bakıyorumda 49 lvl adamlar ıraklarda örsün oraya bi geçiyo elinde item yok hep yücelen görev itemleri full yücelen bazıları kafa koparanını parlatıyo maxı full bıçak çarın yarısı kadar bile olmuyor bazıları bide şifacı aldımı arkasına ırkları çok rahat kesebiliyor biz 2 sene boyunca çarları boşuna mı fulledik ???
aynı şey tank savaşçı içinde geçerli sars 15 bi yapıyo hedef verip sarsılıyor hasar bile almıyor full taşkanat olsan ne yazar ??
aynı şey büyücüler içinde geçerli 1500 şifalı bi şifa bile alsan arakana hiç çembere girmemiş böyle sığnak migrat itemli büyücüleri görüyom ejderli 1000 e 500 hasarla her şeyi rahat kesiyorlar veya çember yap kritik geldi mi tek atıyor ???
şifacı hiç önemli değil ck atsa yeter ??
kasmasakta olurmuş neden uğraştık ki ??
- knsvsn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Alsancak
kasmasakta olurmuş neden uğraştık ki ??
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN
Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: <Estergon Ailesi>
Re: kasmasakta olurmuş neden uğraştık ki ??
Bence Olaya daha geniş Bakmalısın Şuan Belki dediklerin doğru olabilir lakin 59. Lvl geldiğinde bıçak sırtı set baya iş yapacaktır mesela şuanki Full Trans + y2 li bir büyücüyle Exonotim kasmak Çok kolay ama bunu Transsız la denemek bile çok sıkıcı bence.
Göster
< Estergon Ailesi >

Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- carizmatixx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Boşuna fullemedin klan savaşında etkinlik savaşlarında lonca savaşlarında o adamın sana karşı şansı yok ?

<Raiders Of Anotolia>
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
Biz Gaffar' a Kıyamet Asa düşürmeye gitmek için o asayı üreten insanlarız.Efsunlar sadece GB lere grup bulmanda işe yarar.
CHIVALROUS
İmzandan rahatsızım haberin olsun. 93 doğumlusun henuz hiçbirseyin farkında degilsin zamanla olur bu işler.xFahrenheitx yazdı:Biz Gaffar' a Kıyamet Asa düşürmeye gitmek için o asayı üreten insanlarız.Efsunlar sadece GB lere grup bulmanda işe yarar.![]()
A R Z L O D O S
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
93 doğumlu olmak farkındalık için pekte küçük bir yaş olmasa gerek.Eğer imzamdan ötürü rahatsızlığın var ise de bunu yetkililere bildirmen gerekir.Eğer uygunsuz bir şey varsa zaten kendileri kaldırır.ARZLODOS yazdı:İmzandan rahatsızım haberin olsun. 93 doğumlusun henuz hiçbirseyin farkında degilsin zamanla olur bu işler.xFahrenheitx yazdı:Biz Gaffar' a Kıyamet Asa düşürmeye gitmek için o asayı üreten insanlarız.Efsunlar sadece GB lere grup bulmanda işe yarar.![]()
CHIVALROUS
- knsvsn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Alsancak
oda var fakat yanında hiç üstü full olmayan bir tankla hedef verip sarsılsa hiç hasar almıcak ve oda çok rahat gruplarda yer bulmuş olucakEsTeRGoNxRss yazdı:Bence Olaya daha geniş Bakmalısın Şuan Belki dediklerin doğru olabilir lakin 59. Lvl geldiğinde bıçak sırtı set baya iş yapacaktır mesela şuanki Full Trans + y2 li bir büyücüyle Exonotim kasmak Çok kolay ama bunu Transsız la denemek bile çok sıkıcı bence.
full transım var 2331 elek dk yapmadan 2 vuruşta kesiyorum uzaktan dk tılsımıyla beraber en azından 1400 elekli biri krtik gelirse 2 vuruş max 3 vuruşta kesicektir çok bi fark yok.
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN

Benim tum karakterlerim full her zamanda oyle oldu ben her zaman grupta iteme ihtiyaci olan ustu iyi olmayan arkadaslari ararim
Yakisan budur
Oyunu onlarinda oynama hakki var sans tanimaliyiz 
VaMoSxFeNeRR VaMoSBieNIV ııVaMoSBieNıı Zuhurr LegendxVaMoSBieN Cefakarkanarya
Beyaz Köşk
Beyaz Köşk
- adresbu
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Sanki Sene 2008
O zamanlar oyunun böyle olacağını nerden bileceksin ki ? foruma giriyorum gerçekten bir sürü saçma konular var (sakin kafayla yazdıklarını tekrar oku demek istediğimi anlarsın).
- ARAYICI
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Die Another Day
Merhabalar,knsvsn yazdı:bakıyorumda 49 lvl adamlar ıraklarda örsün oraya bi geçiyo elinde item yok hep yücelen görev itemleri full yücelen bazıları kafa koparanını parlatıyo maxı full bıçak çarın yarısı kadar bile olmuyor bazıları bide şifacı aldımı arkasına ırkları çok rahat kesebiliyor biz 2 sene boyunca çarları boşuna mı fulledik ???
aynı şey tank savaşçı içinde geçerli sars 15 bi yapıyo hedef verip sarsılıyor hasar bile almıyor full taşkanat olsan ne yazar ??
aynı şey büyücüler içinde geçerli 1500 şifalı bi şifa bile alsan arakana hiç çembere girmemiş böyle sığnak migrat itemli büyücüleri görüyom ejderli 1000 e 500 hasarla her şeyi rahat kesiyorlar veya çember yap kritik geldi mi tek atıyor ???
şifacı hiç önemli değil ck atsa yeter ??
Karşındaki kişi görev itemlerini kullanıyor diyorsun max. hasarı düşük, haklısın fakat senin üstünü boşuna fullemediğinin gerekçesini yazıcak olursak karşıdaki adam lodos olabilir ARZ'sındır kesersin yahut tam tersi. Klansız biriyse durdurman var skillerin var önce vurabilir. Burada bir rekabet söz konusu. Benim görüşümce üstüne fullemesenlerde emek harcayıp orda kasan piyasaya Xenotim kazandıran bireyleri taktir ediyorum. Bu sayede parası olmayan az olan pek çok arkadaşım var bu sayede onlarda piyasadaki Xenotim bolluğundan faydalanıp daha uygun fiyata nice tılsımlar üretebilmektedir. Birazcık geniş düşünmek yeterli.
ARAYICI
ARAYICII
Legend of the Seeker
ARAYICII
Legend of the Seeker