İKV YÖNETİMİ ŞİKAYET EDEN ARKADAŞLAR
- Bulutut
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: İKV YÖNETİMİ ŞİKAYET EDEN ARKADAŞLAR
Bir Zamanlar Yönetime Tepki Veren Arkdaşlar Vardı Bilmem Bilirmisiniz.Şuan Onlar Yok Tabii.Dilerim Ki Onlar Gibi Olma.XiaN.

Zirvedklerecitah yazdı:polimik olsun diye yazmıyorum ama biz haksızlık neymiş adaletsizlik neymiş çok ii biliriz geçmiş zamanlarda hakan yazmış zaten tam isim olarak bazılarını sakıncalı içerik düzenlendi resimleri hkan kankası öle böle yok ettirdi ,bana bizzat diyen zaten kendisi .keltoş kardanadam pisliğide sırf hoşlandığı bi kız nedense bilinmez beni sevmediğinden, ona yalakalık yada cilve olsun diye midir nediryanında olduğu için oan bölgeden edilen küfrü gördüm ama ne olmuş gibisine getirdi , ve resimleri yoladık. ıkv yöneticilerinin bu şekil tavırlarının görevden uzaklaştırma olduğunu gmler bangır bangır yazarken o dengesiz hala yöneticilik yaptı .oooooooo yazsam çizsem neler var .ta ki bu işler sona erdi çürükler elenince inşallah öyle deolmuşdur ,bunları yazdım diye ceza alcaksa alsın forum hesabım zerre kadar umrumda değil işini yapan 1 kişi biliyorum zaman zaman yazdım çizdiim zaten o ismide, benide birkaçkere şutladı formdan ama olsun noproblem
![]()
Zirvedklerecitah
Ecitah
sahra
Merhabalar Hatice Hanım ;
Beni unutmama sevinsemmi üzülsemmi karar veremedim doğrusu nasıl bir etki bıraktıysam artıkŞimdi öncelikle gene atıp tutmuşsun oyunla pek alakam olmasada foruma bakınırım kim neler yapıyor diye ama bakıyorumda sizin teşkilat hala çok konuşup boş konuşuyo dimi nede olsa ben yokum Hkan yok yeni foruma geçilmiş mevzular unutulmaya yüz tutmuş.. Demek resimleri Hkan kankam yok etti hadi ya eski forumda ölemi diyordun acaba az bi çaba sarfedip buldum bakalım ne yazmışsın konu çok uzun sadece bi kısımdan alıntı yapıcam...
ve ben yine birşey sölemedim .alışmışdım artık güldüm geçtim .ve hakanbizansla konuşdum ilk. oda hatice gereğini yap resmi yolla ben asla loncama hiç bir şekilde mütalam olmaz hatalarını örtmem dedi.
alıntı bknz ;
http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... 935.0.html
Hakanxbizans malum Hkan arkadaşım olabilir ama zamanında başka bir mevzu için susturmuştu çok adam kayırdığı için olsa gerek hatta aynı loncada idik hatırlayanlar bilir.. Şimdi köpüklerinizi saça saça sayfa sayfa yorumlar yapın sahne sizin benden bu kadar..
- Marmarisxbizans
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Hkan'ım kapak sıkı olmuş , dökülen saçılan olmaz
uzun yola çıkarsınız 
Hakanxbizans ya da ( Yönetici)Hkan tarafından 1 defa susturuldum , Kardanadam tarafından da 2 defa susturuldum . Erdoğan tarafından 1 defa ban aldım ...... evet haklısınız galiba bizi kayırıyorlardı
.
BU arada İKV yönetimine de tebrikler , siz yokken oyunu savunan , şu anda ben yarattım edaları ile gezindiğiniz oyunun seviyeli kalmasını sağlayan , oyunda düzeni korumaya çalışan kişilere verdiğiniz büyük destekden , onlara atılan iftiralara rağmen hala sesinizin çıkmamasından dolayı BRAVO .. TİPİK bir İKV yönetiliş şekli kullan AT
ama merak etmeyin sizde kullanılıp atılacaksınız ve arkanızdan kimler neler ama neler yazacak ... o zaman da biz burda olup hakkınızda yazılanların doğru olanlarına destek verip , bunlar gibi yalan ve iftira dolu olanlara sizin adınıza mücadele edeceğiz... şimdi forumda ki fotograf albümü konusunda ki resimlere göre oyuncu seçmeye ve sessiz kalmaya devam edin ...
Hakanxbizans ya da ( Yönetici)Hkan tarafından 1 defa susturuldum , Kardanadam tarafından da 2 defa susturuldum . Erdoğan tarafından 1 defa ban aldım ...... evet haklısınız galiba bizi kayırıyorlardı
BU arada İKV yönetimine de tebrikler , siz yokken oyunu savunan , şu anda ben yarattım edaları ile gezindiğiniz oyunun seviyeli kalmasını sağlayan , oyunda düzeni korumaya çalışan kişilere verdiğiniz büyük destekden , onlara atılan iftiralara rağmen hala sesinizin çıkmamasından dolayı BRAVO .. TİPİK bir İKV yönetiliş şekli kullan AT
xMARMARİSx - Marmarisx - Marmarisxbizans
Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruat !!! Mustafa Kemal ATATÜRK
Söz konusu olan vatansa, gerisi teferruat !!! Mustafa Kemal ATATÜRK
- Turanadosis
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Zirvedklerhakan yazdı:yoksa yeni yönetim adaletlimi davranıyo bunamı kızıyosunuz
tabi alıştınız birzamanlar Kardanadam larınız Hkan larınız vardı istediginiz kişi ceza alıyodu istemediginiz almıyo sizi şikayet etseler bile bi şekilde şikayetler yok oluyodu degilmi ttabi ogunler geride kalıp oyunda adalet olunca cıkarlarınız bitince yönetim me yüklenmeye başladınız yok öyle şikayet mikayet isteyen oynar bu şekilde istemeyen allah yolunu acık eder
bu söylediklerimin de hepsinin tek tek resimli kanıtı vardır istediginşiz zaman yapıştırılır göderipde oyunda ceza almadıgınız fotaraflar ve sizin bana safr ettiginiz kelimeyi ben size sarf edince aldıgım cezalar hepsinin fotosu var
bunu kime yazdıgım acıkdır isim vermiyom bir zamanlar bizi tahrik edip ceza almamıza ugraşan kişilerdir
güngelir devran döner elbet sabı sizede döner
Kardanadam Görevini en güzel yaapan yöneticilerdendi Sen bu tur isyankar tavırlarınla biryere varamazsın bilmiş ol
Gregoryxbüyü
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
Üzülme..! İstediğin Birşey Olmuyorsa Ya Daha İyisi Olacağı için Yada Gerçektende de Olmaması gerektiği için Olmuyordur ..!
Merhaba,
Konunun daha çok eski görev arkadaşlarımıza yönelik saldırı mahiyetinde olması ve uygun olmayan bir lisan ile ifade edilmesi hoş değil. Sizler için emeklerini ve zamanlarını vermiş kişiler için bu tarz yaklaşımlarda bulunmanız bir çok kişiyi üzmekten başka birşeye yaramayacaktır.
Konuyu kilitliyorum ve bu tarz konular açmamanız konusunda ricada bulunuyorum.
İyi eğlenceler.
[GM]Erdoğan
Konunun daha çok eski görev arkadaşlarımıza yönelik saldırı mahiyetinde olması ve uygun olmayan bir lisan ile ifade edilmesi hoş değil. Sizler için emeklerini ve zamanlarını vermiş kişiler için bu tarz yaklaşımlarda bulunmanız bir çok kişiyi üzmekten başka birşeye yaramayacaktır.
Konuyu kilitliyorum ve bu tarz konular açmamanız konusunda ricada bulunuyorum.
İyi eğlenceler.
[GM]Erdoğan