GM oyun donmaları hala devam ediyor
- xDabbetularzx
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Forces Of Darknes
GM oyun donmaları hala devam ediyor
oyun oynanmaz bir hal aldı yaratıklara vuramıyoruz yaratıklar bizi kesiyor su lag sorununu halledin artık skilleri kullanamıyoruz 50 canda sarsılmaza basıyorum acılmadan ölüyorum.Acınacak durum
D@88E
- Kinghunter
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
Re: GM oyun donmaları hala devam ediyor
xDabbetularzx yazdı:oyun oynanmaz bir hal aldı yaratıklara vuramıyoruz yaratıklar bizi kesiyor su lag sorununu halledin artık skilleri kullanamıyoruz 50 canda sarsılmaza basıyorum acılmadan ölüyorum.Acınacak durum
:arrow: :arrow: :arrow: http://www.onlineoyunlarlistesi.net/
en iyisi
- Trldatklatnfree
- İri Fare Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Öncelikle Merhaba Konuya Şöyle Deyinmek İsterim ki,
Gmlerinde yapabileceği birşey yok ne yazik ki onlarda sizler bizler gibi bekliyor. Hergün raporlama yapılıyor zaten lagın önüne geçilmeye çalışılıyor ama ne yazik ki beklemekten yapabilecek hiç birşey yok.. Dediğim gibi GMlerin de beklemekten başka yapabilecek birşeyi yok. Kontroller hergün yapılıyor sadece sabır gerekli.İşleride zor Allah yardımcıları olsun..
Gmlerinde yapabileceği birşey yok ne yazik ki onlarda sizler bizler gibi bekliyor. Hergün raporlama yapılıyor zaten lagın önüne geçilmeye çalışılıyor ama ne yazik ki beklemekten yapabilecek hiç birşey yok.. Dediğim gibi GMlerin de beklemekten başka yapabilecek birşeyi yok. Kontroller hergün yapılıyor sadece sabır gerekli.İşleride zor Allah yardımcıları olsun..
Savaş ne kadar zorsa zafer o kadar tatlıdır, önemli olan zoru başarmaktır.
* Deartmelegixbüyü
* ScaRyNightmare
* Deartmelegixbüyü
* ScaRyNightmare
GM lerinde yapacak birşeyleri yok demek biraz hafif kalıyor malesef. GM lerin yapacak çok şeyleri var. tabiki oyundaki sistematik aksaklıkları GMler düzeleyemiyor ilgilenemiyor ama GM ler biz oyuncularla yönetici ve teknik ekibin arasındaki bilgi akışını sağlaması gerekiyor. yani sorunun aşaması süresi durumu nedir biz oyuncularında bilmesi gereken bir durum.
Bedeli kadar eder mi ?
Ederi kadar değer mi ?
Ederi kadar değer mi ?
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
:twisted: :twisted: :twisted:
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Öncelikle merhabalar şimdi bir kaç kişi diyecek sen sancakta oynuyorsun neden buraya yorum yapıyorsun.Her forumu dolaşır yardımcı olabileceğim birşey varsa söylerim.Asıl konuya gelelim.Lag sorunu tabiki ne kadar canımızı sıksada ne kadar bağırıp çağırsakta bu böyle çözülmez.Ben lagın oyundan olduğunu düşünmüyorum.GM'lerde bu sorunla ilgileniyorlar onlarada her gün bir çok mesaj gidiyordur sorunu çözün diye.Empati yapın biraz.Kendinizi GM lerin yerine koyun.Sadece bizim oyunumuzda lag yok bir çok oyunda da lag var.Benim kanaatimce lag sorunu TTnet altyapısından kaynaklanmaktadır diye umuyorum.