Merhaba,
Arkadaşlar oyuna okul nedeniyle yaklaşık 6 ay sadece haftasonları girebildim.Yaz olunca oyuna dönüp Çemberlitaşa devam etmek istedim ama gerçekten yaz olmasına karşın oyun sunucuları çok boş görünüyor.Hele ki Sancak,Meran,Tılsım,Anka günün çok büyük bir kısmı tehna olan sunucular.Diğer sunucularda ise az çok kişi var fakat grup bölgesi yeterli olmuyor.Bence biran önce sunucu birleştirme çalışmaları olmalı ve 8 sunucu 2'şerli birleştirerek sunucu sayısı 4'e düşürülmeli.Zaten Facebook'tan bakınca 35bin beğenilik bir oyun için 8 sunucu çok fazla görünüyor.Sunucu sayısı arttırıldığında oyuncular daha rahat grup kurarak,grup oluşturmak için saatlerini vermemiş olacaktır.Umarım önerim dikkate alınır.
Sunucu Birleştirilmesi
Re: Sunucu Birleştirilmesi
Kesınlıkle Bu Onerıye Bende Katılıyorum umarım Dıkkat'e Alınır 
“Aklımdasın diyen balıklar, ömrümsün diyen kelebekler gördüm.”
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Meran Birleşmesin
Herkesin Sunucusu Kendine
Yaşasın BAĞIMSIZ MERAN YAŞASIN ÖZGÜR MERAN
#DirenMeran :mrgreen:
Dostum Meran,Tılsım,Sancakta Agah Efendi'den başladım Meteor Çemberlitaşa kadar yürüdüm bir oyuncuya rastlamadım bir an kendimi Singleplayer oyun oynuyorum zanettimDuMaNisTT yazdı:Meran BirleşmesinHerkesin Sunucusu Kendine
- carizmatixx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
berkan587 yazdı:Dostum Meran,Tılsım,Sancakta Agah Efendi'den başladım Meteor Çemberlitaşa kadar yürüdüm bir oyuncuya rastlamadım bir an kendimi Singleplayer oyun oynuyorum zanettimDuMaNisTT yazdı:Meran BirleşmesinHerkesin Sunucusu Kendine
Bencede birleştirilmeli
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Yanlışın Var Agahın Önünde 2 Tane Rehber Takımı Üyesi Ben Dahil Bulunmakta Ve hiç Yeni Açılan Birini Görmedikberkan587 yazdı:Dostum Meran,Tılsım,Sancakta Agah Efendi'den başladım Meteor Çemberlitaşa kadar yürüdüm bir oyuncuya rastlamadım bir an kendimi Singleplayer oyun oynuyorum zanettimDuMaNisTT yazdı:Meran BirleşmesinHerkesin Sunucusu Kendine
Böyle Daha İyi Lag Fazla Olmuyor
Yaşasın TAM Bağımsız Özgür MERAN
- Equalero
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Gusion MLBB GLOBAL,TR 1
Bence Böyle bişeye gerek yok çogu oyuncular sunucularından memnun
Champion Class
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
KaiHavertz VanessaIves BLackBeauty
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Ne çektin be yavrum?DuMaNisTT yazdı:Yanlışın Var Agahın Önünde 2 Tane Rehber Takımı Üyesi Ben Dahil Bulunmakta Ve hiç Yeni Açılan Birini Görmedikberkan587 yazdı:Dostum Meran,Tılsım,Sancakta Agah Efendi'den başladım Meteor Çemberlitaşa kadar yürüdüm bir oyuncuya rastlamadım bir an kendimi Singleplayer oyun oynuyorum zanettimDuMaNisTT yazdı:Meran BirleşmesinHerkesin Sunucusu Kendine
Böyle Daha İyi Lag Fazla Olmuyor![]()
Yaşasın TAM Bağımsız Özgür MERAN![]()
CHIVALROUS