Bu nasıl bir oyundur ?
-
BurakTuran
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu nasıl bir oyundur ?
Oyuna o kadar para veriyoruz emek veriyoruz ama oynayamıyoruz. Günlerdir lag yüzünden oyun oynanılmaz hale geldi hiç bir şey yapamıyorum. Plus bir gün önceden bitiyor vs vs.. Saymakla bitmez olumsuzluklar. Lag konusunda da hiç bir açıklama yok bu yönetim ne yapıyor anlamıyorum yazıklar olsun.
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: za xd
Re: Bu nasıl bir oyundur ?
O senin pc yüzündendir bende laq yokBurakTuran yazdı:Oyuna o kadar para veriyoruz emek veriyoruz ama oynayamıyoruz. Günlerdir lag yüzünden oyun oynanılmaz hale geldi hiç bir şey yapamıyorum. Plus bir gün önceden bitiyor vs vs.. Saymakla bitmez olumsuzluklar. Lag konusunda da hiç bir açıklama yok bu yönetim ne yapıyor anlamıyorum yazıklar olsun.
Ben tek siz hepiniz
-
BurakTuran
- Acemi Savaşçı

Sadece bende değil oyunun genelinde varCOMMANDER yazdı:O senin pc yüzündendir bende laq yokBurakTuran yazdı:Oyuna o kadar para veriyoruz emek veriyoruz ama oynayamıyoruz. Günlerdir lag yüzünden oyun oynanılmaz hale geldi hiç bir şey yapamıyorum. Plus bir gün önceden bitiyor vs vs.. Saymakla bitmez olumsuzluklar. Lag konusunda da hiç bir açıklama yok bu yönetim ne yapıyor anlamıyorum yazıklar olsun.
évhét haqhLıshıN qhardhéş ßiziM 0rdha Laq yh0qh aMa yhaphraqh vhar 0 yhüzdhéN Laq ç0qh qhotü ßişéyh
oTToGuN
oTToGuNII
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi

oTToGun yazdı:évhét haqhLıshıN qhardhéş ßiziM 0rdha Laq yh0qh aMa yhaphraqh vhar 0 yhüzdhéN Laq ç0qh qhotü ßişéyh
Nereden
Nereye... ![/center]
- COMMANDER
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: za xd
Sözlüğün ağır abisi detectedBilgeTonyukuk yazdı:oTToGun yazdı:évhét haqhLıshıN qhardhéş ßiziM 0rdha Laq yh0qh aMa yhaphraqh vhar 0 yhüzdhéN Laq ç0qh qhotü ßişéyh
NeredenNereye... ![/center]
Ben tek siz hepiniz
Hesabınız süresiz kapatılmıştır.
Lahkesis
Lahkesis
En son Lahkesis tarafından 07 Tem 2013 18:22 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Uygunsuz içerik.
Sebep: Uygunsuz içerik.
oTToGuN
oTToGuNII
BilgeTonyukuk yazdı:oTToGun yazdı:évhét haqhLıshıN qhardhéş ßiziM 0rdha Laq yh0qh aMa yhaphraqh vhar 0 yhüzdhéN Laq ç0qh qhotü ßişéyh
NeredenNereye... ![/center]

oTToGuN
oTToGuNII
- karanlikprens
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: I Ergenekon I
İnternet hızı ve pc özelliklerinden kaynaklanıyor genellikle abartıldığı kadar lag söz konusu değil tamam zaman zaman girmiyor değil ama bazen lag olmadığı zamanlarda lag var diyen kişileri görüyorum...BurakTuran yazdı:Oyuna o kadar para veriyoruz emek veriyoruz ama oynayamıyoruz. Günlerdir lag yüzünden oyun oynanılmaz hale geldi hiç bir şey yapamıyorum. Plus bir gün önceden bitiyor vs vs.. Saymakla bitmez olumsuzluklar. Lag konusunda da hiç bir açıklama yok bu yönetim ne yapıyor anlamıyorum yazıklar olsun.
KaRa~KaRaBeLa~KaRaBüYüCü~KaRaŞiFa~ÇıLGıNTüRK~BLaCKTRoUBLe~İhSaN®

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★

TÜRK sesinin geldiği, TÜRK yüreğinin çarptığı her yer bizim toprağımızdır… C★ {-ERGENEKON-} C★
- TeskilatxCHaRMeR
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Atasever
bence lagın oyunla ilgisi yok kardeşim çünkü internetim yavaş olduğunda felan lag oluyor modeminin WLAN/WPS ağından birisi bağlanıyorsa biraz lag oluyor ama pc ile ilgili değil bence
CHaRMeR Mlkshh HuRRiCaNe
TEŞKİLAT NEFERLERİ
TEŞKİLAT NEFERLERİ