek kondrit nasıl oluyor anlamadım ?
Kondrit madenini biliyorsun değil mi ? Büyük Hol bölgesinde Gönül NPC'si satıyor bir adeti 295 akçe.2500 akçeye 8 adet kondrit denk geliyor tane 4m'dan satarsan tabi sunucusuna göre fiyatı değişir sizin sunucuda kaç m'den gider bilemem.32m kazanırsın 140 akçe'de kalıyor.Tabi zenginsen yap bu işleri öğrenciysen bulaşma :D
Resim
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

Kardeşim maden şans artırıcıyı felan boşver sana hiçbir yararı olmaz. Sen bu yolu izle:
İlk olarak eksik malzemelerin şunlar demekki

MERAN MÜCEVHERİ x1
KADİM HİDRA PENÇESİ x2
LİDERLİK SEMBOLÜ x2
ALEXANDRİTE x3
MENEKŞE ELMAS x5
MAVİ KAYA x3

Kardeşim öncelikle yapman gereken şey bir plus paket almak.Sonra bir yan çar açıp hızlıca 49 yapacaksın.Daha sonra (görevlerini yapıp (iflis felan))grv itemlerini dier çara aktarıcaksın.Sonra full cin mağarada ve ya hol girişden ileri doru giderek yaratık keseceksin bu yaratıklardan düşen itemleri NPC lere satacaksın (NPC ler oyunun kontrol ettiği dost karakterler(Domuz Agah Bey İşportacı...)).Sonra kazandığın paralarla madenleri alcaksın.Aynı zamanda gördüğün tüm madenleri çekeceksin.Bunun sebebide saf maden çıkarsa oyunculara satıp para kazanmak.Ha şimdi diyeceksin ki “Bu adam bana şans artırıcı önerdiğinde bana işe yaramaz demiştin şimdi diyorsun ki madende topla“.Ben bunu dedim ama maden toplama demedim.Neden işe yaramaz onuda açıkliyim kafanı karıştırmasın.İşe yaramamasının sebebi şu; maden şans artırıcı saf çıkma ihtimalini artırmaz sadece çektiğin madenden bir torbada 2 adet (ve ya daha fazla daha fazla çıkarmı bilmiyorum.)çıkmasını sağlar.İşte bu yüzdende işe yaramaz.Boşa paran gider onun yerine plus al daha mantıklı.Mavi kayaya gelince mavi kaya için reçetesini bulacaksın (satın alabilirsin)tane 3 mavi topaz eder yani toplam 9 mavi topaz satın alıp veya çekip (satın almanı tavsiye ederim) üreteceksin.

Benim önerim bu umarım yardımcı olabilmişimdir.

İYİ GÜNLER
İYİ OYUNLAR
İYİ FORUMLAR
HAYIRLI RAMAZANLAR
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan

firaridadas yazdı:Kardeşim maden şans artırıcıyı felan boşver sana hiçbir yararı olmaz. Sen bu yolu izle:

MERAN MÜCEVHERİ x1
KADİM HİDRA PENÇESİ x2
LİDERLİK SEMBOLÜ x2
ALEXANDRİTE x3
MENEKŞE ELMAS x5
MAVİ KAYA x3

Kardeşim öncelikle yapman gereken şey bir plus paket almak.Sonra bir yan çar açıp hızlıca 49 yapacaksın.Daha sonra (görevlerini yapıp (iflis felan))grv itemlerini dier çara aktarıcaksın.Sonra full cin mağarada ve ya hol girişden ileri doru giderek yaratık keseceksin bu yaratıklardan düşen itemleri NPC lere satacaksın (NPC ler oyunun kontrol ettiği dost karakterler(Domuz Agah Bey İşportacı...)).Sonra kazandığın paralarla madenleri alcaksın.Aynı zamanda gördüğün tüm madenleri çekeceksin.Bunun sebebide saf maden çıkarsa oyunculara satıp para kazanmak.Ha şimdi diyeceksin ki “Bu adam bana şans artırıcı önerdiğinde bana işe yaramaz demiştin şimdi diyorsun ki madende topla“.Ben bunu dedim ama maden toplama demedim.Neden işe yaramaz onuda açıkliyim kafanı karıştırmasın.İşe yaramamasının sebebi şu; maden şans artırıcı saf çıkma ihtimalini artırmaz sadece çektiğin madenden bir torbada 2 adet (ve ya daha fazla daha fazla çıkarmı bilmiyorum.)çıkmasını sağlar.İşte bu yüzdende işe yaramaz.Boşa paran gider onun yerine plus al daha mantıklı.Mavi kayaya gelince mavi kaya için reçetesini bulacaksın (satın alabilirsin)tane 3 mavi topaz eder yani toplam 9 mavi topaz satın alıp veya çekip (satın almanı tavsiye ederim) üreteceksin.

İYİ GÜNLER
İYİ OYUNLAR
İYİ FORUMLAR
HAYIRLI RAMAZANLAR
Arkadaş iyi hoş diyorsun da yanlış bilgi veriyorsun şans arttırıcı nasıl saf maden çekme şansını arttırmaz ;

Sarraf Şans Artırıcı (%60)
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.

Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %60 artırır. Ayrıca %60 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %60 daha artmış olur.

NOT: Aynı ürünlerin, farklı yüzdeli versiyonlarında etkiler TOPLANMAZ, her iki ürünü de alırsanız etkisi büyük olan geçerli olur.

Ayrıca bir mavi kaya için 6 mavi topaz istemesi lazım.
Resim
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Voice of Voiceless

Mesaj gönderen firaridadas »

mobilsorun yazdı:
firaridadas yazdı:Kardeşim maden şans artırıcıyı felan boşver sana hiçbir yararı olmaz. Sen bu yolu izle:

MERAN MÜCEVHERİ x1
KADİM HİDRA PENÇESİ x2
LİDERLİK SEMBOLÜ x2
ALEXANDRİTE x3
MENEKŞE ELMAS x5
MAVİ KAYA x3

İYİ GÜNLER
İYİ OYUNLAR
İYİ FORUMLAR
HAYIRLI RAMAZANLAR
Arkadaş iyi hoş diyorsun da yanlış bilgi veriyorsun şans arttırıcı nasıl saf maden çekme şansını arttırmaz ;

Sarraf Şans Artırıcı (%60)
Tüm sunuculardaki tüm karakterleriniz için sarraf sınıfı kaynaklardan %60 ihtimalle iki torba maden toplamanızı sağlar.

Ayrıca saf ve nadir maden çekme ihtimalinizi de %60 artırır. Ayrıca %60 ihtimalle 2 torba çıkacağı için nadir maden ihtimali bundan dolayı da %60 daha artmış olur.

NOT: Aynı ürünlerin, farklı yüzdeli versiyonlarında etkiler TOPLANMAZ, her iki ürünü de alırsanız etkisi büyük olan geçerli olur.

Ayrıca bir mavi kaya için 6 mavi topaz istemesi lazım.
Haklısın kardeş ben yanlış hatırlıyormuşum kusuruma bakmayın :)
Ama yinede maden şans artırıcı alması yerine bu yolu izlemesi doğru değil mi sencede ?
Ya da çok zenginse ikisinide alabilir :D
Kullanıcı avatarı
inoky
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen inoky »

HeaViNesS yazdı:Merhaba Arkadaşlar;

EJDER MALZEMERLİNDEN

DEV KOMODO x2

ÖRÜMCEK GÖZÜ x2

ELİMDE BUNLAR VAR...

Şimdiden Teşekkürler...
Hiç ejder üretmekle uğraşma kardeş bence gruba almazlar zaten kıyamet asa üret daha çok emek harcarsın ama şansın olur.Maden çekebilirsin sarraf arttırıcı alırsan jadeit çekebilirsen günde 2 tane 3 tane en az 10 15 güne kıyamet asayı üretirsin bir 10 15 gün daha çekip m1 almanıda tavsiye ederim sadece kıyamet asayla almıyorlar gruba m1 den sonra yavaş yavaş gruplara girersin umarım çabalaman gerek ama :)
MAVİEJDER

SİYAHEJDER

BEYAZEJDER

“Genel Etkileşim” sayfasına dön