Cebren ve Hileyle

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
izdirapgrafik
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Organize İşler

Cebren ve Hileyle

Mesaj gönderen izdirapgrafik »

[İçerik Düzenlenmiştir]

[GM]GaLadRim
2006-2013
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: Cebren ve Hileyle

Mesaj gönderen ARZLODOS »

Görevi kimden alıyoruz.
Kıskırtıcılardanmı
Provokörlerdenmi
Ülkeyi bölmek için uğrasanlardanmı
Dış istibarat ajanlarındanmı

Sendenmi bas git len kendi siyasi görüşünü kendine sakla.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Berimpex
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Berimpex »

Buraya konu açmanın sebebi ne ya? Twitter hesabın yokmu oradan yazsana? Birde görev falan eklemişin bunlarla uğraşacağına madem bu kadar tepkilisin meydanlara çık. Ne yani bu yazılar oyun forumu olmasa birşey demiyeceğimde bu ne ya görev falan eklemeler sence normalmi yaptığın davranış?
axdwa
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen axdwa »

ARZLODOS yazdı:Görevi kimden alıyoruz.
Kıskırtıcılardanmı
Provokörlerdenmi

Adam tek bir siyasi birşey dememiş sadece duyarlılığa davet etmiş sen daha onun yazdığının ilk satırını okuyup bıraktığın için olayı anlamamışsın ki arkadaşa aynen katılıyorum ordan geçen masum bir çocuk,yaşlı teyze,dede adam kadın farketmeksizin aynı işlem yapılıyor.Ayrıca önce bu vatanı sana emanet bırakıp gidenlerin yüzü hürmetine saygılı olup 2 dk düşünüp acaba ordakiler ne haldedir diye düşünmeni gerektirir.Görev kısmınada aynen katılıyorum önce hangi milletin oyununu temsil ettiğinizi 1 kere daha düşünün.
axdwa
İskele Babası
İskele Babası
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen axdwa »

Ne yazık ki bu konuda ya kilitlenicek yada kaldırılacak bu işlemi yapıcak olan garanti CHARDONNAY pardon yeni nickiyle Lahkesis
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ARZLODOS »

axdwa yazdı:
ARZLODOS yazdı:Görevi kimden alıyoruz.
Kıskırtıcılardanmı
Provokörlerdenmi

Adam tek bir siyasi birşey dememiş sadece duyarlılığa davet etmiş sen daha onun yazdığının ilk satırını okuyup bıraktığın için olayı anlamamışsın ki arkadaşa aynen katılıyorum ordan geçen masum bir çocuk,yaşlı teyze,dede adam kadın farketmeksizin aynı işlem yapılıyor.Ayrıca önce bu vatanı sana emanet bırakıp gidenlerin yüzü hürmetine saygılı olup 2 dk düşünüp acaba ordakiler ne haldedir diye düşünmeni gerektirir.Görev kısmınada aynen katılıyorum önce hangi milletin oyununu temsil ettiğinizi 1 kere daha düşünün.
Hıhı okudum sen tarihi oku ondan sonra konuş yaz yani derler ya büyük resme bakmadan ucuna bakarak neyi karar verdin diye.

10 gün önce IMF ye bir kuruş borcumuz kalmadıgını .

Uyan türkiye uyan doğru soyluyorlarda siz uyanamıyorsuuz halen yaw ben ne edem ben burda yazınca Akcı gözüküyoruz ama ben akcıda deglim pehcide deglim onun bununda deglim sadece Beynizimizn yüzde 9 nu kullabildiğimizden geri kalanlarıda başkalrı için kullanıldıgını görüyoruz.

Bu bir oyun başka bir careleri kalmadınmı bir yerlerden milleti kıskıstmanın yolunu ararlar bugun gezi parkı yarın başka bir sey bulunur onların işi gücü bunlardır.

Bu kıskırtmanın simdiki oluru şudur IMF
Imf ye borcumuz kalamdı diye yürüsenizya Imf şunu yaptı canımıza okudu felan filan derken simdi nerde bu millet işinize gelmiyor milletin enerjisinin boşalaması lazım arada yazam sana suraya bugun cumartesi önümüzdeki çarşamba gezi parkı neresi diye sorarsınız.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
GaLadRim
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Şehri İstanbul

Mesaj gönderen GaLadRim »

1. İKV Forum içerisinde siyasi ve dini içerikli yazı,siyasi ve dini propaganda, genel ahlaka aykırı küfürlü , argo kabul edilen, başka bir oyuncuyu yada üçüncü bir şahsı küçültücü veya hakaret edici, halkın sosyal sınıf, ırk, din, mezhep veya bölge bakımından farklı özelliklere sahip bir kesimini, diğer bir kesimi aleyhine kamunun güvenliği için tehlikeli tarzda kin ve düşmanlığa alenen tahrik edici yazılar ve halkın bir kesiminin benimsediği dinî değerleri alenen aşağılayan yazılar yazılması yasaktır.

Düşüncelerinizi sosyal medya aracılığı ile duyurabilirsiniz.. Ancak bu tarz konuların yeri İKV Forumları değildir..

Bilginize sunar, anlayışınız için teşekkür ederiz..

GaLadRim - Savaş Karagülmez
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön