viewtopic.php?f=46&t=111203
Bu konuda 100 defa dahi aktarsa bir yere gidemez demişsiniz ama bundan 6-7 ay önce benim 100 m den fazla param 50 m ye yakın madenlerim,gözlük vs. çalındı defalarca desteğe mesaj yazdım cevap yapacak bir şey yok dediniz şayet eğer bu arkadaşın tılsımı bulunursa bende 100 m den fazla paramı ve 50 m ye yakın madenlerini geri istiyorum madem ki kullanıcılarınıza bu kadar emin konuşabiliyosunuz rica ediyorum benimde paramı ve madenlerimi geri verin ben zamanında o itemler için 2,5-3 ay uğraştım ve birisi gelip paramı ve madenlerimi,gözlük vs. çaldı ve siz bana hiç yardımcı olmadınız eğer şimdi olabiliyorsanız rica ediyorum sizden bulamazsanız eğer o eşyaları çalan kişiyi cezalandırın bari en azından bana verdiği o hüzün azda olsa azalsın.
GM Nocomment'e bu mesajı atmak istedim ama bizi çok seven değerli GM'lerimize mesaj atamıyoruz nasıl bir olaysa artık :evil: :evil:
Hırsızlık konusunda
- Gecelerinsavasci
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Hırsızlık konusunda
Darkranger
Metehan
Gecelerinsavasci
Metehan
Gecelerinsavasci
-
- Mezarlık Bekçisi
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Hırsızlık konusunda
Merhabalar Gecelerinsavasci;
İKV Forum üzerinden bu gibi konulara yardımcı olamıyoruz, İKV İletişim formundan / Oyun Hatası bölümüne bildirim yollayarak yaşamış olduğunuz olayı detaylı olarak tarihleri ile birlikte yollamanızı rica ederiz.
İyi forumlar.
İKV Forum üzerinden bu gibi konulara yardımcı olamıyoruz, İKV İletişim formundan / Oyun Hatası bölümüne bildirim yollayarak yaşamış olduğunuz olayı detaylı olarak tarihleri ile birlikte yollamanızı rica ederiz.
İyi forumlar.
- FERRAND
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Alem-i Cihan
Re: Hırsızlık konusunda
Ya benim anlamadığım 1-etkinlik görevlisi neden cevap yazıyor. 2- öbür konuya cevap verecen yönetici dertli adamın konusunda içini rahatlatıyorda etkinlik görevlisi neden rahatlatıcı bir yorum yapmıyor. Arkadaşlar sizler oyunun temsilcilerisiniz biraz bilinçli olarak oyunculara moral kaynaklı yazılar yazın. Oyunculardan tepki almayın lütfen bilinçli olalım.
Re: ARKADAŞ BI GM BILE ILGILENMEZMI DESTEĞE O KADAR MESAJ YA
Nocomment » 22 May 2013 18:40
xSpoRTeR yazdı:
kım 317 tane kım mesaj gönderdı kardeş bırıne bıle ılgılenmıyolar tılsımım çalındı iş işten geçınce yapacak bişeyımız yok dıcekler adam aktarır satar dahada gerı alınmaz desteğe 3 mesaj yazdım gm lere dıyerek hala bırı bıle ılgılenmedi
Merhabalar
Desteğe yolladığınız mesajlar yoğunluğa göre sırlanmakta ve cevaplanmaktadır. Çok mesaj yollamanız iş gücünü artırmakla birlikte size geri dönüşüde geciktirmektedir.
Şayet hesabınıza biri girmiş ise ve sizin izniniz olmadan bir şey almış ise ve sizde şikayetçi olmuş iseniz . 10 defa değil 100 defa dahi aktarsa bir yere gidemez, bu konuda rahat olun .
Lütfen destekten gelecek cevabı bekleyin
İyi forumlar
Re: ARKADAŞ BI GM BILE ILGILENMEZMI DESTEĞE O KADAR MESAJ YA
Nocomment » 22 May 2013 18:40
xSpoRTeR yazdı:
kım 317 tane kım mesaj gönderdı kardeş bırıne bıle ılgılenmıyolar tılsımım çalındı iş işten geçınce yapacak bişeyımız yok dıcekler adam aktarır satar dahada gerı alınmaz desteğe 3 mesaj yazdım gm lere dıyerek hala bırı bıle ılgılenmedi
Merhabalar
Desteğe yolladığınız mesajlar yoğunluğa göre sırlanmakta ve cevaplanmaktadır. Çok mesaj yollamanız iş gücünü artırmakla birlikte size geri dönüşüde geciktirmektedir.
Şayet hesabınıza biri girmiş ise ve sizin izniniz olmadan bir şey almış ise ve sizde şikayetçi olmuş iseniz . 10 defa değil 100 defa dahi aktarsa bir yere gidemez, bu konuda rahat olun .
Lütfen destekten gelecek cevabı bekleyin
İyi forumlar