59 LVL GELMİYECEK
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Re: 59 LVL GELMİYECEK
Arkadaşlar kaç yaşına gelmiş adamsınız mantıken düşünün yıl olmuş 2013 oyundaki oyuncu sayısı iyice azaldı artık oynanacağını düşünüyormusunuz bu oyunun 59.Level filan gelmeyecek artık hiç güncelleme gelmeyecek.2013 Oyunları varken artık bu oyunu oynamazlaz.Zaten Sobee yeni bir proje başlatıyor inşallah daha gelişmiş sistemle daha gelişmiş harita daha gelişmiş item çeşitliliği ile ikv2 çıkarırlar.
-
- Cin Avcısı
- Lonca: Kristal
Dumanit kardeşim öncelikle rehberliğinin hayırlı olmasını ve hayırlara vesile olmasını dilerim. Ben de meran sunucusunda oynuyorum. Eskiler tanır beni eski karakter ismim Kızılmadalyon. Geçen dönemde gm ve diğer gm2 vb arkadaşlar abiler ablalar saolsunlar tek istekte rehber seçilmiştim. Ancak farklı kişisel nedenlerden dolayı kendi istediğimle ayrılmak zorunda kaldım. Gm ler olsun diğer yetkili arkadaşlar olsun hepsi birbirinden iyi ve sorumlu insanlardır. Elbette şuanda var olanları bilmiyorum. Rehberlik gerçekten sorumluluk isteyen bir iş. Seni rehber gördüklerinde küfür edende olur hakaret edende. Ama sebebi ne biliyor musun ? Sadece üstünde REHBER yazması
Yani sabırlı olmalısın. Elbette bunları anlatmak bana düşmez rehberlik ceketi vs almadan hemen önce sanırım bilgi mahiyetinde size kunduz abi ( Nocomment - Nihat abi )
geniş bir liste gönderecek gerisi size kalmış. 59 a cevap vereyim diye girdim konu buraya kadar geldi 
59 lvl içinse eğer oyun belli bir aşamaya kadar var olursa ki bu şekilde oyuncu isteklerine nazaran bölüm getirilirse her daim var olacaktır. İşte o zaman 59 - 69 - 79 her ne ise hepsi gelir. Sonuçta oyun 6. yaşına girdi. Bu oyun dünyasında hiçte kolay birşey değil. Sözün özü lvl gelir bölüm gelir bunlara bakmak değilde öncelikle oyundan zevk almaya bakarsanız bunları düşünmeye hiç gerek kalmaz
59 lvl içinse eğer oyun belli bir aşamaya kadar var olursa ki bu şekilde oyuncu isteklerine nazaran bölüm getirilirse her daim var olacaktır. İşte o zaman 59 - 69 - 79 her ne ise hepsi gelir. Sonuçta oyun 6. yaşına girdi. Bu oyun dünyasında hiçte kolay birşey değil. Sözün özü lvl gelir bölüm gelir bunlara bakmak değilde öncelikle oyundan zevk almaya bakarsanız bunları düşünmeye hiç gerek kalmaz
DuMaNisTT yazdı:Tartışmaya Girmeyecek Bir Şekilde Cevaplayacağım .
Bu Tür Konular Sürekli Açılmakta Yaptığım Hatanın da Farkındayım. Böyle Bir Cevap Vermem Hoş Olmadı . REHBER Oldum Çünkü Hiç Bir Zaman KENDİM Olmaktan Vazgeçmedim Bugün de Öyle . Ama Sorumluluk Sahibi Olan Biri İçin Yakışmayan Bir İfade Kullandığımı Geç Fark Ettim. İnsanlara TEPEDEN Bakmadım Yanlış Algılıyorsunuz .Oyunumuzda Çeşitli Yenilikler Olduğu Halde 59 SEVİYE Gelmez Diyerek KANITSIZ İSPATSIZ ve AMAÇSIZ Bir Konu Açılmasına Verilebilecek Bir Cevap Olduğunu Düşünerek O Cevabı Verdim . Hiç Bir zaman KENDİM Olmaktan Vazgeçmedim , Kimseye TEPEDEN Bakmadım. MERAN Sunucusuna Girip Hakkımda Her Türlü Bilgiyi Öğrenebilirsiniz , Kimin Görevi Varsa Kimin bir İşi Varsa Yardım Eden Biriyim Ve GÜÇ-KİMLİĞİMİ ÖN PLANA Çıkaracak Hiç Bir Konuşmada Bulunmam Bulunmadım Bulunmayacağım ...
Herkesin Konuşmasında Bir Hata Olabilir Doğal Fakat Benim ŞAHSİ Düşüncem Olarak YABANCI - TÜRKÇE Ayrımını Yapmak İlk Sıradadır...
O Alıntı Yaptığın Konunun 5. Sayfasında da Görüldüğü Gibi Benim Konuşma Şeklim O Sizler Yanlış Anlamış Sözlerimi ABARTMIŞ Bulunmaktasınız .
Eğer Konuyu Açan Kişi Bu Sözüme Alındıysa Anlayışla Karşılarım . Rehberlikle Bu Olayın Yakından Uzaktan Alakası Yoktur. RESPECTED - PİTBULL Eski Bir Forum Yetkilisi Onlara Beni Sorup Konuşma Şeklimin Bu Halde Olduğunu Öğrenebilirsiniz. Bu İsimleri KEFİL Olarak Değil Forumda Beni Bilen Sayılı Kişi Oldukları İçin Söylüyorum..
Siz yine Rehberlik Muhabbetini Öne Atacaksanız Merak Etmeyin TAG İçin Kimseye Yalvaracak DeğilimBen Yardımsever ve MERAN Sunucusunun Kalabalık Olması İçin YARDIM EDEN Biriyim Böyle Olmayı Devam Edeceğim Ben Meran Forumunda Sırf En Etkisiz Sunucu Diye Çok İşler Yaptım 2010 Yılında Tabi Eski Forum Hesabımla
REHBER Oldu Havalandı Gibi İthamlarda Bulunacağınız Son Kişinin BEN Olduğumu Bilmenizi İsterim.. Bir TAG Geldi Diye Ne Kendimi Kaybederim Ne Kişiliğimden Ödün Veririm
![]()
Tartışmaya Açık Konulara Şahsım Adıma da Olsa Genelde Girmem Fakat Burada REHBER Oldu Diye TEPEDEN BAKMA Kelimeleri Beni Tetikledi Bu Sözleri Kabul Etmemek ile Birlikte Böyle Düşünen Kişilerin Yanlış Düşündüklerini Sadece Yanlış Anlaşılma Olduğunu Bildirmek İsterim.
MERAN / Dumanistt
İyi Forumlar
Ah birde her kelimeye büyük harfle başlamasan...
- apomario
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: İhtiyarlar Heyeti
Ben bu düşüncenin yanlış olduğunu düşünüyorum. Örnek verecek olursam 39 seviyelerin olduğu zamanda Karakürk için 3 grup toplanıp gittiğimizi hatırlarım. Tungsten için neler verdiğimizi hatırlarım. Bronz için kaç grupla yola çıkıp sona 4-5 kişi vardığımızı hatırlarım. Şimdi değersiz denilen madenlerin, eşyaların ne kadar pahalı olduğunu da hatırlarım. Oyundaki gelişmeler oldukça geride kalan "eskiden olsa zor" diyebileceğimiz şeyler yeni dönemde gayet basit hale gelecektir. Bu sebeple yeniden başlayanlar için oyun daha da kolay olacaktır en azından yeni gelen eklentiye kadar ki geçilecek seviye, zaman, tecrübe. Bu yüzden böyle boş hayallere kapılman yerine oyunun zevkini (!) çıkarmaya devam etmeni öneririm.
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Kristalx yazdı:Dumanit kardeşim öncelikle rehberliğinin hayırlı olmasını ve hayırlara vesile olmasını dilerim. Ben de meran sunucusunda oynuyorum. Eskiler tanır beni eski karakter ismim Kızılmadalyon. Geçen dönemde gm ve diğer gm2 vb arkadaşlar abiler ablalar saolsunlar tek istekte rehber seçilmiştim. Ancak farklı kişisel nedenlerden dolayı kendi istediğimle ayrılmak zorunda kaldım. Gm ler olsun diğer yetkili arkadaşlar olsun hepsi birbirinden iyi ve sorumlu insanlardır. Elbette şuanda var olanları bilmiyorum. Rehberlik gerçekten sorumluluk isteyen bir iş. Seni rehber gördüklerinde küfür edende olur hakaret edende. Ama sebebi ne biliyor musun ? Sadece üstünde REHBER yazmasıYani sabırlı olmalısın. Elbette bunları anlatmak bana düşmez rehberlik ceketi vs almadan hemen önce sanırım bilgi mahiyetinde size kunduz abi ( Nocomment - Nihat abi )
geniş bir liste gönderecek gerisi size kalmış. 59 a cevap vereyim diye girdim konu buraya kadar geldi
Kızılxmadolyon Seni Görmüşlüğüm Var Az Buçuk Tanıyorum
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Ooo..Fatih gözün aydın. Rehber ekip tarihi bir ilki yaşıyor şu an, devrim niteliğinde bir hareket bu. :lol:
Hadi yine iyisin, başarılar diliyorum.

- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Teşekkürler ÜnalımRespected yazdı:Ooo..Fatih gözün aydın. Rehber ekip tarihi bir ilki yaşıyor şu an, devrim niteliğinde bir hareket bu. :lol:
- mirkan1453
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Lotus
Reyiz konuştu dağılın, özledik bir ara buluşalım oyunda eski günleri yad edelimRespected yazdı:Ooo..Fatih gözün aydın. Rehber ekip tarihi bir ilki yaşıyor şu an, devrim niteliğinde bir hareket bu. :lol:
Bİ sorun yok ben 50 lewi geçmiş adamım kesinlikle gelcek AMA KUKLACI SOHBETTE KONU KİLİTLENDİ .s
- SedaT03
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
Valla ne desem bilmiyorum sayın oyuncular boşa cene yoruyorsunuz ve bu forumda bazen boşa anca yazarsınız istekelerinizi şikayetlerinizi ama çözüm bulunmaz. Baştakilerin dediği olur adamlar ne yaparsa oynamakla sorumluyuz bu oyun türkçe oyunu yabancı değil. Biz yabancılar gibi sorun dinleyip giderilsin istekler yerine getirilsin oyuncuların zevki düşünülsün nerde tek gerçek baştakilerin cebi düşünülüyor. Oyuncunun istediği eğlence zevk olmadıktan sonra bu oyunda şuanda bırakan sayısı baya arttı artmayada devam edecek iyi forumlar
ZAFERE GİDEN YOLDA ÇEKİLEN ÇİLE KUTSALDIR...