Lag
- ubey
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Arm Of Revrenge
Lag
Ya arkadaş yeter artık bakın şu oyuna lagdan geçılmıo lag yüzünden bombalara yakalnıoz ws atamıoz görewler yarım kalıyo.Tm iyi güzel etkinlik yapıosunuz ama bundan önemi şeylerde var.GM Rehber hıç online değil derdimizi anlatamıoz etkinlikten etkiliğe açıksınız.Eğer bunları düeltemesseniz tabi oyunvu kaybedersiniz
Xxubeyxx
Ubey
Ubeydullah
Ubey
Ubeydullah
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Re: Lag
İKV deki lagın %90ı oyuncu kaynaklı. Benim sistemim yükseldiğinden beri lag çok nadir oluyor. Türkiye genelinde bilgisayar kalitesi düşük olduğundan toplu laf sorunu görünmekte.
Lag oyuncuların bilgisayar performansından dolayı yaşanmaz.Oyun içinde iken F-10 tuşuna basarsanız sağ üst de yazılar çıkacaktır orda FPS yazısı ve rakam göreceksiiz FPS saniyede gösterilen kare sayısıdır bazı oyuncuların bilgisayarı kötü olduğu için donma kasma yaşıyor ve bunu lag diye nitelendiriyorEscapisT yazdı:İKV deki lagın %90ı oyuncu kaynaklı. Benim sistemim yükseldiğinden beri lag çok nadir oluyor. Türkiye genelinde bilgisayar kalitesi düşük olduğundan toplu laf sorunu görünmekte.
Lag ise daha ayrı bir kavramdır.Oyun içinde lagı görmemizi sağlayan en iyi belirti karakterimizin yürürken yeri sekmesi tüccarlara eşya satar iken gecikme yaşanması bir yere tıkladığımızda geç ilerlemesidir yazı yazdığımızda geç iletilmesidir bu liste biraz uzayabilir
- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nemesis
Eh çoğu kişinin kullandığı yanlış tabire göre söyledim. Çoğu lag olarak nitelendirîlen kasma problemleri oyuncu kaynaklı..
Her konuya açıklama yapmaktan bıktıüımdan yazmadım benzer çok konu var kontrol ederseniz dediklerinin aynısını yazdığımı görürsün
Her konuya açıklama yapmaktan bıktıüımdan yazmadım benzer çok konu var kontrol ederseniz dediklerinin aynısını yazdığımı görürsün
- ubey
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Arm Of Revrenge
Kardeşim bilgisayarım asus işlemci inter core i5 ram 4.00gb 64 bit işletim sistemi 2.50GHZ windows8 2012 kardeşim sence sorun bendemi eğe öylesye bırakım oyunu
Xxubeyxx
Ubey
Ubeydullah
Ubey
Ubeydullah
Kasma sorunlarına İKV yönetimi pek bir şey yapamaz ama ha optimize olmayan oyun içi şeylerde var örneğin topluluğun olduğu yerlerde aşırı derece FPS düşüşü yaşanmaktadır bu sorunların kanımca sunucular ile alakası yok ama olabilrde bilene sormak daha doğrudur benim bilgisayarımın sistemi gayet ferah iken çemberlitaş bölgesinin bazı yerlerinde FPS 30dan aşağı iniyor bu sorunlar can sıkıcı ama şunu da dememek lazım benim pcmde oyun kasıyor donuyor İKV yönetimi sunucuları adam edemedi dememek lazım :idea:
Eğer oyunda iken F-10a basar ve FPS düşük ise evetubey yazdı:Kardeşim bilgisayarım asus işlemci inter core i5 ram 4.00gb 64 bit işletim sistemi 2.50GHZ windows8 2012 kardeşim sence sorun bendemi eğe öylesye bırakım oyunu
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Lonca: Hasta La Vista
Gir eminönü ne de gör lag pc denmi oyundamı ?EscapisT yazdı:İKV deki lagın %90ı oyuncu kaynaklı. Benim sistemim yükseldiğinden beri lag çok nadir oluyor. Türkiye genelinde bilgisayar kalitesi düşük olduğundan toplu laf sorunu görünmekte.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu