Vay yıllar Nasıl Geçti yıllar...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
masivaa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Vay yıllar Nasıl Geçti yıllar...

Mesaj gönderen masivaa »

http://forum.donanimhaber.com/m_14570614/tm.htm

buradaki konuyu ben açmış idim :) o tarihlerde başlamıştım bu oyuna o konu vasıtasıyla kaç kişiye vesile olmuşumdur :) hayat ne garip neler oldu sonrasında oyun ttnete devreti ekip dağıldı ve ikv benim hayatımı mahvetti :) oyundan tanıştığım birilerinin gerçek hayatımdada arkadaşım oldugunu yıllar sonra öğrenmeme sebep oldu.. nasıl geçiyor zaman.. hangi resmime baksam ben değilim... ayva sarı nar kırmızı son bahar.. ne dönüp duruyor havada kuşlar nerden çıktı bu cenaze ölen kim.. bu gördüğüm kaçıncı tarumar... naparsın naparsın ölüm herkesin başında uyudun uyanamadın olacak.. kim bilir nerde nasıl kaç yaşında bir namazlık saltanatın olacak taht misali o musalla taşında :)

ne güzel yazmış şair......

oyundan tanıdığım bir abimin ölümünü gördük forumda konularda açıldı başsağlığı verildi.. zaman geçiyor genç arkadaşlar.. hayat acımasız.. su gibi geçer zaman ne oldugunu anlamassınız.. bizim zamanımızda dostluk vardı tabi.. şimdi öyle değilmiş :)

hadi eyvallah daha fazla durursam helak olucam burda :?
Resim

Niceler sultandı, kraldı, şahtı,
Benimle değişti talihi, bahtı,
Yerle bir eyledim tac ile tahtı,
Akıl almaz hünerlerim var benim...

2006 - 2011
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: I Ergenekon I

Re: Vay yıllar Nasıl Geçti yıllar...

Mesaj gönderen karanlikprens »

masivaa yazdı:http://forum.donanimhaber.com/m_14570614/tm.htm

buradaki konuyu ben açmış idim :) o tarihlerde başlamıştım bu oyuna o konu vasıtasıyla kaç kişiye vesile olmuşumdur :) hayat ne garip neler oldu sonrasında oyun ttnete devreti ekip dağıldı ve ikv benim hayatımı mahvetti :) oyundan tanıştığım birilerinin gerçek hayatımdada arkadaşım oldugunu yıllar sonra öğrenmeme sebep oldu.. nasıl geçiyor zaman.. hangi resmime baksam ben değilim... ayva sarı nar kırmızı son bahar.. ne dönüp duruyor havada kuşlar nerden çıktı bu cenaze ölen kim.. bu gördüğüm kaçıncı tarumar... naparsın naparsın ölüm herkesin başında uyudun uyanamadın olacak.. kim bilir nerde nasıl kaç yaşında bir namazlık saltanatın olacak taht misali o musalla taşında :)

ne güzel yazmış şair......

oyundan tanıdığım bir abimin ölümünü gördük forumda konularda açıldı başsağlığı verildi.. zaman geçiyor genç arkadaşlar.. hayat acımasız.. su gibi geçer zaman ne oldugunu anlamassınız.. bizim zamanımızda dostluk vardı tabi.. şimdi öyle değilmiş :)

hadi eyvallah daha fazla durursam helak olucam burda :?
Haklısın eskiden herşey çok güzeldi...
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

“Genel Etkileşim” sayfasına dön