Projemize Oyuncu Alımı!
- Zonguldakli
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Projemize Oyuncu Alımı!
Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Zonguldakli yazdı:Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Özel mesaj kutunuzu kontrol ediniz.
İlginiz için teşekkür ederim.
Bilgi, paylaşım, sohbet muhabbet...
Özel mesaj kutunuzu kontrol ediniz.ACUN yazdı:Yardımcı olmak isterim.
İlginiz için teşekkür ederim.
İKv nin resmi forumunda can yokken sizin açacağınız forum biraz sıkıntılı olur bence.Yinede başarılar..
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Düşüncelerin için teşekkür ederim.resp0nse yazdı:İKv nin resmi forumunda can yokken sizin açacağınız forum biraz sıkıntılı olur bence.Yinede başarılar..
Projemiz yalnızca İKV yi kapsamıyor.

Şu ana kadar Editör ekibimize "9" arkadaşımız dahil oldu.
Editör alımlarımız devam ediyor.
Selamlar,
Konuyu ilk günden itibaren gelişmelerini takip ediyorum. Aslın konu içeriğini tam olarak açıklamamışsınız ama dikkatimi çeken konularda olmadı değil.
Başta konu içeriğinden bir kaç bilgi daha ister, konuya dahil olmayı düşündüğümü belirtmek isterim.
SMF, pHP, Vbullet, JotForm, JustForum vb. forumlar hakkında bilginliğim vardır. Daha önce WebMasterlik yaptığım forumları vardı. Projeniz olarak, siteniz, portalınız veya forumunuz tam olarak ney bilmiyorum ama Web konuları hakkında yardım etmek isterim.
Şimdiden teşekkürler.
Projenize başarılar dilerim,
Ali B.
Konuyu ilk günden itibaren gelişmelerini takip ediyorum. Aslın konu içeriğini tam olarak açıklamamışsınız ama dikkatimi çeken konularda olmadı değil.
Başta konu içeriğinden bir kaç bilgi daha ister, konuya dahil olmayı düşündüğümü belirtmek isterim.
SMF, pHP, Vbullet, JotForm, JustForum vb. forumlar hakkında bilginliğim vardır. Daha önce WebMasterlik yaptığım forumları vardı. Projeniz olarak, siteniz, portalınız veya forumunuz tam olarak ney bilmiyorum ama Web konuları hakkında yardım etmek isterim.
Şimdiden teşekkürler.
Projenize başarılar dilerim,
Ali B.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
İçeriğiniz ne olucak bilmiyorum ama yeni fikirlere her zaman açığım.
İhtiyaç varsa bende varım...
İhtiyaç varsa bende varım...
LODOS'a Taze KAN, Teşkilata HEYECAN...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
kopi
GaRaVeL
Aerrow
AeRRoW
Redcaps
Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz...
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Rütbeyi nasıl ermeyi düşünüyosun ?KumSaati yazdı:Selamlar İKV Ailesi;
Yakın bir zamanda yeni yayınlanacak olan forum projemiz için takım çalışması içinde olabilecek oyuncular arıyoruz.Forumumuz da bizlerle birlikte çalışabilecek ve bizlere forumdaki kategorilerde "Rehber" ve ya oyunculara yardımcı olacağına inandığı konular yayınlayabilecek arkadaşları ekibimize bekliyoruz.
Keyifli Forumlar.[/color]
- Ekibe katılacak arkadaşlara aşağıdaki forum rütbesi verilecektir.
- Tabi ki ekipte başarılı olan arkadaşlar zamanla daha üst kademelere terfi edecektir.
- Ekibe katılan arkadaşlara ayrıntılı bilgiler ayrıca verilecektir.
- Ekibe girmek için başvuruyu konu altından ve yahut Özel Mesaj ile yapabilirsiniz.
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★