Oyundan hiçbir zevk almıyorum, yaratıkların trene bakar gibi bakmaları, yanlarından ruhsuzca geçip, bir anda harekete geçmeleri ve daha bir sürü şey...
Ne zaman düzeltilecek bu sorun? Sunucuda oyunca kalmadığında mı ?
Eminönü Sunucusu ne zaman düzeltilecek ? Bıktık artık !
- SikayetVar
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of Anatolia
Re: Eminönü Sunucusu ne zaman düzeltilecek ? Bıktık artık !
çoğu oyuncu arkadaş kapanacak yazıyor dikkat ettiysen kanallardan durum oldukça vahim benim küçük çapta atılımlarım var ttnet e durumu bildirmiş bulunuyorum mesela.
- Hengames
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Ultimatom
*Yakında düzeltirler kardeşim merak etme.
* : Kıyamete müteakiben
* : Kıyamete müteakiben

- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Lonca: ...
Yönetim vurdumduymaz hiç tınlamıyor haber felan verseler çalışıyoruz felan diye hadi neyse ama yok. Oyun açıldığından beri lag sorunu var siz 6-7 yıldır çözemediniz daha çözemiyorsanız neden oyunun başındasnız hala ?
bir zamanlar destek takımı ekibinin bölümü olan rehber takımına girmek için kendini yırtanlar alındıklarından sonra ve arkasına geri şutlandıktan sonra neden yönetim karşıtı oluyorlar bu nasıl bir ironi anlamış değilim..
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

Önceden rehberdim evet ama kendi isteğimle çıktım . Yönetim karşıtı değil neden bu sorunu çözemiyorlar neden haber verilmiyor uğraşılıyor falan filan diye ? (Bana dediysen o lafı.)KEMALIZMX yazdı:bir zamanlar destek takımı ekibinin bölümü olan rehber takımına girmek için kendini yırtanlar alındıklarından sonra ve arkasına geri şutlandıktan sonra neden yönetim karşıtı oluyorlar bu nasıl bir ironi anlamış değilim..
- Denizci
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: KIYAMETİN YOLCULARI
yönetici oyuna reset atıyor sadece 2-3 dakika lagsız oynayabiliyoruz sonra durum aynı
Kardeşim ne alaka konumuzla. Biz oyun oynanmaz durumda diyoruz, sen ne derdindesin. Bu durum işine geliyorsa, ırklarda büyü ile tek başına rahatça kasan ve ya 2 saatte 12 kere slotlara dokunmadan kenan kestim diyenler gbi bilemyceğim. Şimdi kişisel tartışma yaratma, lag yüzünden açılan konuların kilitlendiği gbi sabote etmeden çekil konudanKEMALIZMX yazdı:bir zamanlar destek takımı ekibinin bölümü olan rehber takımına girmek için kendini yırtanlar alındıklarından sonra ve arkasına geri şutlandıktan sonra neden yönetim karşıtı oluyorlar bu nasıl bir ironi anlamış değilim..
açıklama yapılmamış diyorsunuz Sercan Tuncel isimli forum yetkilisi arkadaşımız açıklama yapmış. Eminönü sunucusunda lag olabilir diğer sunucularda lag yok. yanlış anlama konuyu açan arkadaşım sen haklısın benim sana lafım yok ama bir zamanlar rehberlik için defalarca kez alınmadığı için isyan eden bir kişi destek takımı ekibine girip atildiktan sonra karşıt olmasi bence etik bir davranış değil ben bunu vurguluyorum.. kalkıp lütfen bana ben karşıt olmuyorum deme bütün yönetimi eleştiri yazılarında çanak tutan kişi sensin. ileti geçmesinden bakabilirsin yaptığın yorumlara
ikimiz de aynı dili konuşuyoruz yazdıkların bu anlama çıkar ne niyet ile yaptığın önemli değil. sonuçta ne demişler 20 kere düşün 1 kere konuş. .Son olarak şunu belirtmeliyim ki developerin ayakçilari duyuru yaptı bir bakın konulara isterseniz hiç bir şekilde yönetim tarafında değilim bunuda bildirmek istiyorum haksizin yanındayım.
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

Arkadaşım sen bu rehber falan filan bana diyosan alınmadığım için isyan etmedim 2 kere başvurdum birinden alındım sadece ve atılmadım kendim çıktım iyi oku sonra yaz.KEMALIZMX yazdı:açıklama yapılmamış diyorsunuz Sercan Tuncel isimli forum yetkilisi arkadaşımız açıklama yapmış. Eminönü sunucusunda lag olabilir diğer sunucularda lag yok. yanlış anlama konuyu açan arkadaşım sen haklısın benim sana lafım yok ama bir zamanlar rehberlik için defalarca kez alınmadığı için isyan eden bir kişi destek takımı ekibine girip atildiktan sonra karşıt olmasi bence etik bir davranış değil ben bunu vurguluyorum.. kalkıp lütfen bana ben karşıt olmuyorum deme bütün yönetimi eleştiri yazılarında çanak tutan kişi sensin. ileti geçmesinden bakabilirsin yaptığın yorumlaraikimiz de aynı dili konuşuyoruz yazdıkların bu anlama çıkar ne niyet ile yaptığın önemli değil. sonuçta ne demişler 20 kere düşün 1 kere konuş. .Son olarak şunu belirtmeliyim ki developerin ayakçilari duyuru yaptı bir bakın konulara isterseniz hiç bir şekilde yönetim tarafında değilim bunuda bildirmek istiyorum haksizin yanındayım.