mescan53 yazdı:Ceren canını bu kadar sıkma. Ne gereği var ya, Emeğin hiç sayıldığı şans faktörü üzerine kurulmuş bir oyun bu. Kendini üzmeye değmez. İStediğin Yüzüğü en kısa sürede düşürmen dileğiyle.
yüzük aslında umrumda bile değil , düşüğ düşmemesi sorun değil isterse hiç düşmesin ben burda aslında bazı gerçekleri sölüyorum ben desteğe mesaj atıyorum bana saçma sapan cevaplar geliyor kopyala yapıştır cevaplar , biz müşteri değilmiyiz müşteri memnuniyeti bumudur adam gibi dürüstçe cevap bile veremiyorlar ve yönetimin umursamaz halleri beni deli ediyor hala bana şans diliminden bahsedyorlar bir sürü mail var geçen seneden beri hep aynı cevaplar bir tane adam gbi cevap veremediler koca şirketin tek cevabı bumudur yani şans dilimi hikayesi , peki bu şans dilimiyse neden gm tanıdıkları full neden o adamlar 15 20 gb de istedikleri itemi alabiliyor rahatça resmen biz oyuncularla dalga geçiyorlar,
ben kıyamet asa üretiyorum ve gaffara giriyorum 3 kere üst üste üçündede kıyamet asa düşüyor bu kadar büyük tesadüf olabilirmi ? bak kıyamet asayı ürettiğim gün gaffar kesiyorum 3 kere üst üste üçündede kıyamet asa düşüyor asayı üretmeden önce 25 30 kere gaffar kestim neden düşmedi de üç kere üst üste aynı asa düşüyor komik değilmi ?
bu şans dilimi hikayesi ne zaman sona erecek migrat artırıcının çalışmadığını hatta şansımzı eksilere indirdiğini ne zaman kabul edecekler ne zaman siz haklısınız özür dileriz büyük hata yapmışız dicekler hiçbişeyi kabullenmeyen herşeyin düzgün çalıştığını iddaa eden yönetim bu soruna neden hep aynı cevapları veriyor bu şans işiyse eğer , çift migrat artırıcyla 800 küsür junonda neden bu yüzük düşmüyor ya artırıcısız plussuz demiyorum hem plus var hem çift artırıcı 800 küsür junon yanımda kaç kişise nuc yüzük düştü adamda plus bile yoktu artırıcıyla uzaktan yakından alakası yok
bunları desteğe yazıyorum hep aynı trkü çıldırttılar artık beni şans dilimi hikayesi bitsin artık gerçekleri duymak istiyorum yeter ya plussuz adama nasıl düşüyr bu yüzük bana çift artırıcıyla düşmüyor ben sadece buna dürüstçe bir cevap bekliyorum yüzük umrumda bile değil hata yaptıklarını kabul etsinler artık