KÜFÜR Edenlere Karşı,Kesin Çözüm
- GENJORI
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Dikduranlar Sertvuranlar
Re: KÜFÜR Edenlere Karşı,Kesin Çözüm
Elbettiki çözüm bulunmalı bunun için bu uğraşlar bu yazılar bu öneriler...Sesimizi kime duyuracağız bu şekilde konular açarak doğru görüşlü istediğimizi eninde sonunda yaptıracağız,bunun kurtuluşu yoktur...Bu Öneriden başka sağlam akla mantığa sığan bi önerisi olan varsa paylaşsın ,bu Lanet bu illet Küfüre çözüm bulalım...
genjori usta küfür iyi değil tamam...katılıyorum...mesela örnek vereyim GLORFİNDEL ,MURMILLO aynı kişiye ait bu adam bazı şeyleri hazmedemeyince direkmen 1 seviye chara geçip demediği küfürler kalmıyor...Aklınca küfür edip alt+f4 çekiyor şikayet edemeyelim diye başka isimli chara geçip ordan küfürlerine devam ediyor..ama ben bütün küfür ettiği charları foto almadan şikayet et sistemiyle şikayet ettim....böylelikle onu çık gir manyağı yaptım. Bende böyle kişilere karşı 1 seviye char açıp misilleme yapıyorum buda ona verilecek bi ders olarak düşünüyorum...sonuçta herkese anlayacağı dilden konuşmak lazım...böyle dengesiz varlıklara küfür müstahaktır...diye düşünüyorum...Esas Verilecek ceza varsa 1 seviye chara geçip küfür eden kimler varsa bunları tespit edip gerçek charlarına ceza verilsin ,tabii bu iş biraz zor ...belki sağlam bi sistem yapılır bekleyip görelim bakalım... ..bu konu gerçekten önemli bi konu aslında...herkesin baş belası küfür...bunu yok etmek şart..iyi oyunlar
Sen o mikforonu al ben nerenden konuşturttucam seni
Hak edene ediceksin klandasınız gidip kesiyorsun gelip sana küfür ediyor '' şşşt lan #@!? ne kesiyosun '', '' lan #@!? herif bekle sen burda '' lodos klanını biliyorsunuz 1 adım atsanız ilerde 2 lodos daha çıkar gidip onlarıda kesersiniz bölgeden der '' lan #@!? bekle orda '' sonra 10 kişiyle gelirler bir bakarlar kimse yok bölgeye tekrar '' ne oldu lan kaçtın mı veled '' derler o an kayış kopar ve geçer söversiniz ben senin çözümünüde buldum senin yazdıklarımın 1 kelimesi bile bana gelmiyor artık hadi koçum o mikrofonu alda kayseride sana mantı yapıp içine salam koyup öyle pişirecem
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: SonCakaL
ismin bile belli değil önemsiz kişiymişsin gibi abuk subuk bi nick yazmışsın, tabi önemsiz kişiysen ayrı bi konu.. abos güzelce yazmış ,sen niye güzelce yazımyorsun , her şeyi küfürde arıyorsunuz çok ayıp . abos bence küfür etme değmez...niye sabretmeyi silah olarak kullanmıyorsunuz ki...Ne bu lan kaçtınmı veled ,bekle orda gibi yazılar yazmışlarsada hemen küfürmü edilmesi lazım...sabretseydin daha iyi olamazmıydı.. duyuyorsun değilmi...tamam üstad sen haklısın sen büyüksün yendin beni desen ne olacak yerin dibinemi girilecekki . gurur, kibir, sinir böylece düşman kazandırır...Allah hepinize yardım etsin iyi oyunlaraxdwa yazdı:Sen o mikforonu al ben nerenden konuşturttucam seniHak edene ediceksin klandasınız gidip kesiyorsun gelip sana küfür ediyor '' şşşt lan #@!? ne kesiyosun '', '' lan #@!? herif bekle sen burda '' lodos klanını biliyorsunuz 1 adım atsanız ilerde 2 lodos daha çıkar gidip onlarıda kesersiniz bölgeden der '' lan #@!? bekle orda '' sonra 10 kişiyle gelirler bir bakarlar kimse yok bölgeye tekrar '' ne oldu lan kaçtın mı veled '' derler o an kayış kopar ve geçer söversiniz ben senin çözümünüde buldum senin yazdıklarımın 1 kelimesi bile bana gelmiyor artık hadi koçum o mikrofonu alda kayseride sana mantı yapıp içine salam koyup öyle pişirecem
Şu yazdığına sadece gülüyorum ben e.ö bölgesinde çöl,fare adamda orda burda kestikten sonra bana söylenilen sözler bu sözleri söyliyen Ixabosxl adlı kişi ben seni sabah akşam kessem sonra bölgeden desem '' nereye kaçtın lan veled '','' bak gel tekim çölde hadi gel gel '' gidersin fazla konuşmasın diye tekrar kesersin ve yine yazar '' veled gel gel çöldeyim ordayım gel hadi gel '' insanın sabrının bir sınırı var kestikçe bölgeye çirkefleşip yazı yazıyor bu olayı 2 3 gün önce PİRİREİS tede yaşadım büyük holdeyiz gelip hiçbir arza ırk kestirmicem diyip grupça dolanıp birilerine dalıyor tek yakaladığımda kestim ve ağlıyor yine saate giderken gelip dalmaya çalıştı bende savaşçımı götürüp saatte bir güzel grubunu kestim ve bölgeden yine ağlamaya başladı bunları yaşarken sinir katsayın artıyor sana diyor '' veled sana ırk mırk yok '' grubunu toplayıp 3 şifa yapıp dolanmaya başlayınca sana tekrar diyor '' veled nerdesin kaçma gel '' bir süre sonra patlıyorsun bu 5 dk lık olay değil bilmem anlatabildim mi en az yarım saat sabrediyorum hala devam edersede artık benim gözümde hak etmiştir ve susturma yiyene kadarda söversin.Hala diyorum cezalar caydrıcı değil 3 gün 5 gün çözmez.mesutcankurt yazdı:ismin bile belli değil önemsiz kişiymişsin gibi abuk subuk bi nick yazmışsın, tabi önemsiz kişiysen ayrı bi konu.. abos güzelce yazmış ,sen niye güzelce yazımyorsun , her şeyi küfürde arıyorsunuz çok ayıp . abos bence küfür etme değmez...niye sabretmeyi silah olarak kullanmıyorsunuz ki...Ne bu lan kaçtınmı veled ,bekle orda gibi yazılar yazmışlarsada hemen küfürmü edilmesi lazım...sabretseydin daha iyi olamazmıydı.. duyuyorsun değilmi...tamam üstad sen haklısın sen büyüksün yendin beni desen ne olacak yerin dibinemi girilecekki . gurur, kibir, sinir böylece düşman kazandırır...Allah hepinize yardım etsin iyi oyunlaraxdwa yazdı:Sen o mikforonu al ben nerenden konuşturttucam seniHak edene ediceksin klandasınız gidip kesiyorsun gelip sana küfür ediyor '' şşşt lan #@!? ne kesiyosun '', '' lan #@!? herif bekle sen burda '' lodos klanını biliyorsunuz 1 adım atsanız ilerde 2 lodos daha çıkar gidip onlarıda kesersiniz bölgeden der '' lan #@!? bekle orda '' sonra 10 kişiyle gelirler bir bakarlar kimse yok bölgeye tekrar '' ne oldu lan kaçtın mı veled '' derler o an kayış kopar ve geçer söversiniz ben senin çözümünüde buldum senin yazdıklarımın 1 kelimesi bile bana gelmiyor artık hadi koçum o mikrofonu alda kayseride sana mantı yapıp içine salam koyup öyle pişirecem
- zabat07
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Pressaltfdört
O gün PİRİREİS çharında ben vardım. Seni o günden önce gördüm ya da görmedim hatırlamıyorum seninle sadece 1 gün zorunlu muhattap oldum . Oyuna girdim tek başıma idim ve sen beni kestin sordum cevabın şu oldu " sen şu adlı çharı kestin bende snei ondan kestim" dedin . ben sana o çharı getir doğrulasını kestiğimi dedim cvp vermedin ve argümanını yanlış kullanarak ses yükseltme moduna geçtin. sonra ben saatte kasarken geldin ve karışacağın düşüncesi ile kestim seni. Acın zaman geçtikce büyüdü ve ofans çharı uğraşa uğraşa getirdin saate hafif bir dalgınlıktan yarralanarak emeğimize yazık ettin saygısızca.. dedğim gibi 1 günlük gevşeklik yaptın benle muhattap olma cürretliği gösterdin kutluyorum seni
İyi oyunlar herkese
Zabat
İyi oyunlar herkese
Zabat
zabat07 yazdı:O gün PİRİREİS çharında ben vardım. Seni o günden önce gördüm ya da görmedim hatırlamıyorum seninle sadece 1 gün zorunlu muhattap oldum . Oyuna girdim tek başıma idim ve sen beni kestin sordum cevabın şu oldu " sen şu adlı çharı kestin bende snei ondan kestim" dedin . ben sana o çharı getir doğrulasını kestiğimi dedim cvp vermedin ve argümanını yanlış kullanarak ses yükseltme moduna geçtin. sonra ben saatte kasarken geldin ve karışacağın düşüncesi ile kestim seni. Acın zaman geçtikce büyüdü ve ofans çharı uğraşa uğraşa getirdin saate hafif bir dalgınlıktan yarralanarak emeğimize yazık ettin saygısızca.. dedğim gibi 1 günlük gevşeklik yaptın benle muhattap olma cürretliği gösterdin kutluyorum seni
İyi oyunlar herkese
Zabat
O kestiğim 1 gün öncesinde DURUKAN ile yok şöyle arzlara ırk yok böyle kestirmem öyle kestirmem diyip 1 grup kurup arzlara dalıyordunuz bende sizi tek yakaladığımda kestim ayrıca ofans charını uğraşa uğraşa getirmedim benim hep tek gittiğim yer ben senin ve sizin gibileri kesip zırlamanızı seyrediyorum mümkün olduğuncada cevap vermem cevap verdikçe kendinizi adam sanıp birşeyler yazma peşine giriyorsunuz o günde kestim bugünde kesmeye devam ederim sizde zırlamanıza devam edersiniz bak o gün MEÇHUL diye tankınızda vardı grupla dolanırken birşey ifade etmezsiniz tek başınayken birşeyler yaparsanız belki o zaman birşeyler olursunuz.
- zabat07
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Pressaltfdört
Bak senle son kez muhattap oluyorum. Adı geçen çharla hiçbir alakam olmadı. Ayrıca kimsenin zırladığı yok sen birilerini hep ezmek çbasındasın. birileri senin hakkında 30 35 yaşları arasında diyor çoluk çocuğu var diyor ama ben inanmıyorum o yaşlardaki kişiler böle çocukca şeylerle uğraşmaz.. benim sana bölegeden yazmamın tek sebebi Tünel girişte çok lodos varken kimseye gıgınız çıkmıyor tek beni görünce kestin diye kızdım ağladığım zırladığım yok bu bir oyun sonuçta . sende artık oyun gibi görmeye başla gerçek hayatın böle olmasa gerek demi gerçek hayatına biraz daha önem ver saygılı ve efendi ol hadi dikkatli kullan çharını. Özür dilersen belki affedebilirim seni..
Bu arkadaşın verdiği rahatsızlıktan dolayı herkesten ben özür diliyorum
İyi Forumlar
İyi Forumlar
Esas senin bu laf vurma çabaların yüzünden seni adam yerine koyup olayı anlatmaya çalıştığım için ben üzüldüm şimdi,benim birilerini ezme çabasına girmeme gerek yok tek başınıza zaten öyle bir hava yaratıyorsunuz ayrıca tünel girişe 1 grup yada 1.5 grupla ordaki lodosları kesmeyi biliyorsak birşeyleri yapabiliyoruz demektir orda durup '' saate 1 tank 1 şifa 1 y2 büyü '' diye bölgeye klana yazıp duruyorsunuz.Ordan arz geçerken tek başınaysa nasıl olsa kim vurduya gider düşüncesiyle oynamaktan vazgeçmediniz bende bu yüzden charda o mu vardı bu mu vardı diyene kadar tek yakalarsam kesiyorum ki hala mızmızlanıyorsun tek kişi 3 kişilik veya 6 kişilik grubunu kesiyorsa bence laflarına dikkat etmen gerekir beni tanıyanlar görenler bilir daha önceden birşey yapmamışsa yaratık kesmiyorsa 1 skill bile vurmam umarım hala mızmızlanmaya devam etmezsin.zabat07 yazdı:Bak senle son kez muhattap oluyorum. Adı geçen çharla hiçbir alakam olmadı. Ayrıca kimsenin zırladığı yok sen birilerini hep ezmek çbasındasın. birileri senin hakkında 30 35 yaşları arasında diyor çoluk çocuğu var diyor ama ben inanmıyorum o yaşlardaki kişiler böle çocukca şeylerle uğraşmaz.. benim sana bölegeden yazmamın tek sebebi Tünel girişte çok lodos varken kimseye gıgınız çıkmıyor tek beni görünce kestin diye kızdım ağladığım zırladığım yok bu bir oyun sonuçta . sende artık oyun gibi görmeye başla gerçek hayatın böle olmasa gerek demi gerçek hayatına biraz daha önem ver saygılı ve efendi ol hadi dikkatli kullan çharını. Özür dilersen belki affedebilirim seni..![]()
İyi Forumlar![]()
axdwa MURMILLO,GLORFİNDEL misin nesin kendini ne sanıyorsan sağlam kayaya çarptın...sana bu oyunu zehir etmek lazım...sen oyuna gir bakalım 1 seviye charla bak sana ,senin ettiğin o küfürler sana nasıl geri dönecek...sana rahat yok oglum...oyuna çık girle adam kesersin ha ,bu oyuna gir çık olayınıda bidaha yapamıyacan.Ayrıca bu çık gir yaparak enerjiyi dolu şekilde yapan yönetimede kızıyorum...fısıldamayı bidaha açamayacan, senin peşini burakmam loooo seni diyarbakıra davet ediyorum...gel çay iç...ama dönüşü unut, çünkü çok beğenecen buraları...bu adam için kimse yorum yazmasın ben bunun hakkından gelecem......küfür bu tür insanlar için haktır...cezasını ben kendi çapımla vereceğim...bide o masum insan rolleride yaparak kimseyi kandıramazsın.mızmızlanan sen olacaksın...senin nasıl bi varlık olduğun öğrnedik...merak etme...bu güzel düşünceyle açılan konuyuda kirletmeyelim...axdwa yazdı:Esas senin bu laf vurma çabaların yüzünden seni adam yerine koyup olayı anlatmaya çalıştığım için ben üzüldüm şimdi,benim birilerini ezme çabasına girmeme gerek yok tek başınıza zaten öyle bir hava yaratıyorsunuz ayrıca tünel girişe 1 grup yada 1.5 grupla ordaki lodosları kesmeyi biliyorsak birşeyleri yapabiliyoruz demektir orda durup '' saate 1 tank 1 şifa 1 y2 büyü '' diye bölgeye klana yazıp duruyorsunuz.Ordan arz geçerken tek başınaysa nasıl olsa kim vurduya gider düşüncesiyle oynamaktan vazgeçmediniz bende bu yüzden charda o mu vardı bu mu vardı diyene kadar tek yakalarsam kesiyorum ki hala mızmızlanıyorsun tek kişi 3 kişilik veya 6 kişilik grubunu kesiyorsa bence laflarına dikkat etmen gerekir beni tanıyanlar görenler bilir daha önceden birşey yapmamışsa yaratık kesmiyorsa 1 skill bile vurmam umarım hala mızmızlanmaya devam etmezsin.