İKV Hız
İKV Hız
Bakın Millet bu bir hile mi değil mi orasını siz karar verin bu program sayesinde ikv hızlanıyor ama sadece siz değil oyun hızlanıyor yanı anlıcanız hız hilesi denemz oyunu hızlandırıyorsunuz daha hızlı gidiyorsunuz karşınızdaki insanda sizinle aynı hızda gidiyor sadece oyun hızlanıyor bu sayede görevleri veya karakter kasmayı daha hızlı yapabilirsiniz Bu programın adı Cheat engine dediğim gibi sadece oyunu hızlandırıyor ... peki suçmu bunu yapması bilmiyorum tasarruf siz ve Yöneticilere kalmıs ...
- SoulKitchen
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: HÜR
Re: İKV Hız
Cheat Engine programını çalıştırdığın zaman İKV'ye giremezsin diye biliyorum. Oyun kendini otomatik olarak kapatıyor.

- HeaDSHoT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Endless Dream
Kardeş hiç bir şekilde işine yaramaz online oyunlarda sen gine aynı hızında gidersin dikkat et bak hızlı gidince hemen npc maden vs şeyler çıkmıyor internetle veri alışverişinde bulunduğu için.
,SoulKitchen yazdı:Cheat Engine programını çalıştırdığın zaman İKV'ye giremezsin diye biliyorum. Oyun kendini otomatik olarak kapatıyor.
Düşük versiyon yaparsan kapanıyor ama ben 6.2 de denedim kapanmadı aga .
- gfbyusuf1907
- İskele Babası
- Sunucu: Sancak
Cheat Engine programı Sadece Flash oyunda işe yarar, MMORPG oyunlarda asla işe yaramaz.
İşe yarasa bile İstanbul Kıyamet Vakti boş arazide dönen oyunlardan olmadığından dolayı köşelerden dönemez. 
|TIMELORD
ise yarasa smdiye kullanan olurdu
HerkeS KeNdiNe BİrİNİ ÖrNeK aLır aMa beN Kendİmi
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
AkYıLdiZxMaYsTrO büyücü
Cheat Engine 6.2'de Enable Speed Hack'ı açtığın an oyun kapanmaz fakat oyun içinde bir yere tıklarsan oyun otamatikmen kapanıyor.
hiç bi getirisi olmaz belki psikolojik bi rahatlama uyandırabilir belki kullananda ama zamanlama açısından ne bir adım ilerde nede bir adım geride olursun artı fazla kurcalama böyle şeyleri pek hesabından olursun