Zwartan 'dan gecikmiş veda

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
XCEZAX
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Academy Of War

Re: Zwartan 'dan gecikmiş veda

Mesaj gönderen XCEZAX »

Zwartan'ın yaptığı yorum değil sizin yaptığınız yorumlar yüzünden konu kilitlenecek.

Yolun açık olsun Zwartan.İKV ye verdiğin değer asla küçümsenemez.Domates bahçenden tut Gemideki ismine kadar bu oyuna bir iz bıraktın.
XXCEZAXX
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

XCEZAX yazdı:Zwartan'ın yaptığı yorum değil sizin yaptığınız yorumlar yüzünden konu kilitlenecek.

Yolun açık olsun Zwartan.İKV ye verdiğin değer asla küçümsenemez.Domates bahçenden tut Gemideki ismine kadar bu oyuna bir iz bıraktın.
zaten konuyu başka biri açmış olsaydı çoktan kilit yemişti ;)
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
MiurA
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MiurA »

Eskişehir'den sevgiler Zwartan, ben 15 yaşımdan beri senin beta fotoğraflarınla, domates bahçen, Sobee'deki uyku tulumu fotoğraflarınla büyüdüm, liseye başladım derken lise bitti, şimdi üniversite öğrencisiyim. Yolun açık olsun... Bir gün belki bir fuarda, belki bir Adeks'de, belki de sokaklarda karşılaşırız tekrardan...
En son MiurA tarafından 03 Haz 2013 20:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Bilgi ekleme
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Yolun açık olsun büyük adam, yönetimden en fazla seni sevdik bilesin. Sen candın bizim için, sıcaktın en başta, senin ismini geminin üstünde görünce tebessüm olurdu yüzümüzde :)
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

Öncelikle şunu belirtmek gerekir arkadaşlar. Bu konuyu kimse kilitleyemez Forum yetkilisinden Developerine kadar. Yeni arkadaşlar bilmez belki ama Zwartan İKV tarihinde gelmiş geçmiş herşeyin EN'lerindendir. Oyun açılırken sağ alt kısımda bulunan "HAZIRLAYANLAR" butonuna bastığınız zaman görürsünüz zaten.

Zwartan'ın ayrıldığını fuarda öğrenmiştim ancak neden bir veda yazısı olmadığına anlam verememiştim. Bir o kadarda gariptir ki ayrıldığı hakkında forumda tek bir konu açılmadı. (?)

Şuan oyunun neden bu halde olduğuna açıklık getiremeyen arkadaşlar, işte bu yüzden. ;)
Ben olaylar hakkında birşey yazmayacağım ama gönlüm kimden yana anlamışsınızdır.
Seneye seni fuarda görmeyi umut ediyoruz.

Eee Zwartan'ın vedası sabit konu olmayacak mı yoksa ?
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Binyetmiş4

Mesaj gönderen CLooDy »

Öncelikle emeklerinize saygı duyar,tüm yaptıklarınız için bir oyuncu olarak şahsım adına teşekkürlerimi sunarım.
Konunun yeri burası değil,veda etmenize anlam vermekle birlikte,siyasi görüşleri yansıtmanız hoş değildi.
Forum kuralları gereği,kim olursa olsun siyasi görüş belirtilemez yeri burası asla ve asla değildir.
Konuyu kilitlemenizi rica ediyorum,konu kilitlenmiyorsa diğer arkadaşlarımızında konusu tekrar açılsın.
Sizler GM Develper olarak emek verdiniz,bizde oyuncu olarak emek verdik.Saygılarımla.
Resim
Kullanıcı avatarı
VforVendetta1
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen VforVendetta1 »

Beycoastlitako yazdı:Öncelikle şunu belirtmek gerekir arkadaşlar. Bu konuyu kimse kilitleyemez Forum yetkilisinden Developerine kadar. Yeni arkadaşlar bilmez belki ama Zwartan İKV tarihinde gelmiş geçmiş herşeyin EN'lerindendir. Oyun açılırken sağ alt kısımda bulunan "HAZIRLAYANLAR" butonuna bastığınız zaman görürsünüz zaten.

Zwartan'ın ayrıldığını fuarda öğrenmiştim ancak neden bir veda yazısı olmadığına anlam verememiştim. Bir o kadarda gariptir ki ayrıldığı hakkında forumda tek bir konu açılmadı. (?)

Şuan oyunun neden bu halde olduğuna açıklık getiremeyen arkadaşlar, işte bu yüzden. ;)
Ben olaylar hakkında birşey yazmayacağım ama gönlüm kimden yana anlamışsınızdır.
Seneye seni fuarda görmeyi umut ediyoruz.

Eee Zwartan'ın vedası sabit konu olmayacak mı yoksa ?
+1 İkv tarihinin en önemli ismi.Seni unutmayacağız.
Mustafa Kemal Atatürk Yiğit Gülsen
Kullanıcı avatarı
Refresh
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: Guardians Of İstanbul

Mesaj gönderen Refresh »

Keşke veda mesajını siyasete alet etmeseydin.

Yolun açık olsun
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!

GuardianS of İstanbuL
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

CLooDy yazdı:Öncelikle emeklerinize saygı duyar,tüm yaptıklarınız için bir oyuncu olarak şahsım adına teşekkürlerimi sunarım.
Konunun yeri burası değil,veda etmenize anlam vermekle birlikte,siyasi görüşleri yansıtmanız hoş değildi.
Forum kuralları gereği,kim olursa olsun siyasi görüş belirtilemez yeri burası asla ve asla değildir.
Konuyu kilitlemenizi rica ediyorum,konu kilitlenmiyorsa diğer arkadaşlarımızında konusu tekrar açılsın.
Sizler GM Develper olarak emek verdiniz,bizde oyuncu olarak emek verdik.Saygılarımla.
Diğer arkadaşlarımızın -Bizim konumuz kilitlendi buda kilitlensin! diyeceklerini sanmıyorum. Ayrıca bir siyasi görüş belirtildiği düşüncesine karşıyım. Burda sağcı, solcu, türk,kürt,A partisi, B partisi vb. bir söylem varmı ?
Kullanıcı avatarı
CLooDy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Binyetmiş4

Mesaj gönderen CLooDy »

Beycoastlitako yazdı:
CLooDy yazdı:Öncelikle emeklerinize saygı duyar,tüm yaptıklarınız için bir oyuncu olarak şahsım adına teşekkürlerimi sunarım.
Diğer arkadaşlarımızın -Bizim konumuz kilitlendi buda kilitlensin! diyeceklerini sanmıyorum. Ayrıca bir siyasi görüş belirtildiği düşüncesine karşıyım. Burda sağcı, solcu, türk,kürt,A partisi, B partisi vb. bir söylem varmı ?
Kurallar neyse odur,öyle olsun veya böyle olsun siyasi yazı yazılamaz kardeşim.Bir çok zaman bizde oyun içi sıkıntıları oyunla alakalı şeyleri yazdık kilitlendi.Haksa haktır,bu herkes içindir.Kuralları koymayın o halde.
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön