59 LVL GELMİYECEK
- EmirSarp
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Arzın Direnişi
59 LVL GELMİYECEK
arkadaşlar bence 59 lvl gelmiycek beta'dan beri tüm yetkililer 50 lvl olarak geziyor bence oyuncular ıcın son lvl 49 lvl kalıcak
●●●● Since 2006 ●●●●
●●●● < Arzın Direnişi > ●●●●
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Re: 59 LVL GELMİYECEK
Bu kadar karamsar olmayın arkadaşlar :|
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
- Lonca: Talebe-i Tevarih
Gelmiyecek Değil GELMEYECEK ! Level Değil SEVİYE Türkçe'mizi Düzgün Konuşalım. Ayrıca Sen Kahin Misin
?
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Ne sanıyordunuz ki zaten bu kadar bölge yapılmışken nasıl gelebilir ki 59. seviye sizcede mantıklı mı? 59. seviyelerin gelmesi demek oyunun yeni başlamış kişilere için başlamadan bitmesi demektir ki zaten şuanda da öyle büyücü karakter açıyosunuz grup bölgeleri için ya ejder asa ya da başka bir asa istiyorlar şifacı oluyosunuz ya ashap ya da mevlana asa üreticeksiniz savaşçıysanız tank olmak zorundasınız ve tecrübeli olmak zorundasınız-bölgeye girmeden nasıl olucaksa artık-canınızın çok olması lazım dirençlerinizin 1000-1000 olması lazım yani sizcede bunları gören bir oyuncu oyuna devam eder mi? yani biz oynayanlar bile bunları okurken sıkıntı basıyo olamaz böyle bir şey diyoruz bide yeni başlayanları düşünün öte yandan 59. seviyelerin gelmesi silah yükseltme konusunu sıkıntıda bırakacaktır o kadar kişi boşuna mı yükselttik bu silahları der ve isyan bile çıkar toplu oyunu bırakmalar vs. yani kısa ve öz şekilde 59. seviyeler GELMEZ GELEMEZ...
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
Türkçemizi düzgün kullanalım, kullanalım da önce sen kendi yazım hatalarını düzelt, ardından insanların yazım yanlışlarını aşağılayıcı bir dille eleştirme hakkını gör kendinde. Cümle içinde ki sözcükler özel isim değilse küçük yazılır, her sözcüğün ilk harfi büyük yazılmaz, sonuçta şiir yazmıyorsun." Türkçe'miz " değil, doğrusu "Türkçemiz"dir. Ayrıca gülücük ifadelerini de cümlenin sonuna koyman daha doğru olur.DuMaNisTT yazdı:Gelmiyecek Değil GELMEYECEK ! Level Değil SEVİYE Türkçe'mizi Düzgün Konuşalım. Ayrıca Sen Kahin Misin?
Bu kadar da " Türkçe " tutkunu bir şahsiyetsen gidip Türk Dil Kurumunda çalışabilirsin. Yıkıcı değil yapıcı olmayı dene insanlara karşı, dil her ne kadar milletlerin kalesi olarak lanse edilse de, tüm dillerin toplamı bir insan değerine ulaşamaz.
- Legendxdalgac
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Anka
- Lonca: DeVa
İ.K.V bünyesinde "Rehber" olarak çalışmaya başlamadan, bakış açın değişmiş.
İnsanlara tepeden bakmaktan, kırmktan ne zevk alıyorsun ?
Ayrıca seninde pek düzgün cümle kurabildiğin söylenemez kimse seni eleştirdi mi ?
Bknz;
Ayrıca seninde pek düzgün cümle kurabildiğin söylenemez kimse seni eleştirdi mi ?
Bknz;
DuMaNisTT yazdı:Seçildiğimi Ve 4 Sene Üst Üste Seçilememe REKORUMU Egale Ettiğimi Bildirirken Bir Yandan Sevinç Bir Yandan Tatlı Bir Hüzün Yaşadığımı Bildirmek İsterim. :| :roll:
Oyuncu Kardeşlerimize Yardım Etmekten Kıvanç Duyarım![]()
Meran / Dumanistt
- TayfaxUyKuSuZzZ
- İskele Babası
- Lonca: Iııı İstiklal Iııı
Test sunucusunda 150 lwl Sobee Karakteri vardı !!EmirSarp yazdı:arkadaşlar bence 59 lvl gelmiycek beta'dan beri tüm yetkililer 50 lvl olarak geziyor bence oyuncular ıcın son lvl 49 lvl kalıcak
- TayfaxUyKuSuZzZ Iııı İstiklal Iııı Lonca Başkanı
[Beta]'dan beri;
Tayfaxuykulu
Tayfaxyarıuykulu
Losgalacticos
[Beta]XxMtMevaxX
[Beta]Mtmeva
Ve kaybolan daha nicesi...
Facabook İletişim
- TayfaxUyKuSuZzZ Iııı İstiklal Iııı Lonca Başkanı
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
Tartışmaya Girmeyecek Bir Şekilde Cevaplayacağım .
Bu Tür Konular Sürekli Açılmakta Yaptığım Hatanın da Farkındayım. Böyle Bir Cevap Vermem Hoş Olmadı . REHBER Oldum Çünkü Hiç Bir Zaman KENDİM Olmaktan Vazgeçmedim Bugün de Öyle . Ama Sorumluluk Sahibi Olan Biri İçin Yakışmayan Bir İfade Kullandığımı Geç Fark Ettim. İnsanlara TEPEDEN Bakmadım Yanlış Algılıyorsunuz .Oyunumuzda Çeşitli Yenilikler Olduğu Halde 59 SEVİYE Gelmez Diyerek KANITSIZ İSPATSIZ ve AMAÇSIZ Bir Konu Açılmasına Verilebilecek Bir Cevap Olduğunu Düşünerek O Cevabı Verdim . Hiç Bir zaman KENDİM Olmaktan Vazgeçmedim , Kimseye TEPEDEN Bakmadım. MERAN Sunucusuna Girip Hakkımda Her Türlü Bilgiyi Öğrenebilirsiniz , Kimin Görevi Varsa Kimin bir İşi Varsa Yardım Eden Biriyim Ve GÜÇ-KİMLİĞİMİ ÖN PLANA Çıkaracak Hiç Bir Konuşmada Bulunmam Bulunmadım Bulunmayacağım ...
Herkesin Konuşmasında Bir Hata Olabilir Doğal Fakat Benim ŞAHSİ Düşüncem Olarak YABANCI - TÜRKÇE Ayrımını Yapmak İlk Sıradadır...
O Alıntı Yaptığın Konunun 5. Sayfasında da Görüldüğü Gibi Benim Konuşma Şeklim O Sizler Yanlış Anlamış Sözlerimi ABARTMIŞ Bulunmaktasınız .
Eğer Konuyu Açan Kişi Bu Sözüme Alındıysa Anlayışla Karşılarım . Rehberlikle Bu Olayın Yakından Uzaktan Alakası Yoktur. RESPECTED - PİTBULL Eski Bir Forum Yetkilisi Onlara Beni Sorup Konuşma Şeklimin Bu Halde Olduğunu Öğrenebilirsiniz. Bu İsimleri KEFİL Olarak Değil Forumda Beni Bilen Sayılı Kişi Oldukları İçin Söylüyorum..
Siz yine Rehberlik Muhabbetini Öne Atacaksanız Merak Etmeyin TAG İçin Kimseye Yalvaracak Değilim
Ben Yardımsever ve MERAN Sunucusunun Kalabalık Olması İçin YARDIM EDEN Biriyim Böyle Olmayı Devam Edeceğim Ben Meran Forumunda Sırf En Etkisiz Sunucu Diye Çok İşler Yaptım 2010 Yılında Tabi Eski Forum Hesabımla
REHBER Oldu Havalandı Gibi İthamlarda Bulunacağınız Son Kişinin BEN Olduğumu Bilmenizi İsterim.. Bir TAG Geldi Diye Ne Kendimi Kaybederim Ne Kişiliğimden Ödün Veririm
Tartışmaya Açık Konulara Şahsım Adıma da Olsa Genelde Girmem Fakat Burada REHBER Oldu Diye TEPEDEN BAKMA Kelimeleri Beni Tetikledi Bu Sözleri Kabul Etmemek ile Birlikte Böyle Düşünen Kişilerin Yanlış Düşündüklerini Sadece Yanlış Anlaşılma Olduğunu Bildirmek İsterim.
MERAN / Dumanistt
İyi Forumlar
Bu Tür Konular Sürekli Açılmakta Yaptığım Hatanın da Farkındayım. Böyle Bir Cevap Vermem Hoş Olmadı . REHBER Oldum Çünkü Hiç Bir Zaman KENDİM Olmaktan Vazgeçmedim Bugün de Öyle . Ama Sorumluluk Sahibi Olan Biri İçin Yakışmayan Bir İfade Kullandığımı Geç Fark Ettim. İnsanlara TEPEDEN Bakmadım Yanlış Algılıyorsunuz .Oyunumuzda Çeşitli Yenilikler Olduğu Halde 59 SEVİYE Gelmez Diyerek KANITSIZ İSPATSIZ ve AMAÇSIZ Bir Konu Açılmasına Verilebilecek Bir Cevap Olduğunu Düşünerek O Cevabı Verdim . Hiç Bir zaman KENDİM Olmaktan Vazgeçmedim , Kimseye TEPEDEN Bakmadım. MERAN Sunucusuna Girip Hakkımda Her Türlü Bilgiyi Öğrenebilirsiniz , Kimin Görevi Varsa Kimin bir İşi Varsa Yardım Eden Biriyim Ve GÜÇ-KİMLİĞİMİ ÖN PLANA Çıkaracak Hiç Bir Konuşmada Bulunmam Bulunmadım Bulunmayacağım ...
Herkesin Konuşmasında Bir Hata Olabilir Doğal Fakat Benim ŞAHSİ Düşüncem Olarak YABANCI - TÜRKÇE Ayrımını Yapmak İlk Sıradadır...
O Alıntı Yaptığın Konunun 5. Sayfasında da Görüldüğü Gibi Benim Konuşma Şeklim O Sizler Yanlış Anlamış Sözlerimi ABARTMIŞ Bulunmaktasınız .
Eğer Konuyu Açan Kişi Bu Sözüme Alındıysa Anlayışla Karşılarım . Rehberlikle Bu Olayın Yakından Uzaktan Alakası Yoktur. RESPECTED - PİTBULL Eski Bir Forum Yetkilisi Onlara Beni Sorup Konuşma Şeklimin Bu Halde Olduğunu Öğrenebilirsiniz. Bu İsimleri KEFİL Olarak Değil Forumda Beni Bilen Sayılı Kişi Oldukları İçin Söylüyorum..
Siz yine Rehberlik Muhabbetini Öne Atacaksanız Merak Etmeyin TAG İçin Kimseye Yalvaracak Değilim
Tartışmaya Açık Konulara Şahsım Adıma da Olsa Genelde Girmem Fakat Burada REHBER Oldu Diye TEPEDEN BAKMA Kelimeleri Beni Tetikledi Bu Sözleri Kabul Etmemek ile Birlikte Böyle Düşünen Kişilerin Yanlış Düşündüklerini Sadece Yanlış Anlaşılma Olduğunu Bildirmek İsterim.
MERAN / Dumanistt
İyi Forumlar
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Legendxdalgac yazdı:İ.K.V bünyesinde "Rehber" olarak çalışmaya başlamadan, bakış açın değişmiş.
Bknz;
DuMaNisTT yazdı:Seçildiğimi Ve 4 Sene Üst Üste Seçilememe REKORUMU Egale Ettiğimi Bildirirken Bir Yandan Sevinç Bir Yandan Tatlı Bir Hüzün Yaşadığımı Bildirmek İsterim. :| :roll:
Meran / Dumanistt
arkadaş zaten iyice sallamış rehberlik 4 yıldır yok neresinden salladıysa bunlar rehber oluyor işte
- DuMaNisTT
- Dış Şehir Gezgini
4 Başvuru Olacak O !ROckStarGAMES yazdı:Legendxdalgac yazdı:İ.K.V bünyesinde "Rehber" olarak çalışmaya başlamadan, bakış açın değişmiş.
Bknz;
Meran / Dumanistt
arkadaş zaten iyice sallamış rehberlik 4 yıldır yok neresinden salladıysa bunlar rehber oluyor işte