Yardıma İhtiyacım Var

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: Yardıma İhtiyacım Var

Mesaj gönderen ottomanempire »

ROckStarGAMES yazdı:
ottomanempire yazdı:Üyelikal dışında hiçbir yerde kutu kalmadı mı? Nasıl iş anlamadım illa kargoyla mı almamız lazım :?
Uyelikal'dan aldiginiz kutuyu kargosuz direk kodlari ile alabilirsiniz
bu iyi oldu. sağ ol :)
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bir sorum daha olacak; benim Anka'da 2 tane hesabım var. Ben en güçlü karakterimin olduğu hesaba plus yüklemek istiyorum ama o karakterin hangi hesapta olduğunu bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

ottomanempire yazdı:Bir sorum daha olacak; benim Anka'da 2 tane hesabım var. Ben en güçlü karakterimin olduğu hesaba plus yüklemek istiyorum ama o karakterin hangi hesapta olduğunu bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?
ismini biliyorsan gir dükkana bi tanesiyle, silah yükseltmeye gel, ankayı seç, o hesaptaki karakterler çıkacak zaten karşına
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Sagopakajmeran yazdı:
ottomanempire yazdı:Bir sorum daha olacak; benim Anka'da 2 tane hesabım var. Ben en güçlü karakterimin olduğu hesaba plus yüklemek istiyorum ama o karakterin hangi hesapta olduğunu bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?
ismini biliyorsan gir dükkana bi tanesiyle, silah yükseltmeye gel, ankayı seç, o hesaptaki karakterler çıkacak zaten karşına
çok sağ ol. az kalsın dayanamayıp yanlış hesaba alıyordum :D
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Kullanıcı avatarı
koseku
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen koseku »

eminönündeyim karakürk için 5 gün bekledim ankayı sen düşün...
Kullanıcı avatarı
Doylaion
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Doylaion »

Selamlar , Anka Sunucusunda Beni İmzamdaki Karakterlerden Bulabilirsin Genelde Eskitepeli Çarıyla Gezmekteyim. Oyundaki Nicklerin Neydi Belki Tanıyorumdur seni eskiysen
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
ottomanempire
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Doylaion yazdı:Selamlar , Anka Sunucusunda Beni İmzamdaki Karakterlerden Bulabilirsin Genelde Eskitepeli Çarıyla Gezmekteyim. Oyundaki Nicklerin Neydi Belki Tanıyorumdur seni eskiysen
En fazla 2 yıl oynamışımdır. wesTcoasTime
Ozan ATALAY [ ANKA ]
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: HICRET

Mesaj gönderen METANET »

ottomanempire yazdı:Selamlar arkadaşlar..
Ben yaklaşık 1,5-2 senedir ara vermiştim oyuna. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Anka sunucusunda oynuyordum. Oyunu bırakmadan önce ejder asamı üretip + basmıştım. 3-5 kerede Kenan ve Junon kesmiştim. Yani sığınak ve migrat itemlerim eksik. Bu konuyu açma sebebim de şu; malum Anka sunucusuna plus paket olmadan girilmiyor. Bende sunucudaki durumu bilmeden plus paket almak istemedim. Şimdi paket alıp tekrar başlasam sığınak ve migrat için grup bulabilir miyim? Bu konuda son durum nedir bilgilendirirseniz sevinirim. Hiçbir loncaya da üye olmamıştım eğer uygun lonca varsa üye olmayı da düşünüyorum. (Konuyu buraya açmamın sebebi sunucu konularına fazla bakan olmaması.)

Selam,
Sunucular arası karakterlerini aktara bilirsin. İyi forumlar.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön