TILSIM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
RISEOFw
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

TILSIM

Mesaj gönderen RISEOFw »

hesabımı paylaştıgımdan dolayı hesabımın içindeki m1 calındı alınma ihtimali varmı acaba ?
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Re: TILSIM

Mesaj gönderen EYUNAL »

Hesap bilgilerini paylaşmanız zaten oyun sözleşmesine aykırı bu durumda destek alamazsınız
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: TILSIM

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Selam kardeşim. Başına gelen talihsiz olaydan dolayı öncelikle geçmiş olsun. Üzülme , karakterine girip başkası senden habersiz tılsımı aktardıysa eğer yönetim gereğini yapıp aktarılan hesapları 999 gün blokluyorlar. Bu konuya kadar sıkıntı yok karşı taraf blok yiyor fakat metoorit 1in iadesi yapılamıyor. Çünkü yönetim tarafından oyuncuların oyun için alışverişe karışamazlar ve çantanda bulunan envanteri hiç bir sobee yönetimine mensup bir kişinin almaya hakkı yoktur suçtur.(altını çiziyorum) .

Karakterini blokladıktan sonra pazarlık yapılabilir karşı taraf ile. Yönetim gözümle gördüğümden dolayı böyle bir şeye hak veriyor yada çifte standart denilen olay yaşanıyor. Skypede isim vermıyeyım kendim bu konuya şahit oldum. Yönetimden bir kişinin aracılığı ile alıkoyulan metoorit 1 karakterden alınıp sahibine iade ediliyor ve ban cezası adamın kalkıyor. Taraflar alıcı memnun satıcı memnun edasıyla birşey yokmuş gibi oyuna devam ediyor böyle birşeyi talep etmeden önce karşı tarafı destek-iletişim forumundan iletişim kurarak başvurunu yapabılırsın.

EYUNAL yazdı:Hesap bilgilerini paylaşmanız zaten oyun sözleşmesine aykırı bu durumda destek alamazsınız

Yeni rehber arkadaşımıza hitabende lütfen oyuncuları yanlış yönlendırmeyin. Rehberin görevi forum üzerinden oyunculara yardımcı olmak değil Oyun içinde yeni başlıyan kişilere yardımcı olmaktır göreviniz - FDE oyuncuları forum üzerinden yönlendırılmesı ıcın bulunan bir ekip. Bilmediğiniz konu hakkındada yorum yaparak kendinizi eksilere çekiyorsunuz size benden tavsiyedir yapmayın bu tarz eylemleri . 8-)

Saygılarımla
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön