Mevlüt Dinç'in, Sobee Studios'u Bıraktığını Öğrendiğimde...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
XxRoAxX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: RoA

Re: Mevlüt Dinç'in, Sobee Studios'u Bıraktığını Öğrendiğimde

Mesaj gönderen XxRoAxX »

Merhaba

Sn : Mevlüt Dinç'in bize bıraktığı bu oyunu güzel hale getirip geliştirmek bize kalmış birşey... Bazı arkadaşların Mevlüt Dinç, Zwartan, Fevzibey, Zembekoğlu gibi ustadların ayrılmış olmasını sırf yönetime mal etmek ne kadar doğru? Yada felaket tellahlığı yapması ?

Herkesin içi rahat olsun İKV yönetimi üstüne koyarak kendine emin bir şekilde yoluna devam ediyor :!:

Chatlaqs---FaceBoys---Chatlags

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Leqendyyy
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Instructive

Mesaj gönderen Leqendyyy »

Hepinize iyi geceler...Ufak bir ayrıntı var onu izzah etnek istiyorum

Şimdi benim oynadığım bir oyun vardi isim vermiyicem.Bu oyun ikv gibi para ile oynanan bir oyundu.Sonradan oyun batti ve oyunu kmse oynamadi.gm ler gitti yönetim istifa etti. Fakat oyun kapanmadi.Nedeni mi?
Parayla oynanan cogu oyun batsa bile kapanmaz.cunku oyun kurucularina ne kadar buyuk bi tepki geleceginin farkindadirlar.Bu yuzden parayla oynanan oyunlarin ÇOĞU kapanmaz.
Resim

R A M M S T E İ N N N
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

LEPRECHAUN yazdı:oyuncu olarak biz hala burdayız oyuna bir şey olduğu yok.Bir şey olsa kapanacak olsa önce biz giderdik.
Forumda gördüğüm bu olumsuz tavırların gerçek olup olmadığını geliştiricilere bizzat sordum oyunun geliştirme süreci devam ediyor.Bu bilgileri geçelim mantıken düşündüğümüz taktirde bir oyun geliştirme ekibi var ise bu ekip kapanacak olsa ekibe yeni üyeler alınmazdi.Ekib devamlılığı için çalışmak zorunda olduğunu çıkarabiliriz.Yani ıkv nin gelişimi devam ediyor.
Destek ekibinin amatörlülügünü öne sürmüşsunuz ıkv destek ekibi yeni kurulmuş bir ekip değil geçmiş birikimleri ile yola devam ediyor...

İlk olarak şunu belirtmeliyimki oyunun kapanması konusunda latife yapmıştım bunu anlamamak güç değil. Ek olarak "amatör destek takımı" lafının sonuna kadar arkasındayım ve bu gözlemlenen bir süreçte aşikar olduğu kesindir. FKaplan - HellRiders - Kindar - CaptainATX - Lathander - Respected (Abura vs. dönemini saymaya gerek bile olduğunu düşünmüyorum)..
İKV' konusunda gerçekten oyuna değer veren kişilerin ekipten ayrılışı bile oyunun gerilemeye gittiğinin göstergesidirki dilersen sana örnek / kanıt anlatımlarla açıklama sunabilirim.. Ek olarak MDinç - Zwartan ve Sobee bünyesi adı altında çalışan isimleri saymıyorum çünkü oyunun yapım sürecini yaparak kendileri zaten oyuna değer verip zaman harcayıp karşılığını almış kişilerdir..
Şuan için destek takımında bulunan "adam kayıran yolsuzluk yapan nitekim bazı şeyleri kendilerine göre uyarlıyan " kişiler mevcut forumu takip eden kişiler bilirler teker teker buradan isim saymanın anlamı yook.
Bu tarz kişilerin olduğu bir ekipte sence "Professional" kişiler sıfatını yakıştırmak doğru olabilirmi sayın saygı değer arkadaşım ÜZEYİR ZÜBEYİR veyahüt ŞAHİN ?

Şuanda rehbermisin bilmiyorum oyunu oynadığım dönemde rehberdin ve rehber olmadığın zamanki yönetim karşıtı forumda açılan konuların başını her zaman ilk çekenleden birisiydin şimdi ne değişti güzel kardeşim ? Ben bunu anlamıyorum bir şeye yorum yapıyorsanız eski verdiğiniz yazlarıda bir akıla getirin..

Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

XxRoAxX yazdı:Merhaba

Sn : Mevlüt Dinç'in bize bıraktığı bu oyunu güzel hale getirip geliştirmek bize kalmış birşey... Bazı arkadaşların Mevlüt Dinç, Zwartan, Fevzibey, Zembekoğlu gibi ustadların ayrılmış olmasını sırf yönetime mal etmek ne kadar doğru? Yada felaket tellahlığı yapması ?

Herkesin içi rahat olsun İKV yönetimi üstüne koyarak kendine emin bir şekilde yoluna devam ediyor :!:

Sana gelince arkadaşım saygı değer " Raiders Of Anatolia " arkadaşım ve loncası

:arrow: Şirketi adamlar kursun , bulunan şahıs ve kişilere hisse satışı yapsın bu işten senelerce ekmek yesin hatalar oldumu genişleme paketlerini yapmak için saatler belkide günler harcasınlar ve sonra kalkıp günün birinde amansızca ve ortada fol ve yumurtanın olmadığı bir şekilde oyunu Ronaldo gibi ( İKV oyunu ile alakası olmayan ) , Nerull gibi ( İKV Oyununa girmeyen belkide olanlardan haberi olmayıp başka playstation - firmaların oyunlarını kişisel ağlarında paylaşıp oynadığını savunan) , Orti gibi (Yazılım konusunda belkide 0 denecek kadar bilgi sahibi olmayan belkide İKV oyunun varlığından bile haber olmayan) kişileri mi (Zwartan - Fevzibey - Zembekoğlu - MDinç) gibi kişilere savunuyorsun yada karşılaştırma yapıyorsun?

Herkesin içi rahat olamaz kardeşim kusrua bakma İKV yönetimi üstüne değil altına koyarak eminsiz - güvensiz bir şekilde yoluna devam ediyor ve bu tarz kişilerin olduğu bir takımda biz oyuncular içimiz hiç bir zaman rahat olmayacaktır. Sevgili yönetim tellali "RoA" abilerine / kardeşlerine iletirsen çok memnun ve manidar kalacağımıda bildirmek isterim

Hayırlı Ramazanlar ;)
Kullanıcı avatarı
yunus1907
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen yunus1907 »

LEPRECHAUN yazdı:
yunus1907 yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:oyuncu olarak biz hala burdayız oyuna bir şey olduğu yok.Bir şey olsa kapanacak olsa önce biz giderdik.
Forumda gördüğüm bu olumsuz tavırların gerçek olup olmadığını geliştiricilere bizzat sordum oyunun geliştirme süreci devam ediyor.Bu bilgileri geçelim mantıken düşündüğümüz taktirde bir oyun geliştirme ekibi var ise bu ekip kapanacak olsa ekibe yeni üyeler alınmazdi.Ekib devamlılığı için çalışmak zorunda olduğunu çıkarabiliriz.Yani ıkv nin gelişimi devam ediyor.
Destek ekibinin amatörlülügünü öne sürmüşsunuz ıkv destek ekibi yeni kurulmuş bir ekip değil geçmiş birikimleri ile yola devam ediyor...
bunca zamandır bu forumda konu okurum desteği savunan nadir insanlardan birisin,hayır neyini savunuyorsunuz ?

elimde bal gibi video var adamın ne yaptığına dair o kişi süresiz blok cezası alması lazım ceza kuralları + sobeenin kurallarında mevcut ama sen gel gör ki 2 yalakalıkta adamın blok cezasını kaldırıyorlar.

geçen sus yedim gece 23.22 civarı adamlar beni 3 gün oyaladılar diyorum ki oyuna girmeden nasıl sus yiyorum yok böyle şöyle sonra diyorlar ki işte ayın 16'sında yemişssiniz yogunluk için bugün atıldı falan filan tam fiyasko.

mesela etkinlik oyunlarında her zaman deva'da bulunan kişiler alınıyor neden acaba ?
Selam Yunus,hayırlı geceler...

Gerekli belgeleri destek forumundan bildirdiğin zaman kanıtların doğruluğu ispat edildiği taktirde mutlaka ekip kurallarının ilgili maddesine binaen moderasyon yapılacaktır buna eminim.

Bu güne kadar hiç susturma cezası almadım bunuda belirteyim,nasıl işlediği hakkında pek bilgim yok ama şöyle bir düşününce bizim sikayet bildirimlerimiz belirli bir yere geliyor ve ordan okunup gerekli ceza veriliyor bazen yoğunluktan üç gün bes gün önceki şikayet bildirimleri gecikmeli moderasyona uygulanıyordur.

Etkinliklere Deva loncasından kişilerin seçilmesinin sebebi o an aktif bulunan kişi sayısının Bir kısmının Deva loncası üyelerinden olustuğu olabilirmi :)

Sevgilerle...

Kavramsal olarak düşünüldüğünde taş kafa yarmak için de kullanılabilir,erdemli olan taşı duvar örmek için,köprü yapmak için kullanmaktır.

bu adamların neyini savunursunuz ben gerçekten anlamam,neyse bunu geçelim etkinlik bölümüne gelelim her daim devadan 100 kişi açık olmuyor sizler hariçi bir sürü oyuncu online oluyor o saatlerde farkındasınızdır umarım :)
Kullanıcı avatarı
RADQN
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen RADQN »

Merhaba :)
Oyunun en eski oyuncularindan biri olarak bende sizler gibi gelismeleri hayretle izliyorum . Fakat bir cok kritik donemleri oyunculariyla birlikte atlatan sobee bununda ustesinden gelecektir. Bizler zamaninda oyunumuz icin 1 plus aliyorsak 2 3 tane alan , oyunumuzu tanitmak icin bastirdigimiz brosurleri sokak sokak dagitan nesiliz :) hic bir oyuncu oyunu icin boyle ugrasmamistir . Velhasil ikv biz oyunculara aittir.
Barış ÇOLAK
Kullanıcı avatarı
karanlikprens
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Mesaj gönderen karanlikprens »

HeilHitler yazdı:Evet, Mevlüt Dinç, Sobee Studios'u bırakmış ve yeni öğrendim. Öğrendiğimde verdiğim ilk tepki;

http://25.media.tumblr.com/fcbc01efc8f1 ... o1_400.gif

Fakat gerçek olduğunu ve oyunun TTNET'in eline geçtiğini öğrendikten sonra verdiğim tepki;

http://inciswf.com/yaln%C4%B1z%C4%B1mpanpa.swf

harbiden de bu ruh haline girdim.

Bilemiyorum, İstanbul Kıyamet Vakti'nin eski ekibi tek tek ayrılınca, oyuna eski İKV gözüyle bakamaz oldum. Yani oyun her ne kadar güzel olsa da, iyi bir şekilde ilerlese de, sanırım eski yönetim olmadığı için; oyuna da eski gözle bakamayacağım. Özellikle Mevlüt Dinç'in gitmesi, gerçekten de tamamen oyuna bakışımı değiştirdi.

Artık, TTNET'in insafiyetine kalmış durumda oyun. Bakalım oyunu neler bekliyor ileride ve sanırım bu yıl GameX'e katılmıyor Sobee.
TTNET geldiği belli zaten interneti gibi yaptı oyunuda laga bak :)
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

Resim

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

++++
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

karanlikprens yazdı:
HeilHitler yazdı:Evet, Mevlüt Dinç, Sobee Studios'u bırakmış ve yeni öğrendim. Öğrendiğimde verdiğim ilk tepki;

http://25.media.tumblr.com/fcbc01efc8f1 ... o1_400.gif

Fakat gerçek olduğunu ve oyunun TTNET'in eline geçtiğini öğrendikten sonra verdiğim tepki;

http://inciswf.com/yaln%C4%B1z%C4%B1mpanpa.swf

harbiden de bu ruh haline girdim.

Bilemiyorum, İstanbul Kıyamet Vakti'nin eski ekibi tek tek ayrılınca, oyuna eski İKV gözüyle bakamaz oldum. Yani oyun her ne kadar güzel olsa da, iyi bir şekilde ilerlese de, sanırım eski yönetim olmadığı için; oyuna da eski gözle bakamayacağım. Özellikle Mevlüt Dinç'in gitmesi, gerçekten de tamamen oyuna bakışımı değiştirdi.

Artık, TTNET'in insafiyetine kalmış durumda oyun. Bakalım oyunu neler bekliyor ileride ve sanırım bu yıl GameX'e katılmıyor Sobee.
TTNET geldiği belli zaten interneti gibi yaptı oyunuda laga bak :)
CaptainATX
Kadim 999

Mesaj gönderen CaptainATX »

Merhaba;

Öncelikle kısa bir bilgi vereyim. Oyun yapmak meşakatli bir iştir. Özellikle Türkiye'de yapıyorsanız iyi bir ekip kurmak çok çok zor bu işe yatırım yapıcak birilerini bulmak çok daha zor. Bu bugün bu kadar zorken Sobee bunu yıllar öncesinde başardı ve sizlerin destekleriyle bugüne kadar geldi. Yapım ekibinde, özellikle sizin son dönemde öğrendiğiniz bazı ayrılıklar oldu, fakat buna biraz duygusal bakmamak gerek. Sonuç olarak bizler bu işi birer eğlence olarak görsekde işin arka planında kurumsal bir şirket var ve görev değişiklikleri olması normaldir. Ben bugune dek İKV ye bu anlamda gönül vermiş herkesi saygıyla selamlıyorum. Gelelim bana , işlerin nedeniyle çok sevdiğim ekibimi birazcık ihmal ettiğim doğrudur. Arka planda olmaya devam ediyorum ama yoğunluğum nedeniyle biraz daha arka planda kalmam gerekdi. Gündelik hayatımda başka işler yapıyor olmam İKV'nin kalbimdeki ve gönlümdeki yerini asla değiştirmez. Fakat bildiğiniz gibi İKV destek ekibi gönüllü bir ekip ve o ekibin her üyesi farklı farklı sektörlerde çalışıyor. Ben uzak kaldığım süreçde ekibe yokluğumu hissettirmeyen tüm arkadaşlarıma çok çok teşekkür ederim. Bugüne kadar olan desteğim bugunden sonrada aynı şekilde devam edicek , lütfen kimsenin aklına birşey gelmesin. Diğer ekip arkadaşlarım için yazdığınız eleştirilere katılmıyorum. İnanın arka planda 2007 deki heyecanını kaybetmemiş Sobee ekibi ve gönülden desteğini asla çekmeyecek bir destek ekibi var. Sorunlar olabilir bunlar zamanla çözülecektir. Hepinizi sevgiyle selamlıyorum , umarım en kısa zamanda yapılıcak bir organizasyonda bir arada oluruz.

Sevgiler...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiter
www.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön