Bence İKV çok bozdu.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Adrenalin
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Bence İKV çok bozdu.

Mesaj gönderen Adrenalin »

Merhaba arkadaşlar,

Beta sürümden beri bu oyunu oynuyorum. Her türlü şeyi yaşayıp gördüm bu oyunda. Çar çaldırdım, item kaybettim artık ne varsa :) Çok zevkli saatler geçirdim savaşlar yaptım harikaydi her şey. Taaaki oyunun içine para bulaşana kadar. Oyun ne zaman parayla oynanmaya başladı, ne zaman parası olan kazanmaya başladı işte o an bıraktım oyunu. Bu olaya bi son verilmesini isterim şahsen. Çünkü insanlar bunu zevk almak için zaman geçirmek için oyunuyor. İşi ticarete dökmek ne kadar doğru bilemem ama biz oynayanlar için çok kötü bi durum.

Sizinde düşüncelerenizi bekliyorum, saygılar.
Ne Mutlu Türküm Diyene !!!
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nemesis

Re: Bence İKV çok bozdu.

Mesaj gönderen EscapisT »

İnsanlar bu tip oyunları baba hayrına yapmıyor :) kaldı ki böyle bir oyun yapmanın da bir maliyeti var. Sobee şirketi kendi çıkarlarını düşürerek oyunu daha lüks oynamak isteyen oyunculara imkan sağlıyor. Oyundaki akçe sistemini bu yüzden mazur görmemek gerekir.
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

EscapisT yazdı:İnsanlar bu tip oyunları baba hayrına yapmıyor :) kaldı ki böyle bir oyun yapmanın da bir maliyeti var. Sobee şirketi kendi çıkarlarını düşürerek oyunu daha lüks oynamak isteyen oyunculara imkan sağlıyor. Oyundaki akçe sistemini bu yüzden mazur görmemek gerekir.
Hiç değilse karşılığını bulabilseydik :D
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
MaVeRicK
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Şimdilik Yok :)

Mesaj gönderen MaVeRicK »

bedavaya alışmışsınız siz mutlaka para yatırman lazım adamlar babasının hayrınamı yapıyor oyunu ? siz istiyorsunuz hiç para yatırmadan biryerlere geleyim yok öyle dünya
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

MaVeRicK yazdı:bedavaya alışmışsınız siz mutlaka para yatırman lazım adamlar babasının hayrınamı yapıyor oyunu ? siz istiyorsunuz hiç para yatırmadan biryerlere geleyim yok öyle dünya
Mesela para yatırmak değil mesele paranın karşılığını almak şahsen fikrimi sorarsanız IKV'de bu yok :)
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

O konuda hak veriyorum sizlere. Harcanan paralar tekrar oyun için harcanaa İKV şu anda başka yerlerde olabilirdi. En basitinden altyapı geliştirilip reklam vererek sunucular doldurulurdu. O oyuncuların bizleri yakalaması için de kampanya yapar yeni oyuncu kitlesi elde ederdi.

Bu tip oyunların temelini oluşturan bir şey aslında çok basit.. Oyun için yaptığın harcamalar ileride onlara daha çok para kazandıracaktır..
Kullanıcı avatarı
wonka
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen wonka »

Sana zorla kimse para yatır demiyor biraz oyunda aklını kullanıp düzenli oyun parası kasarsan illegal akçe alıp ne lazımsa üyeliğine dükkandan alabilirsin..
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
Kullanıcı avatarı
EscapisT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

wonka yazdı:Sana zorla kimse para yatır demiyor biraz oyunda aklını kullanıp düzenli oyun parası kasarsan illegal akçe alıp ne lazımsa üyeliğine dükkandan alabilirsin..
İllegal olması çok saçma. Akçe ile alınması "diretilen" kondrit ya da jadeit madeni ( oyun yüklü değil) oyun işinde satılabilirken akçenin satılmaması çok tuhaf..
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

EscapisT yazdı:
wonka yazdı:Sana zorla kimse para yatır demiyor biraz oyunda aklını kullanıp düzenli oyun parası kasarsan illegal akçe alıp ne lazımsa üyeliğine dükkandan alabilirsin..
İllegal olması çok saçma. Akçe ile alınması "diretilen" kondrit ya da jadeit madeni ( oyun yüklü değil) oyun işinde satılabilirken akçenin satılmaması çok tuhaf..
Akçe satıcı serbest olsa kabul edelim ki hırsızlık çoğalacak ve hırsz mağdurları çare olarak desteğe başvuru yapıp duracaktı bu durumda destek takımına yığılma olacaktı bu durumda bence yasaklanmış olması son derece iyi bir karar

“Genel Etkileşim” sayfasına dön