bu iyi oldu. sağ olROckStarGAMES yazdı:Uyelikal'dan aldiginiz kutuyu kargosuz direk kodlari ile alabilirsinizottomanempire yazdı:Üyelikal dışında hiçbir yerde kutu kalmadı mı? Nasıl iş anlamadım illa kargoyla mı almamız lazım :?
Yardıma İhtiyacım Var
- ottomanempire
- Cin Avcısı

- Sunucu: Anka
Re: Yardıma İhtiyacım Var
Ozan ATALAY [ ANKA ]
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
İyi bir savaşçı kendini yenilgiden koruyabilir ama düşmanı yenmeyi garantileyemez..
- ottomanempire
- Cin Avcısı

Bir sorum daha olacak; benim Anka'da 2 tane hesabım var. Ben en güçlü karakterimin olduğu hesaba plus yüklemek istiyorum ama o karakterin hangi hesapta olduğunu bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?
Ozan ATALAY [ ANKA ]
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
ismini biliyorsan gir dükkana bi tanesiyle, silah yükseltmeye gel, ankayı seç, o hesaptaki karakterler çıkacak zaten karşınaottomanempire yazdı:Bir sorum daha olacak; benim Anka'da 2 tane hesabım var. Ben en güçlü karakterimin olduğu hesaba plus yüklemek istiyorum ama o karakterin hangi hesapta olduğunu bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?
- ottomanempire
- Cin Avcısı

çok sağ ol. az kalsın dayanamayıp yanlış hesaba alıyordumSagopakajmeran yazdı:ismini biliyorsan gir dükkana bi tanesiyle, silah yükseltmeye gel, ankayı seç, o hesaptaki karakterler çıkacak zaten karşınaottomanempire yazdı:Bir sorum daha olacak; benim Anka'da 2 tane hesabım var. Ben en güçlü karakterimin olduğu hesaba plus yüklemek istiyorum ama o karakterin hangi hesapta olduğunu bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?
Ozan ATALAY [ ANKA ]
eminönündeyim karakürk için 5 gün bekledim ankayı sen düşün...
Selamlar , Anka Sunucusunda Beni İmzamdaki Karakterlerden Bulabilirsin Genelde Eskitepeli Çarıyla Gezmekteyim. Oyundaki Nicklerin Neydi Belki Tanıyorumdur seni eskiysen

- ottomanempire
- Cin Avcısı

En fazla 2 yıl oynamışımdır. wesTcoasTimeDoylaion yazdı:Selamlar , Anka Sunucusunda Beni İmzamdaki Karakterlerden Bulabilirsin Genelde Eskitepeli Çarıyla Gezmekteyim. Oyundaki Nicklerin Neydi Belki Tanıyorumdur seni eskiysen
Ozan ATALAY [ ANKA ]
- METANET
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: HICRET
ottomanempire yazdı:Selamlar arkadaşlar..
Ben yaklaşık 1,5-2 senedir ara vermiştim oyuna. Şimdi tekrar başlamak istiyorum. Anka sunucusunda oynuyordum. Oyunu bırakmadan önce ejder asamı üretip + basmıştım. 3-5 kerede Kenan ve Junon kesmiştim. Yani sığınak ve migrat itemlerim eksik. Bu konuyu açma sebebim de şu; malum Anka sunucusuna plus paket olmadan girilmiyor. Bende sunucudaki durumu bilmeden plus paket almak istemedim. Şimdi paket alıp tekrar başlasam sığınak ve migrat için grup bulabilir miyim? Bu konuda son durum nedir bilgilendirirseniz sevinirim. Hiçbir loncaya da üye olmamıştım eğer uygun lonca varsa üye olmayı da düşünüyorum. (Konuyu buraya açmamın sebebi sunucu konularına fazla bakan olmaması.)
Selam,
Sunucular arası karakterlerini aktara bilirsin. İyi forumlar.