Merhaba,
Çok değerli fikirleriniz ve hevesiniz mevcut, zekanızı tebrik ederim. Elimden bir şey gelirse, imzamda bulunan ad soyad kısmına tıklayarak tüm sosyal medya hesaplarımdan bana ulaşabilirsiniz.
Bilgilerinize sunar, iyi forumlar dilerim.
İKV'de çığır açacak " Proje "
- Extasy
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Çakallarla Dans
Re: İKV'de çığır açacak " Proje "
Yapmak istediginiz destekle bizi gururlandırdınız. En kısa zamanda sizinle iletisimde olacagız.
Tesekkurler. İyi forumlar.
Tesekkurler. İyi forumlar.
Mesele Çakal olabilmek değil, Asıl Mesele Çakallarla Dans edebilmekte.
ExTaCyII Savaşçı
ExTaCyII Savaşçı
Aslında durum şöyle, ben çok koyu katı kurallara sahip bi insanım özellikle hani bahsettiğin işe kendi işim açısından baktığımda aklımdan geçenleri yazdım ama dediğim gibi fikir güzel, sizede hak veriyorum, şöyle bi şey anlatıyım.Extasy yazdı:Biz bu konuyu açarken herhangi bir destek ya da eleştiri için açığız dedik. Sizinde bu konu üzerindeki eleştiriyi tabii ki kaale alıyoruz. Amacımız daha iyi şeyleri elde etmek. Fakat sizin gibiler bu şekilde yazmaya devam ederse tabii ki yapmak istediğimiz bu Projeyi gerçekleştirmek mümkün olmayacak. Araştırmamız tabii ki bulunuyor. Ve hatta elimizde crackli 4 5 programımız mevcut. Biz en iyisini çıkarabilmek için en iyi destekle beraber daha iyi bir sunum gerçekleştiriyoruz. Derseniz bu işi beceremezseniz diye bizim alçakgönüllüğümüz her zaman yerli yerinde olur. Yine de yapmış oldugunuz olumsuz destek için teşekkürler. Ben profesyonel bir dublajcıyım ve 8 9 kişilik arkadaş çevremin dışında, senarist arkadaslarım da bulunuyor. Biz zaten bu projeyi 6 7 ayda kendi kafamızı kurgulandırdıktan sonra bu konuyu burada açmaya yeltendik. Ayrıca çocuk ya da menfaatçi de değiliz . Her şeyin yerli yerinde olacagını biliyoruz. Aslında bizim tam olarak yapmak istediğimiz, oyuncular böyle bir projenin gerçekleştirilmesini istiyorsa biz seve seve varız diye. Siz herhalde yanlış anladınız ve sadece bana program verin de ben kendi menfaatimi kullanayım diye anladınız. Konuyu baştan okuyun da tekrar özel mesaj olarak ya da bu platformdan mesajınızı iletebilirsiniz.![]()
Teşekkürler. İyi forumlar.
Bence demişsin ya "Aslında bizim tam olarak yapmak istediğimiz, oyuncular böyle bir projenin gerçekleştirilmesini istiyorsa biz seve seve varız diye." bu dediğin yanlış, tamamen yıllar süren tecrübelerime dayanarak söylüyorum, eğer ki böyle bi işe kalkışacaksanız iyi niyetimle söylüyorum önce bi kaç adımdan daha ileri baya bi yol kat edip bakın biz böyle böyle şeyler yaptık yapmayada devam ediyoruz ama yardımda fena olmaz diye başlık açın elbet sizde işinizi iyi yapmışsanız 10 numara olur, ben bile seve seve yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar, ama konuya baktığım üzere bu böyle olmamış 6 7 ay düşünüp sadece düşünüp konuyu açmışsınız..
Ben 2 yıl civarı tek başıma 3 tane sayfa büyüttüm, biri 80bin oldu diğeri 60bindi diğeri 35bin, sonra bi arkadaşımla dedikki artık yardım alalım daha bi profesyonelleşelim, birçok admin aldık çürükler çıktı iyiler çıktı ama çok güzel bi ekip kurdum ben kendimce, arkadaşımlada bi rekabete girdik benim bulduğum adminler işlerini çok iyi yaparken benimle beraber o ve onun bulduğu 2 3 çürük admin hiç iş yapmıyodu hatta ben bile onların o işsizliğinin sorumluluğunu üstleniyodum elimden gelenleri yapıyodum hem onlara bu işi sevdirmeye çalışıyodum hem onların açığını kapatıyodum, sayfaların en büyüğü 100bini geçti 120bin oldu 135bin oldu diğeri 80bin küsür diğeri 50bin küsür oldu inanılmaz iyiydik sonra o başından beri olan arkadaşım bana yamuk yaptı aramız bozuldu ben sayfalarımı aldım adminliğini çıkardım, o sayfalarıda gizli admin yoluyla çaldı ben o kadar uğraştım çabaladım sonra tek ben değil arkadaşlarımın inanılmaz emeğimizin o şuan ağzına .... neyse, bunu anlatmamın sebebi ben bi liderdim bunu hava atmak için değil sorumluluk açısından düşünmen için yazıyorum bütün yük bendeydi ve sayfalar çalındıktan sonra o bütün yükte bende kaldı düşünsene tek benim emeğim değil herkesin emeği çalındı ve sorumlusu bendim, gerçekten benim için çok ağırdı ve aylar geçmesine rağmen unutamadım hergün aklımda hergün, yıllarım orda heba oluyo ama elbet herşeyimi verip bunu bana yapanın cezasını çektiricem, şimdi asıl konuya gelirsek bu büyük sorumluluklarımı azıcık anlatabilmişimdir umarım yılları buraya ancak böyle sığdırabiliyorum, sizin yapacağınız işte ise gerçekten bu böyle bahsettiğiniz gibi olmaz biraz yol kat edin bende gelicem söz.
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
- Extasy
- İskele Babası
Sevgili arkadaşım,xPrince yazdı:Aslında durum şöyle, ben çok koyu katı kurallara sahip bi insanım özellikle hani bahsettiğin işe kendi işim açısından baktığımda aklımdan geçenleri yazdım ama dediğim gibi fikir güzel, sizede hak veriyorum, şöyle bi şey anlatıyım.Extasy yazdı:Biz bu konuyu açarken herhangi bir destek ya da eleştiri için açığız dedik. Sizinde bu konu üzerindeki eleştiriyi tabii ki kaale alıyoruz. Amacımız daha iyi şeyleri elde etmek. Fakat sizin gibiler bu şekilde yazmaya devam ederse tabii ki yapmak istediğimiz bu Projeyi gerçekleştirmek mümkün olmayacak. Araştırmamız tabii ki bulunuyor. Ve hatta elimizde crackli 4 5 programımız mevcut. Biz en iyisini çıkarabilmek için en iyi destekle beraber daha iyi bir sunum gerçekleştiriyoruz. Derseniz bu işi beceremezseniz diye bizim alçakgönüllüğümüz her zaman yerli yerinde olur. Yine de yapmış oldugunuz olumsuz destek için teşekkürler. Ben profesyonel bir dublajcıyım ve 8 9 kişilik arkadaş çevremin dışında, senarist arkadaslarım da bulunuyor. Biz zaten bu projeyi 6 7 ayda kendi kafamızı kurgulandırdıktan sonra bu konuyu burada açmaya yeltendik. Ayrıca çocuk ya da menfaatçi de değiliz . Her şeyin yerli yerinde olacagını biliyoruz. Aslında bizim tam olarak yapmak istediğimiz, oyuncular böyle bir projenin gerçekleştirilmesini istiyorsa biz seve seve varız diye. Siz herhalde yanlış anladınız ve sadece bana program verin de ben kendi menfaatimi kullanayım diye anladınız. Konuyu baştan okuyun da tekrar özel mesaj olarak ya da bu platformdan mesajınızı iletebilirsiniz.![]()
Teşekkürler. İyi forumlar.
Bence demişsin ya "Aslında bizim tam olarak yapmak istediğimiz, oyuncular böyle bir projenin gerçekleştirilmesini istiyorsa biz seve seve varız diye." bu dediğin yanlış, tamamen yıllar süren tecrübelerime dayanarak söylüyorum, eğer ki böyle bi işe kalkışacaksanız iyi niyetimle söylüyorum önce bi kaç adımdan daha ileri baya bi yol kat edip bakın biz böyle böyle şeyler yaptık yapmayada devam ediyoruz ama yardımda fena olmaz diye başlık açın elbet sizde işinizi iyi yapmışsanız 10 numara olur, ben bile seve seve yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiği kadar, ama konuya baktığım üzere bu böyle olmamış 6 7 ay düşünüp sadece düşünüp konuyu açmışsınız..
Ben 2 yıl civarı tek başıma 3 tane sayfa büyüttüm, biri 80bin oldu diğeri 60bindi diğeri 35bin, sonra bi arkadaşımla dedikki artık yardım alalım daha bi profesyonelleşelim, birçok admin aldık çürükler çıktı iyiler çıktı ama çok güzel bi ekip kurdum ben kendimce, arkadaşımlada bi rekabete girdik benim bulduğum adminler işlerini çok iyi yaparken benimle beraber o ve onun bulduğu 2 3 çürük admin hiç iş yapmıyodu hatta ben bile onların o işsizliğinin sorumluluğunu üstleniyodum elimden gelenleri yapıyodum hem onlara bu işi sevdirmeye çalışıyodum hem onların açığını kapatıyodum, sayfaların en büyüğü 100bini geçti 120bin oldu 135bin oldu diğeri 80bin küsür diğeri 50bin küsür oldu inanılmaz iyiydik sonra o başından beri olan arkadaşım bana yamuk yaptı aramız bozuldu ben sayfalarımı aldım adminliğini çıkardım, o sayfalarıda gizli admin yoluyla çaldı ben o kadar uğraştım çabaladım sonra tek ben değil arkadaşlarımın inanılmaz emeğimizin o şuan ağzına .... neyse, bunu anlatmamın sebebi ben bi liderdim bunu hava atmak için değil sorumluluk açısından düşünmen için yazıyorum bütün yük bendeydi ve sayfalar çalındıktan sonra o bütün yükte bende kaldı düşünsene tek benim emeğim değil herkesin emeği çalındı ve sorumlusu bendim, gerçekten benim için çok ağırdı ve aylar geçmesine rağmen unutamadım hergün aklımda hergün, yıllarım orda heba oluyo ama elbet herşeyimi verip bunu bana yapanın cezasını çektiricem, şimdi asıl konuya gelirsek bu büyük sorumluluklarımı azıcık anlatabilmişimdir umarım yılları buraya ancak böyle sığdırabiliyorum, sizin yapacağınız işte ise gerçekten bu böyle bahsettiğiniz gibi olmaz biraz yol kat edin bende gelicem söz.
Bu mesajını okurken birşeyin farkına vardım. Ne sen benden birşey anlamışsın, ne de ben senden birşey anladım?
Beni anlamadıgın nokta, biz yardım istemiyoruz, tavsiye istiyoruz. Destek istiyoruz. Bu 6 aylık bir düşünce değil aslın 6 yıllık bir düşünce kapasitesini içeriyor. Bu oyunu ilk oynadıgımdan beri bu tür düşüncelere sahiptim ki 6 ay evveline kadar tam kararımızı vermiştik bizim grupla beraber. Biz bazı konularda amatör olabiliriz. Ama tekrar söylüyorum yardım değil, tavsiye istiyoruz. Elimizde lisanslı ve demo programlar mevcut. Biz daha iyisini bulana kadar tavsiyelerinizi rica ettik. Senin yaptığın şeyi hala çözemedim. Biz konuda tavsiye istiyoruz. Kendi hayatını anlat demiyoruz. Şu an yazdığın şeyler gereksiz.
Belki de güzel bir kariyer yaşamıssın belki de kötü. Ama bu beni ilgilendirmez. Beni ilgilendiren destek ve tavsiye. Bunu bize sunabilirsen ne mutlu bize. Yok sunamassan eyvallah. Bir de birşey daha söylemek istiyorum. İyi niyetinle konusmanın karsılıgı olarak ben de iyi niyetimle sana birşey söyleyeceğim. Ünlü bir filozof şöyle demiştir: Dünyanın en iyi koltuğuna da otursan oturduğun yer kendi k.çının üstüdür. Bunu iyi niyet olarak anla. Benim ne demek istediğimi umarım ki bu defa anlamışsındır.
Tekrar teşekkürler
ExTaCyII Savaşçı
ExTaCyII Savaşçı
Güzel bir fikir, elimden geldiğince katkıda bulunabilirim.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene[/i][/b]
Mustafa Kemal Atatürk
- Extasy
- İskele Babası
Merhaba,LEPRECHAUN yazdı:Merhabalar;seslendirme kısmında katkı sağlayabilirim.
Yapmış oldugun konusma bize yönelik olumlu yönde. Kesinlikle bu projede yeterli desteği kazandıgımızda, Seninle iletime geçeceğim. Eğer bu dublaj işinde yeterli olgunluga ulasmıs ya da kendi sesine güveniyorsan elbette seninle beraber olacagız. Özel Mesajım seninle.. Teşekkürler
ExTaCyII Savaşçı
ExTaCyII Savaşçı
- Extasy
- İskele Babası
Yapmak istediğiniz destekle bizi onurlandırdınız. Bu projedeki ilk adımımla sizinle net bir şekilde iletişimde olacağım. Özel mesajımı size iletiyorum. TeşekkürlerYorukefe yazdı:Güzel bir fikir, elimden geldiğince katkıda bulunabilirim.
ExTaCyII Savaşçı
ExTaCyII Savaşçı
- GWYNBLEIDD
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Hicret
Birşey sorucam; dizi veya film şekliinde demişsin, acaba yapacağınız şey oyun içi görüntülerden mi oluşacak?
- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Anladığım kadarı ile oyun içi video çekerek bir şeyler ortaya çıkartmaya çalışıyorsunuz. Bunu ele alarak bir kaç görüşümü size sunacağım. Öncelikle sen kimsin ki böyle yorumlar yapıyorsun gibi sözleri düşüncelerden arındırmak için geçmişteki tecrübemi söyleyeyim. Bende Nihat Kaptan'ın istediği gibi uzun zamandır böyle bir proje yapmak istiyordum. Böyle bir proje yapmasam da bazı yaptığım videoları alt alta sıralayayım.
Nirvana Lonca videosu
ROA Lonca tanıtım yarışma videosu
İstanbul Kıyamet Vakti Savaşçı, Büyücü ve Şifacı videoları
ikvonline.net tanıtım videosu
Müptezel Hayat fanart videosu [Yapım Aşamasında]
Bunun gibi daha bir çok video yaptım. Bu yüzden tecrübem var olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlamanı istemiyorum eleştiri değil sadece tecrübeli ve bu işle uğraşmış ve nelerin aksilik çıkarabileceğini gördüğüm için önceden hazırlıklı olman için bazı bilgiler vermek istiyorum. Öncelikle oyunumuzda mimik yok biliyorsunuz bu size büyük bir dezavantaj sağlıyor. Bunu aşmanın yolunu bulmalısınız. Daha sonra ekip çalışması ve düzen gerekiyor. Atıyorum çarşamba günü saat 20.00'da herkes oyunda olacak dediğinde oyunda olacak bir ekip lazım. Olumsuz düşüncelere rağmen yılmamalısınız. Dizimi yaptınız? İlk bölümü yayınladınız fakat beklediğiniz kadar yorum gelmedi. Bunu görünce pes ederseniz yine yolu yarılamadan bırakmış sayılırsınız. Bu yüzden yılmayın. Ben Nirvana Loncası için yaptığım videoyu beğenmedim fakat şuanda hala beğenerek yorum atanlar var halbuki yıllar oldu yapalı. Bu yüzden acele etmeyin ve yılmayın.
Bir kaçta öneri sunayım. Program olarak ben videolarımı Sony Vegas Professional ile yapıyordum. Ses ve müzik efektlerinden iyi anlayan bir kişi bulmanız şart. Müzik insanı en çok etkileyen faktörler arasındadır. Yarı yolda kalmanızı istemem. Ek olarak sana özelden bir kaç video linki atıyorum onları izlemeni öneririm.
Nirvana Lonca videosu
ROA Lonca tanıtım yarışma videosu
İstanbul Kıyamet Vakti Savaşçı, Büyücü ve Şifacı videoları
ikvonline.net tanıtım videosu
Müptezel Hayat fanart videosu [Yapım Aşamasında]
Bunun gibi daha bir çok video yaptım. Bu yüzden tecrübem var olduğunu düşünüyorum. Yanlış anlamanı istemiyorum eleştiri değil sadece tecrübeli ve bu işle uğraşmış ve nelerin aksilik çıkarabileceğini gördüğüm için önceden hazırlıklı olman için bazı bilgiler vermek istiyorum. Öncelikle oyunumuzda mimik yok biliyorsunuz bu size büyük bir dezavantaj sağlıyor. Bunu aşmanın yolunu bulmalısınız. Daha sonra ekip çalışması ve düzen gerekiyor. Atıyorum çarşamba günü saat 20.00'da herkes oyunda olacak dediğinde oyunda olacak bir ekip lazım. Olumsuz düşüncelere rağmen yılmamalısınız. Dizimi yaptınız? İlk bölümü yayınladınız fakat beklediğiniz kadar yorum gelmedi. Bunu görünce pes ederseniz yine yolu yarılamadan bırakmış sayılırsınız. Bu yüzden yılmayın. Ben Nirvana Loncası için yaptığım videoyu beğenmedim fakat şuanda hala beğenerek yorum atanlar var halbuki yıllar oldu yapalı. Bu yüzden acele etmeyin ve yılmayın.
Bir kaçta öneri sunayım. Program olarak ben videolarımı Sony Vegas Professional ile yapıyordum. Ses ve müzik efektlerinden iyi anlayan bir kişi bulmanız şart. Müzik insanı en çok etkileyen faktörler arasındadır. Yarı yolda kalmanızı istemem. Ek olarak sana özelden bir kaç video linki atıyorum onları izlemeni öneririm.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.