Bildiğiniz gibi henüz oyuna reçetesi eklenmemiş olan "Can Kurtaran" tılsımı, Can Kurtaran'ın süresini 1 saniye düşürüyor. Gerek arkadaşlarımın, gerekse diğer kişilerin neredeyse hepsi bunun saçmalık olduğunu söylüyorlar ve hiçbir işe yaramayacağını savunuyorlar. Bense aksine, tılsımın çok fazla iş göreceğini; hatta şuan bile oyuna eklenmemesinin nedeninin "oyun için dengeyi" bozacağından kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bence 1 saniye deyip geçmemek lazım. Meteorit'in 1 saniye düşüp de, 3 saniye olmasıyla; Can Kurtaran'ın 1 saniye düşüp, 14 saniye olması benim için eşdeğerdir. Şuna inanıyorum ki; tılsım oyuna eklendiğinde bu çok net anlaşılacaktır. Ve bazı kimseler de yine süresi 5 saniye düşürülmeliydi diyor. Bırakın 5 saniye düşürülmesini, bence 2 saniye bile düşürülseydi; denge çok daha derin bir şekilde bozulacaktı. Bu konuda henüz fikrini almadığım kişilerin görüşlerini bekliyorum. Sizler ne düşünüyorsunuz, bu tılsım hakkında?
Küçük bir de not eklemek istiyorum; bende şaşırmıştım ve küçümsemiştim 1 saniye düşmesini fakat şuan daha iyi anlıyorum diyebilirim.
İki ayaklı hayvanların sıradan sohbetleri kadar kısır ve sıkıcı bir sohbeti sürdürmektense hiç konuşmamak daha iyi.
Bence Can kurtaranı 1 saniye düşürmesi hiç bir dengeyi bozmaz neyi bozabilir ki gaffar da 1 kere dönmesi ile bütün can kurtaranlar gitmekte 1 saniye düştü diye koca grubu full cklamak için 5 sn kazanacaksın. O kadar malzeme verip üreteceğime 5 sn beklerim.
Savaşçı ile ws atarken ise durdurma yediğinde ck atamıyorsun iyi bir savaşçı karşısında bunun süresi sana bir katkı sağlamaz düşüncesindeyim.
Büyücü ile ws atarken sağlam işini bilen bir şifa şuan her şekilde büyüyü kesebilir.Bu tılsıma hiç bir ihtiyacı olmaz aman hemen üreteyim demez.
Koca bir grubu cklamak için 6 sn ye kazanacağım diye bunu üretirsen param var üreteyim deneyeyim dersin orası ayrı tabiki de ama bana kalırsa yeni bir boss gelirde 14 saniyede bir vuruşu olur onun içinde ck şart olursa o zaman her şifa mecbur üretecek demektir.
Onun dışında boş bir tılsım.
Bunun yerine Kaldırma süresini düşüren bir tılsım yapılabilirdi.
Not;5 senelik şifacıyım.
insensitivEKAMER
İSTİKLAL LONCASI
Bir yıldız var kanından yadigar,bir de hilal...
Unuttun mu çocuk ?
Sadece bir cadde adı değildir ''İSTİKLAL".
Bence Can kurtaranı 1 saniye düşürmesi hiç bir dengeyi bozmaz neyi bozabilir ki gaffar da 1 kere dönmesi ile bütün can kurtaranlar gitmekte 1 saniye düştü diye koca grubu full cklamak için 5 sn kazanacaksın. O kadar malzeme verip üreteceğime 5 sn beklerim.
Savaşçı ile ws atarken ise durdurma yediğinde ck atamıyorsun iyi bir savaşçı karşısında bunun süresi sana bir katkı sağlamaz düşüncesindeyim.
Büyücü ile ws atarken sağlam işini bilen bir şifa şuan her şekilde büyüyü kesebilir.Bu tılsıma hiç bir ihtiyacı olmaz aman hemen üreteyim demez.
Koca bir grubu cklamak için 6 sn ye kazanacağım diye bunu üretirsen param var üreteyim deneyeyim dersin orası ayrı tabiki de ama bana kalırsa yeni bir boss gelirde 14 saniyede bir vuruşu olur onun içinde ck şart olursa o zaman her şifa mecbur üretecek demektir.
Onun dışında boş bir tılsım.
Bunun yerine Kaldırma süresini düşüren bir tılsım yapılabilirdi.
Not;5 senelik şifacıyım.
Haklı Kaldırma suresi dusüren tılsım daha iyi olabilirdi
arkadaşlar adamlar bu şekilde ayarladılarsa bekleyip görmekte fayda yapan adamlar bizden daha iyi bildikleri için böyle yapmışlardır herhal diye düşünüyorum ama öte yandanda 3 er 5 er sn düşürme fena olmazdı
Yönetim bu tılsım sistemiyle birlikte paraya para demiyor. Yani şuan reçeteleri mevcut olan veya henüz göremediğimiz birçok tılsımı işe yarar hale getirmek için yeni bölge yaratık ve bosslar özenle şablonlara oturtturulup bizler kondrit çekilim diye dizayn edilcek hiç kafanızı yormayın en işe yaramıycağınızı düşündüğünüz tılsımlar bile ilerleyen dönemlerde günümüzün m1'i y2'si kadar popüler olabilir iyi forumlar
Böyle bir tılsım gelirse boşuna gelir kimsenin üreteceğini sanmıyorum şifa 1 sn tılsımı bile çok işe yaramıyor deniliyor 15 sn yenilemesi olan cknın 1 saniyesi neye yarıcak :geek:
wonka yazdı:Böyle bir tılsım gelirse boşuna gelir kimsenin üreteceğini sanmıyorum şifa 1 sn tılsımı bile çok işe yaramıyor deniliyor 15 sn yenilemesi olan cknın 1 saniyesi neye yarıcak :geek:
o tılsımı grup bölgesinde kullanmaya kalkan barzo şifalara sorarsan tabi iş yapmaz derler ama gerçekten prof bi şifacıya sorarsan vsde vazgeçilmez bi tılsımdır
Kendi düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Can kurtaran yeteneği 15 puanda yenilenme süresi 15 saniye oluyor. Şimdi siz kalkıpta hiç bir saniye kaçırmadan bütün gruba cankurtaran atmaya çalışırsanız her zaman bir kişi açıkta kalır. Yani bütün gruba can kurtaran atarsınız ama sıra can kurtaranı ilk attığınız kişiye dönerse birinin can kurtaranı erkenden gider. 5 kişide sorunsuz bir şekilde sıra ile can kurtaran atılabilirken 6 kişilik bir grupta gecikmeler söz konusu oluyor.Grupta 6 kişi var. Buda demek oluyorki 6 saniye tasarruf ediyoruz. Benim düşüncem yeni bölge gelirse başlar başlamaz alan hasarı veren tipte olur. Bu yüzdendir ki 6. kişiye ck yı attığımızda ilk ck yı attığımız kişide 6. attığımız ck dan sonra ck bitecek. Bence buda yeni birşey. 1 saniye deyip geçmemek lazımm Sadece kendi düşüncelerimi açıkladığımı belirtmek isterim tekrardan.
Herakles yazdı:Kendi düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum. Can kurtaran yeteneği 15 puanda yenilenme süresi 15 saniye oluyor. Şimdi siz kalkıpta hiç bir saniye kaçırmadan bütün gruba cankurtaran atmaya çalışırsanız her zaman bir kişi açıkta kalır. Yani bütün gruba can kurtaran atarsınız ama sıra can kurtaranı ilk attığınız kişiye dönerse birinin can kurtaranı erkenden gider. 5 kişide sorunsuz bir şekilde sıra ile can kurtaran atılabilirken 6 kişilik bir grupta gecikmeler söz konusu oluyor.Grupta 6 kişi var. Buda demek oluyorki 6 saniye tasarruf ediyoruz. Benim düşüncem yeni bölge gelirse başlar başlamaz alan hasarı veren tipte olur. Bu yüzdendir ki 6. kişiye ck yı attığımızda ilk ck yı attığımız kişide 6. attığımız ck dan sonra ck bitecek. Bence buda yeni birşey. 1 saniye deyip geçmemek lazımm Sadece kendi düşüncelerimi açıkladığımı belirtmek isterim tekrardan.
CK etki süresi 90 saniye 15 saniye de bir atılıyor 6 kişide tam 90 saniye yapar herkese beklemeden atarsanız grup full ck olur.Tılsım ile bu süre 84 olur ki pek bir fark olacağını sanmıyorum
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden .. Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..