itemsiz savaşçıya dalınırmı zatenbwingrove yazdı:
İŞTE TAM ORDA İTEM DEVREYE GİRER !!!!
intihar etmek isteyen bombacı cine gitsin
itemsiz savaşçıya dalınırmı zatenbwingrove yazdı:
İŞTE TAM ORDA İTEM DEVREYE GİRER !!!!
daywalker yazdı:itemsiz savaşçıya dalınırmı zatenbwingrove yazdı:
İŞTE TAM ORDA İTEM DEVREYE GİRER !!!!![]()
önceki mesajımdada gayet açık belirttim iteminiz yoksa zaten yatıramazsınızbwingrove yazdı:daywalker yazdı:itemsiz savaşçıya dalınırmı zatenbwingrove yazdı:
SEN TEK İTEMLE SAVAŞÇIYA DAL 10SN YATIR BENDE SENİ İZLİYİM!!!
DİRENÇ KIRMAYLA MÜMKÜN ANCAK ORDA DA PC DEVREYE GİRİYO![]()
![]()
![]()
DİRENÇ KIRMA OLMASSA ZATEN YATIRILMAZ 10 SN DE FULL KRİTİK GELSE BİLE SANMIYORUM 6 BÜYÜ KULLANABİLİYOSUNUZ !!!!!daywalker yazdı:önceki mesajımdada gayet açık belirttim iteminiz yoksa zaten yatıramazsınızbwingrove yazdı:daywalker yazdı:itemsiz savaşçıya dalınırmı zatenbwingrove yazdı:
SEN TEK İTEMLE SAVAŞÇIYA DAL 10SN YATIR BENDE SENİ İZLİYİM!!!
DİRENÇ KIRMAYLA MÜMKÜN ANCAK ORDA DA PC DEVREYE GİRİYO![]()
![]()
![]()
burda iki tarafıda itemli olarak düşünüp nasıl kesilir tartışması var
ayrıca dediğine katılıyorum direnç kırma büyücüler için nimet
Tanıdık geliyo knkR4PP3R yazdı:bn 40 lwl m full elemnet çarım sadece ws için bu oyunu oynamaktayım (bide 44 wl a kadar kasılamk) arklar bnm şikayetim 1. si bnm itemleri mag+ dış pant tesla+dış destekli plati kezzaplı tungstn cellat satırı hidrofis takı set mag ceket gül dikeni + dış eldvn ve dalton ayakkabı arklar bu itemlere ezik dioalr zırhtan başka hepsi çöp diolar 49-48-47-46 lwl lar ve hepsini yatırıom nerdeyse öle dienlerin yattıklarımdada işte 20 can bırakıom ve daha 40 lwl im bölece çok konuşandan adam olmaz kelimesinin iyiligi ortaya çıkıor elbette bni yatırcak çok adam vardır ws leri bekliom kingofgame
gelelim asıl konuya arkadaşalar büyücü kullanmayı biliosn savasciyi çok rahat hmde çok rahat alırsın Arzındehşeti isimili çar full çıplak takılar dahil itemsiz bi şekilde gözümün önünde bni bile yatırdı bu itemlerle hmde !!! 43-44 llwl gözlüklü kafa takan admalra yatırdı ve adam 44 lwl admalara en aşa 3bin lerde gömüyodu çembersiz !!!! çemberli 5 bin gördüm !!! inanmayabilirsiniz ama tanıyan tanır büyücüyü kullanmayı bilirsen savacıyı çok rahat alırsın die düşünüorm zatn betacı olan (bn) yada oyunu ii bilen bi aadam bunu bilir
Saygılarımla .... Kingofgame
daywalker yazdı:kesinlikle yanılıyosunbarkido yazdı:her aklı başında savaşçı büycü kesebilir yanılıyormuyum?Nerull yazdı:Büyücüye karşı birebir dövüşlerdeki tecrübelerinizi, kritik noktaları ve ipuçlarını buradan diğer oyuncularla paylaşabilirsiniz.
eğer büyücü oynamayı biraz biliyosa üzerindede bi kaç parça item varsa
savaşçı büyücüyü kesemez naparsa yapsın kesemez
savaşçının tek çaresi durdurmaya 15 puan verip
zihin tutulması gelsin diye dua etmektir
woLveRiNe yazdı:Benim Vurduğum değer ortada.. inanması Sana kalmışş. bu 1. cewab'ım.
Bahsettigin çakal bir büyücü ne yapabilecek ki? Ya diyorum ne yapabilir? deparı açtıktan sonra bana zihin saldırısı atmayacak mı? atmasa ölür, zihin saldırısı atmak zorunda. 15 sn. hapis kaldım.o bittikten sonra birde 15 olan sarsılmazı açıcaksın 12 sn. de o eder. Bunlar olurken sana zaten hasar veremez. o süreler bittikten sonra ne olacak 2. bir depar şansın olacak. Daha sonra kutup açabilir, olsun açsın kutup açınca depar hala devam ediyor olacak. O zaman savunma konusunda herhangi bir yetenegi kalmadı. durdurma atıp rahatlıkla kesilebilir. Bana bu anlattıklarımda şurası yanlıs de şurda bir büyücü her zaman bunu yapmaz de bende cevap vereyim. Kesinlikle kaçarı yok mecburen wsde gelişmeye göre yetenek sırası degişebilir ama hiç kaçarı yok ikinci bir depar şansın olur.
Evet. Depardan Sana ilk vurma sırasına kadar Ben olsam vurarım... canını indirmek ıcın.. vurmaya yakın hapsederim..
deparsız Ben ona ( savaşcıdan ) daha cok vurarım... Ki sarsılmaz açana kadar...o Sarsılmaz Açtıgı Zaman Otururum.. ee Yine deparlayacak.. benimde kutup 15.. Sarsılmaz bitince Deparlayınca vurana kadar yine vurarım... vurmaya yakın açarım kutub'u... hem 12 Sn Bende Bekletirim.. ( Tam bilmiyorum ne kadar .. ) ve artı 3 Sn Daha önceden Çıkış'a geçerim.. elbet 1-2 değerede drenc'e veririm.. o yaklaşırken açarım direnci vurarım..!!!!!
Savaşcı açsa ne olacak 2.deparı...
iyi olmuşta bu yetekler savaşcı kesmez
sengezer
Her Daim.. Herşeye Bir Taktiğim vardır