Turnuvada Birinci Olmuştum.
İtemim gelmedi Bilgide vermediniz yardımcı Olurmusunuz Gönderdiğiniz Forumuda Doldurmuştum
Saygılarımla....
Şampiyona
-
Sheelshock
- Acemi Savaşçı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dergah
- ryuksel
- Şarapçı'nın Sırdaşı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Return OfThe Kings
Re: Şampiyona
Aynen benım itemimden gelmedı bi cevap verirseniz sevinirim .Sheelshock yazdı:Turnuvada Birinci Olmuştum.
İtemim gelmedi Bilgide vermediniz yardımcı Olurmusunuz Gönderdiğiniz Forumuda Doldurmuştum
Saygılarımla....

- IIIArMaGeDDoNIII
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Anka
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Masters Of Darkness
Benimde itemim daha verilmedi biraz önem verin oyuncularınıza bi blgi felan verir insan

Bir avuç yalandan geri ne kalır ?
Bizde onlar gibi olup her yeri yakalım !
Olamayacağımızı biliyorum insanlığımızdan .
Ey insanoğlu ! Peki ya barış ?
Selam arkadaşlar,
Form bilgilerinizi gönderdiğinizde alınan iletildi notu dışında oyuncularımıza dönüş yapılmamaktadır.Belirtilen süre içerisinde bilgileriniz ile dönüş yapmanız ödül almanız için yeterlidir.
Turnuva ödüllerinin daha önce yazdığım gibi pazartesi günü verilmesi planlanmıştı ,oluşan sistemsel bir sorun sebebiyle ödül dağıtımı çarşamba günü yapılacaktır.
İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Form bilgilerinizi gönderdiğinizde alınan iletildi notu dışında oyuncularımıza dönüş yapılmamaktadır.Belirtilen süre içerisinde bilgileriniz ile dönüş yapmanız ödül almanız için yeterlidir.
Turnuva ödüllerinin daha önce yazdığım gibi pazartesi günü verilmesi planlanmıştı ,oluşan sistemsel bir sorun sebebiyle ödül dağıtımı çarşamba günü yapılacaktır.
İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.