:arrow: Olaylar yaşandığı sürece forumda takip edereken duruşunu en beğendim kişisin dostumizdirapgrafik yazdı:Eğer sen gerçek Zwartan isen bil ki, gerçek Zwartan olman bile bu konunun düzenlenip kilitlenmesine engel olamayacaktır.Çünkü vatan ve millet kavramını siyasetten ayıramayan GM'ler mevcut.
Zwartan 'dan gecikmiş veda
- TRoyxpunisher
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Nefes
Re: Zwartan 'dan gecikmiş veda
Kıyamet Takımı 1 - 2 NEFES Loncası

- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Zwartan yazdı:Sevgili İKV oyuncuları,
Ben Zwartan 'N. Özgür Soner'.
Burada yalnızca halk var, bu halk hiçbir parti bayrağı açtırmıyor hiçbir parti sloganı attırmıyor. Ve sadece varlığına saygı duyulmasını bekliyor.
Zwartan
Orada sadece halk yok işte bunu anlamayacak kadar kör ve aptal mısınız ?
Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Konu içerisinde ne kişisel görüş, ne siyasi ne de ideolojik bir içerik yer almıyor. Söyleyeceklerine "siyasetten ve görüşten bağımsız" şeklinde başlamış olması da bunu ifade etmek istediğini gösteriyor.
Söyleyeceklerine siyasetten ve görüşten bağımsız diyerek başlamış olması siyaset veya görüş belirtmediğini göstermez.
Nitekim bal gibi de kendi kişisel görüşünü belirtmiş.
Bu şunun gibi birşey "hakaret etmek gibi olmasın ama malsın sen " umarım açıklayıcı olmuştur
Konunun kilitlenmesini rica ediyorum.Tabi her zaman olduğu gibi adam kayırmaca oynayacaksınız.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- CLooDy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Binyetmiş4
Sonuna kadar katılmakla beraber yönetimi,kınıyorum.Forum kurallarına ayrıkı birşeydir bu,yöneticiler bilsin ki biz herşeyin farkındayız karşınızda çocuk yok forum kuralları neyse o olmalı.YALNIZALPEREN yazdı:İletiyi neden siliyorsunuz ? Görevi bıraksın kim sildiyse, tarafsız olmasını bilmiyorsa.
Bu yapılan açıklama, kendi ideolojik düşüncesini anlatmaya çalışmaktan başka ne olabilir? Veda yazısı şimdi mi aklına geldi ? Bu saygısızlıktır.
Benim yazdığım siyasi ya da yazdığım mesaj birilerine göre yanlışsa bu yapılan veda(!) yazısı da yanlıştır.Forum kurallarına aykırıdır.Bu forum birilerinin kişisel görüşünü, insanlara dayatma yeri değildir.Taraflı forum yöneticileri ilk olarak bunu öğrenmiş olmalıydılar.Umarım bu yetkisini kötüye kullanan yönetici yada yöneticilere gerekli cezayı üstleri verir.
Halk her zaman olduğu gibi zorbaların değil, devletinin ve milletinin arkasında durmayı bilir.

- CLooDy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
sizinle aynı görüşte olan birçok kişide bu konuyu açtı ve silindi.zıt görüşte açanlar oldu silindi.
ama gm gm de olsa siyasi görüşünü buraya yansıtamaz...!!
size göre ordakiler halk bize göre değil ? nasıl olcak şimdi ??
viewtopic.php?f=46&t=111480
bu konuları da açın.
destek ekibinin açıklaması
ARZLODOS'un da belirttiği gibi burası bir oyun forumu platformudur. Burada paylaşılan bilgi, fikir ve siyasi/toplumsal görüşlere bir başkası karşı çıkabilir. Karşıt görüşler içeren bir konunun da burada büyütülmesine izin veremeyiz, vermememiz gerekir.
Sosyal Medya platformlarında (Facebook) konunun akıbetiyle ilgili birçok bilgi ve düşünce paylaşılmaktadır. Öyle ki anlık bilgiler bile sunan kullanıcılar, canlı yayın linkleri paylaşılmaktadır. İKV Resmi Forumları bu gibi şeylere izin verilebilen bir platform değildir ki bunu da bir çok kullanıcımızın bildiğini düşünüyorum.
İyi akşamlar.
ama gm gm de olsa siyasi görüşünü buraya yansıtamaz...!!
size göre ordakiler halk bize göre değil ? nasıl olcak şimdi ??
bu konuları da açın.
destek ekibinin açıklaması
ARZLODOS'un da belirttiği gibi burası bir oyun forumu platformudur. Burada paylaşılan bilgi, fikir ve siyasi/toplumsal görüşlere bir başkası karşı çıkabilir. Karşıt görüşler içeren bir konunun da burada büyütülmesine izin veremeyiz, vermememiz gerekir.
Sosyal Medya platformlarında (Facebook) konunun akıbetiyle ilgili birçok bilgi ve düşünce paylaşılmaktadır. Öyle ki anlık bilgiler bile sunan kullanıcılar, canlı yayın linkleri paylaşılmaktadır. İKV Resmi Forumları bu gibi şeylere izin verilebilen bir platform değildir ki bunu da bir çok kullanıcımızın bildiğini düşünüyorum.
İyi akşamlar.
En son CLooDy tarafından 04 Haz 2013 19:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.

- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Benim yazdıklarımı da silmişler.
Yalnız durum ne kadar ironi
Ahaha iyi güldüm
Konuyu açan şahıs medyayı suçlayıp haberleri yayınlamadığını söylüyor.Buradaki yönetici kılıklı adamlarda(!) bizim yazdığımız yorumları siliyorlar.Medya yapması gerekeni yapmıyor sizde yapmamanız gerekeni yapıyorsunuz.Aradaki fark nedir
Anladım ki karşıt görüşlü olunca sansür uygulanıyor.
Bir tane yönetici varsa içlerinde adam gibi adam açıklasın bakayım benim yorumumu niye silmiş bir de eli değmişken konunun hala niye kilitlenmediğini açıklasın.
Yalnız durum ne kadar ironi
Ahaha iyi güldüm
Konuyu açan şahıs medyayı suçlayıp haberleri yayınlamadığını söylüyor.Buradaki yönetici kılıklı adamlarda(!) bizim yazdığımız yorumları siliyorlar.Medya yapması gerekeni yapmıyor sizde yapmamanız gerekeni yapıyorsunuz.Aradaki fark nedir
Anladım ki karşıt görüşlü olunca sansür uygulanıyor.
Bir tane yönetici varsa içlerinde adam gibi adam açıklasın bakayım benim yorumumu niye silmiş bir de eli değmişken konunun hala niye kilitlenmediğini açıklasın.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
Developer ın (eski de olsa) açtığı konuyu kitlemeleri olay olur ve kimse böyle bir şeyin altına imzasını atmak istemiyor.düşünsene oyunu yapan kodlayan adam konu açıyor forum denetmeni veya gm kitliyor
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- CLooDy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
hocam,oyunu bırakmış gitmiş veda etmeden,şimdi geliyor olaylar ortasında bir veda,ve siyasi ideolojik bir görüş,ben veda etmesinin reklam olduğunu düşünüyorum.kodları yazan o ise,akçe ile plus ile arkadaşlarımızı dostlarımızı oyuna getirende biziz.her ne kadar biz muhtaçsak birileride bize muhtaçtır.forum kuralları neyse ona uymalıyız.resp0nse yazdı:Developer ın (eski de olsa) açtığı konuyu kitlemeleri olay olur ve kimse böyle bir şeyin altına imzasını atmak istemiyor.düşünsene oyunu yapan kodlayan adam konu açıyor forum denetmeni veya gm kitliyor![]()
Konu kilitlenmesi,yönetimin ne kadar adam gibi adam olduklarını ve oyunculara uygulanan kilit'i bu konuşmaya vurması lazım veya konuşmasının siyasi kısmını kaldırsınlar.

- musallat123
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
ağzı olan konuşuyor!
- marasaldadas
- Demirci Çırağı
- Klan: Lodos
- Lonca: Hasta La Vista
Siyaset meydanına döndü burası, siyaset yapacaksanız sizde alın tencere tavanızı çıkın sokaklara.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: HUN
Özgür Sonuna Kadar Haklısın Klanlarda ve Oyun İcerisinde Dahil Tartışmalar Başladı Buda Demek Oluyor ki Artık İnsanlarımız uyumuyor.
ReaL Hayatında Başarılar ...
ReaL Hayatında Başarılar ...
- TÜRKLÜK Bedenimiz, İslamiyet Ruhumuzdur. Ruhsuz Beden Ceset Olur...
Ayhilal Çığlıkx
Emrullah YAREN