Ekran Görüntüsü

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Canerssss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Tılsım

Ekran Görüntüsü

Mesaj gönderen Canerssss »

Ben eskiden bu oyunu oynuyordum bir dönem sonra bıraktım şimdi tekrar oynamak istiyorum sistemi kontrol ettirdiğimde makineniz bu oyun için uygun görünüyor diyor. NVIDIA GEFORCE GT 630M ekran kartına sahibim. Son sürümünü de indirmiştim sonra bazı arkadaşlar son sürüm hata veriyor bazılarında eskisini indir dediler bu kez eskisini indirdim ama görüntü hala garip.(Son sürümünde de aynıydı). Ayrıca 8 gb ram, intel core i5 işlemci var neden böyle oluyor anlamadım. Yardımcı olabilir misiniz yeniden bu oyunu oynamak istiyorum.

Teşekkürler...

Resim
Canerssss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Re: Ekran Görüntüsü

Yok mu beni bu sorundan kurtaracak biri ?
Kullanıcı avatarı
CertusCerva
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen CertusCerva »

Resim

bahsettiğin hata buna benzer bi hataysa bi çözümü yok bildiğim kadarıyla. Ben alıştım sende zamanla alışırsın :D
Kullanıcı avatarı
DuMaNisTT
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Talebe-i Tevarih

Mesaj gönderen DuMaNisTT »

Ekran Kartı Ve RAM Çatışması Olmuştur Dostum Ekran Kartını Değiştir Yoksa RAM'e Zarar Verebilir Ama Yine de Uzmanından Cevap Bekleyene Kadar Hareket Etme :) Ben Bildiğimi Söyledim Sadece :)

@CertusCerva 'nın Hatası Oyunun Ekran Çözünürlüğüyle ilgili Olabilir. Ama Öyle Nasıl Oyundan Zevk Aldığını Sormamak da Elde Değil :D
Canerssss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Cevaplar için teşekkür ederim. Bilgisayarın daha taksitleri bitmeden değiştirmek istemiyorum ekran kartını açıkçası :D CertusCerva kardeşim seninki gibi bir durum yok bende. Sanırsam zaten sende anlık oluyordur bende hep böyle ve sürekli bunlar hareket halinde çok sinir bozucu yani.

Cevaplar için tekrar teşekkür ederim belki çözümü vardır da bunu söyleyen biri olur umarım..
Kullanıcı avatarı
CertusCerva
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen CertusCerva »

DuMaNisTT yazdı:Ekran Kartı Ve RAM Çatışması Olmuştur Dostum Ekran Kartını Değiştir Yoksa RAM'e Zarar Verebilir Ama Yine de Uzmanından Cevap Bekleyene Kadar Hareket Etme :) Ben Bildiğimi Söyledim Sadece :)

@CertusCerva 'nın Hatası Oyunun Ekran Çözünürlüğüyle ilgili Olabilir. Ama Öyle Nasıl Oyundan Zevk Aldığını Sormamak da Elde Değil :D
Aslıda O kadar büyük değil küçük küçük oluyor ve bir süre sonra gidiyor.Fotoğrafta niye öyle gözüktü bence anlamadım :D
Kullanıcı avatarı
ROckStarGAMES
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen ROckStarGAMES »

Parlaklıgı kapagıdında düzelecektir.

NOT: Yukarıdaki fotoya bakarak söyledim sende foto atsan iyi olur.
Canerssss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Parlaklık parlama efekti ne varsa kapattım detayları azalttım ama nafile :(
Canerssss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Ayrıyeten görüntü bu şekilde kalmıyor, bu şekiller kuş kanadı gibi açılıp kapanıyor diyebilirim. Evet kesinlikle bu tabire uyuyor. Ayrıca bazen bazı noktalarda düzeliyor ama bir daha o bölgeye gelindiğinde bozulabiliyor. Düzgün gösterdiği yerlerde kamerayı hareket ettirdiğimde dahi bozulabiliyor görüntü. Sorun hakkında bilgisi olanlar yardım etsin lütfen. Oyunu oynayamıyorum.
Canerssss
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Göndermiş olduğum fotoğrafta, ekranda materyaller görünüyor. Bunlar oyun esnasında 'k' tuşuna bastıktan sonra oldu bazenleri olmuyor. Ekranda bu tip materyaller ve benzeri şeylerin görüldüğü yerler;
-Can,kudret ve tecrübenin yer aldığı sol üst köşe
-Sohbet penceresinin bulunduğu yer
-Çantanın bulunduğu yer
Bunlara bazen de görev almak için konuşma yapacağım sırada sağ tık yapar yapmaz konuşma olacak olan pencere yok oluyor geliyor siliniyor bir şeyler oluyor lütfen yardımcı olun.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön