Çemberlitaş Reçeteleri Hk.
- PawnER
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Organ Mafyası
Çemberlitaş Reçeteleri Hk.
Çemberlitaş reçetelerinin demirci dilek veya başka bir NPC'ye eklenmesini istiyoruz. Bulması çok zor oluyor düşüren atıyor yada saklıyor. Dediğim gibi olursa en azından grup bulamayan ancak üretim yapmak isteyen yeni oyuncularıda düşünmüş olursunuz.

Organ söküm-dikim işi yapılır. Organlarınızı bize bağışlayın! (Minimum bir kalp iki böbrek kabul edilir.) -Acıtmaz Organcılık / Ali Acıtmaz
Re: Çemberlitaş Reçeteleri Hk.
bencede gayet mantıklı satın almak istersin satmaz çöpe atar
Saygılarımla Byceo
Söylediğin şekilde yapılırsa oyunun tadı kalmaz. Şimdilik onları parayla satanlar var, tabi atanlarda var. Biraz çaba, emek olmadan direkt reçeteler alınmaya başlarsa artık kimsenin GB yapmasına gerek görmeyeceğini tahmin ediyorum. Tek düşünce olarak, "saatlerimi harcayacağıma, gider satın alırım daha iyi" düşüncesi büyür ve artık grup bulma olasılığı daha düşük olur.PawnER yazdı:Çemberlitaş reçetelerinin demirci dilek veya başka bir NPC'ye eklenmesini istiyoruz. Bulması çok zor oluyor düşüren atıyor yada saklıyor. Dediğim gibi olursa en azından grup bulamayan ancak üretim yapmak isteyen yeni oyuncularıda düşünmüş olursunuz.
Çaba, sarf ve emeğin olduğu her yerde ayrı bir tat ayrı bir zevk vardır. Yinede düşüncene saygı duyuyorum.
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- PawnER
- İri Fare Avcısı
Reçeteleri 10m 'den eklenirse para kasmakta emek olur. Ayrıca ihtiyacın olmadığı için böyle demişsin diğer yüzünede bakmak lazım.Esadullah yazdı:Söylediğin şekilde yapılırsa oyunun tadı kalmaz. Şimdilik onları parayla satanlar var, tabi atanlarda var. Biraz çaba, emek olmadan direkt reçeteler alınmaya başlarsa artık kimsenin GB yapmasına gerek görmeyeceğini tahmin ediyorum. Tek düşünce olarak, "saatlerimi harcayacağıma, gider satın alırım daha iyi" düşüncesi büyür ve artık grup bulma olasılığı daha düşük olur.PawnER yazdı:Çemberlitaş reçetelerinin demirci dilek veya başka bir NPC'ye eklenmesini istiyoruz. Bulması çok zor oluyor düşüren atıyor yada saklıyor. Dediğim gibi olursa en azından grup bulamayan ancak üretim yapmak isteyen yeni oyuncularıda düşünmüş olursunuz.
Çaba, sarf ve emeğin olduğu her yerde ayrı bir tat ayrı bir zevk vardır. Yinede düşüncene saygı duyuyorum.

Organ söküm-dikim işi yapılır. Organlarınızı bize bağışlayın! (Minimum bir kalp iki böbrek kabul edilir.) -Acıtmaz Organcılık / Ali Acıtmaz
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
farklı bir bakış açısı olabilirPawnER yazdı:Çemberlitaş reçetelerinin demirci dilek veya başka bir NPC'ye eklenmesini istiyoruz. Bulması çok zor oluyor düşüren atıyor yada saklıyor. Dediğim gibi olursa en azından grup bulamayan ancak üretim yapmak isteyen yeni oyuncularıda düşünmüş olursunuz.
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
- PawnER
- İri Fare Avcısı
Bölge geleli kaç sene olmuş dizen dizmiş. Yeni oyuncuların girebilmesi için üretim yapması gerekiyorkaranlikprens yazdı:farklı bir bakış açısı olabilirPawnER yazdı:Çemberlitaş reçetelerinin demirci dilek veya başka bir NPC'ye eklenmesini istiyoruz. Bulması çok zor oluyor düşüren atıyor yada saklıyor. Dediğim gibi olursa en azından grup bulamayan ancak üretim yapmak isteyen yeni oyuncularıda düşünmüş olursunuz.

Artık eskisi gibi kimse kimseye yardım etmiyor eskiden phi yi kesmek için 3 4 grup giderdik
şimdi adam tek rahat kesebilmesine rağmen gelmiyor taktıkları yok
Saygılarımla Byceo
- PawnER
- İri Fare Avcısı
Üretim yapmak istiyoruz reçete satan yok? Aylarca bekleyecekmiyiz üretim yapabilmek için?byceo77 yazdı:Artık eskisi gibi kimse kimseye yardım etmiyor eskiden phi yi kesmek için 3 4 grup giderdikşimdi adam tek rahat kesebilmesine rağmen gelmiyor taktıkları yok

- EscapisT
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Nemesis
Eh senin gibi adamları bul gir çember at. Tabii daha kaldı mı öyle adam bilmîyorum oyun yüklü değil
- PawnER
- İri Fare Avcısı
Burada anlatmak istediğim çember atıp atmamak değil. Reçeteleri bulamamak*EscapisT yazdı:Eh senin gibi adamları bul gir çember at. Tabii daha kaldı mı öyle adam bilmîyorum oyun yüklü değil