Diğer oyunlara bakıyorum, hikaye ve oynanış bakımından ayrıntılı anlatım yapan siteler mevcut; "Wikia" adı altında."Bizim oyunumuza da böyle bir şey lazım" diyerek bir site açtım.Şuan da pek fazla içerik yok, ama konuyla ilgilenebilecek gönüllü arkadaşlar olursa çekinmeden yardımcı olabilirler.
Diğer oyunlara bakıyorum, hikaye ve oynanış bakımından ayrıntılı anlatım yapan siteler mevcut; "Wikia" adı altında."Bizim oyunumuza da böyle bir şey lazım" diyerek bir site açtım.Şuan da pek fazla içerik yok, ama konuyla ilgilenebilecek gönüllü arkadaşlar olursa çekinmeden yardımcı olabilirler.
Emeğine sağlık, destek olacağımız bir şey olursa özelden ulaş ne olursa elimizden geldğince yardım ederiz, çalışmalarını biraz daha geliştirirsen İKV için hazırladığımız Lonca web sitemizde çalışmalarına yer vermekten mutluluk duyarız, iyi çalışmalar.
Öncelikle böyle bir fikri öne sürdüğün için teşekkürler GWYNBLEIDD.
Wikia üzerinde İKV'imizin içeriğini konumlandırmayı yaklaşık bir yıl önceye planlamıştık. Ancak bir türlü fırsat bulamadık. Eğer wikia yada wiki konusunda bilgili arkadaşlar varsa resmi İKV sayfamızı oluşturabilir ve oyunumuzla ilgili tüm oyuncularımızın ihtiyaç duyacağı her türlü içeriği burada bulundurabiliriz.
İçeriğin sağlanması konusunda gönüllü olacak arkadaşlara yardıma hazırız. Bu konuda doğrudan benimle yada [GM]Erdoğan ile iletişime geçebilirsiniz.
Konu daha önce aklımdan geçmişti velakin İKV Yönetimininden onay olınacağını tahmin etmiyordum. Konu üzerinde benimde yardımım dokunursa sevinirim.
Ayrıca Wiki'ye girdim velakin 1 saat önce girdiğim gibi değil. Ziyaretçilerin 'Edit' yapması öncelik hata olarak görüyorum. Konuya değinip, bu konuyu düzeltmek gerek.
Esadullah o dediğin sıkıntının çözüm yolu ya yok, ya da kimse bilmiyor Diğer oyun wiki'lerine dışarıdan müdahale edebiliyorum.
Yani konuyu okuyan arkadaşlardan saygı beklemekten başka yapabileceğim bir şey yok