Zwartan'ın yaptığı yorum değil sizin yaptığınız yorumlar yüzünden konu kilitlenecek.
Yolun açık olsun Zwartan.İKV ye verdiğin değer asla küçümsenemez.Domates bahçenden tut Gemideki ismine kadar bu oyuna bir iz bıraktın.
Zwartan 'dan gecikmiş veda
- XCEZAX
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Academy Of War
Re: Zwartan 'dan gecikmiş veda
XXCEZAXX
zaten konuyu başka biri açmış olsaydı çoktan kilit yemiştiXCEZAX yazdı:Zwartan'ın yaptığı yorum değil sizin yaptığınız yorumlar yüzünden konu kilitlenecek.
Yolun açık olsun Zwartan.İKV ye verdiğin değer asla küçümsenemez.Domates bahçenden tut Gemideki ismine kadar bu oyuna bir iz bıraktın.
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Eskişehir'den sevgiler Zwartan, ben 15 yaşımdan beri senin beta fotoğraflarınla, domates bahçen, Sobee'deki uyku tulumu fotoğraflarınla büyüdüm, liseye başladım derken lise bitti, şimdi üniversite öğrencisiyim. Yolun açık olsun... Bir gün belki bir fuarda, belki bir Adeks'de, belki de sokaklarda karşılaşırız tekrardan...
En son MiurA tarafından 03 Haz 2013 20:38 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Sebep: Bilgi ekleme
Sebep: Bilgi ekleme
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Ferday-i kyamet
Yolun açık olsun büyük adam, yönetimden en fazla seni sevdik bilesin. Sen candın bizim için, sıcaktın en başta, senin ismini geminin üstünde görünce tebessüm olurdu yüzümüzde 
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Öncelikle şunu belirtmek gerekir arkadaşlar. Bu konuyu kimse kilitleyemez Forum yetkilisinden Developerine kadar. Yeni arkadaşlar bilmez belki ama Zwartan İKV tarihinde gelmiş geçmiş herşeyin EN'lerindendir. Oyun açılırken sağ alt kısımda bulunan "HAZIRLAYANLAR" butonuna bastığınız zaman görürsünüz zaten.
Zwartan'ın ayrıldığını fuarda öğrenmiştim ancak neden bir veda yazısı olmadığına anlam verememiştim. Bir o kadarda gariptir ki ayrıldığı hakkında forumda tek bir konu açılmadı. (?)
Şuan oyunun neden bu halde olduğuna açıklık getiremeyen arkadaşlar, işte bu yüzden.
Ben olaylar hakkında birşey yazmayacağım ama gönlüm kimden yana anlamışsınızdır.
Seneye seni fuarda görmeyi umut ediyoruz.
Eee Zwartan'ın vedası sabit konu olmayacak mı yoksa ?
Zwartan'ın ayrıldığını fuarda öğrenmiştim ancak neden bir veda yazısı olmadığına anlam verememiştim. Bir o kadarda gariptir ki ayrıldığı hakkında forumda tek bir konu açılmadı. (?)
Şuan oyunun neden bu halde olduğuna açıklık getiremeyen arkadaşlar, işte bu yüzden.
Ben olaylar hakkında birşey yazmayacağım ama gönlüm kimden yana anlamışsınızdır.
- CLooDy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Binyetmiş4
Öncelikle emeklerinize saygı duyar,tüm yaptıklarınız için bir oyuncu olarak şahsım adına teşekkürlerimi sunarım.
Konunun yeri burası değil,veda etmenize anlam vermekle birlikte,siyasi görüşleri yansıtmanız hoş değildi.
Forum kuralları gereği,kim olursa olsun siyasi görüş belirtilemez yeri burası asla ve asla değildir.
Konuyu kilitlemenizi rica ediyorum,konu kilitlenmiyorsa diğer arkadaşlarımızında konusu tekrar açılsın.
Sizler GM Develper olarak emek verdiniz,bizde oyuncu olarak emek verdik.Saygılarımla.
Konunun yeri burası değil,veda etmenize anlam vermekle birlikte,siyasi görüşleri yansıtmanız hoş değildi.
Forum kuralları gereği,kim olursa olsun siyasi görüş belirtilemez yeri burası asla ve asla değildir.
Konuyu kilitlemenizi rica ediyorum,konu kilitlenmiyorsa diğer arkadaşlarımızında konusu tekrar açılsın.
Sizler GM Develper olarak emek verdiniz,bizde oyuncu olarak emek verdik.Saygılarımla.

- VforVendetta1
- FareAdam Düşmanı
+1 İkv tarihinin en önemli ismi.Seni unutmayacağız.Beycoastlitako yazdı:Öncelikle şunu belirtmek gerekir arkadaşlar. Bu konuyu kimse kilitleyemez Forum yetkilisinden Developerine kadar. Yeni arkadaşlar bilmez belki ama Zwartan İKV tarihinde gelmiş geçmiş herşeyin EN'lerindendir. Oyun açılırken sağ alt kısımda bulunan "HAZIRLAYANLAR" butonuna bastığınız zaman görürsünüz zaten.
Şuan oyunun neden bu halde olduğuna açıklık getiremeyen arkadaşlar, işte bu yüzden.![]()
Mustafa Kemal Atatürk
Yiğit Gülsen
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Keşke veda mesajını siyasete alet etmeseydin.
Yolun açık olsun
Yolun açık olsun
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
Diğer arkadaşlarımızın -Bizim konumuz kilitlendi buda kilitlensin! diyeceklerini sanmıyorum. Ayrıca bir siyasi görüş belirtildiği düşüncesine karşıyım. Burda sağcı, solcu, türk,kürt,A partisi, B partisi vb. bir söylem varmı ?CLooDy yazdı:Öncelikle emeklerinize saygı duyar,tüm yaptıklarınız için bir oyuncu olarak şahsım adına teşekkürlerimi sunarım.
- CLooDy
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Binyetmiş4
Kurallar neyse odur,öyle olsun veya böyle olsun siyasi yazı yazılamaz kardeşim.Bir çok zaman bizde oyun içi sıkıntıları oyunla alakalı şeyleri yazdık kilitlendi.Haksa haktır,bu herkes içindir.Kuralları koymayın o halde.Beycoastlitako yazdı:Diğer arkadaşlarımızın -Bizim konumuz kilitlendi buda kilitlensin! diyeceklerini sanmıyorum. Ayrıca bir siyasi görüş belirtildiği düşüncesine karşıyım. Burda sağcı, solcu, türk,kürt,A partisi, B partisi vb. bir söylem varmı ?CLooDy yazdı:Öncelikle emeklerinize saygı duyar,tüm yaptıklarınız için bir oyuncu olarak şahsım adına teşekkürlerimi sunarım.