Flash Flash
Re: Flash Flash
Peh..
- Megaxrealist
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
AhahahMeGaStaR yazdı: aLmancayLa Türkçenin Bir Arada buLunduğu Bir Gazete . . . Neyse bu da bi başarı xD
Delixrealist
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Mega Loncası'ndan ayrıLmış buLunmaktayım,MegaxreaList çarımın artık Lonca iLe aLakası kaLmamıştır.
SemT Aşkı "Alibeyköy-KasımPaşa!"
Bravo küçük çocuk böyle küçük yabancı sitelerden bu tarz yazılar hazırlamak hem senin zekanı geliştirir hemde egonu tatmin edersin.
- HASSASXKALP
- Salgın Koruyucusu
:geek:
TskxsubaY-KarabayırlıXSerisi-Turklord-Lordxmagic-Lordmagic-Romanticxboy-Romanticboys-AlmunyamXSerisi-Kevınnash-Fark VaR....
Kalbini Söksen Ne Fayda Sen O na Ölürsün O Başkasına...
- choosensxduygu
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Selam Öncelıkle..Küçük çocuk dedığın kişi şahsım 21 yasındayım..Yabancı sıtelerden bu tarz yazılar dedığınde zaten avrupada yaşamaktayım ayrıca bu bır eğlence baabında 1 paylaşımdır.ego konusunda ise senın burada bana yorumundan görunuyor.Son Olarakta zeka sevıyesını geliştırmesı gereken varsa oda sensın nıye dıye sormajavocu yazdı:Bravo küçük çocuk böyle küçük yabancı sitelerden bu tarz yazılar hazırlamak hem senin zekanı geliştirir hemde egonu tatmin edersin.
LODOS
RÜTBE

MeraN

RÜTBE

MeraN

choosensxduygu yazdı:Selam Öncelıkle..Küçük çocuk dedığın kişi şahsım 21 yasındayım..Yabancı sıtelerden bu tarz yazılar dedığınde zaten avrupada yaşamaktayım ayrıca bu bır eğlence baabında 1 paylaşımdır.ego konusunda ise senın burada bana yorumundan görunuyor.Son Olarakta zeka sevıyesını geliştırmesı gereken varsa oda sensın nıye dıye sormajavocu yazdı:Bravo küçük çocuk böyle küçük yabancı sitelerden bu tarz yazılar hazırlamak hem senin zekanı geliştirir hemde egonu tatmin edersin.
chosens ları sewmeye başladım
güsel laf koyuyorsunuz tebrikler :mrgreen:
TskxsubaY-KarabayırlıXSerisi-Turklord-Lordxmagic-Lordmagic-Romanticxboy-Romanticboys-AlmunyamXSerisi-Kevınnash-Fark VaR....
- morukkelleci
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Arzın Çocukları
egonu tatmin ettinmi lan 
fazla şişirme kendini biraz bize de bırak :mrgreen:
fazla şişirme kendini biraz bize de bırak :mrgreen:
güsel laf koymalarında seni ilgilendiren ne var_? sevmesen olmas sankihandryes yazdı:choosensxduygu yazdı:Selam Öncelıkle..Küçük çocuk dedığın kişi şahsım 21 yasındayım..Yabancı sıtelerden bu tarz yazılar dedığınde zaten avrupada yaşamaktayım ayrıca bu bır eğlence baabında 1 paylaşımdır.ego konusunda ise senın burada bana yorumundan görunuyor.Son Olarakta zeka sevıyesını geliştırmesı gereken varsa oda sensın nıye dıye sormajavocu yazdı:Bravo küçük çocuk böyle küçük yabancı sitelerden bu tarz yazılar hazırlamak hem senin zekanı geliştirir hemde egonu tatmin edersin.
chosens ları sewmeye başladım![]()
güsel laf koyuyorsunuz tebrikler :mrgreen:
Bu dünyada aşkta yalan olmuşsa doğru olan ne kaldı_?
-
- Kadim Hidra Avcısı
Laf söledi