Meteor bölgesinin görseli çok kötü zaten. Savaşmak zevkli olmuyor.
Bana kalırsa bu girişler eminönüne alınmalı. 39 lvl'deki gibi oyun biraz şenlenir belki. Oyunun oynandığı yerin İstanbul olduğu belli olur hiç olmazsa.
Çemberlitaş Girişleri Eminönünde olsun
Çemberlitaş Girişleri Eminönünde olsun
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- mobilsorun
- Hızlı Koşan

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Çemberlitaş Girişleri Eminönünde olsun
İstanbul olduğu belli olur diyorsun lakin oyunun adı İstanbul Kıyamet Vakti,kıyamette oluşan bir yer meteor bölgesi sence bu daha mantıklı değil mi ?Gulyabani yazdı:Meteor bölgesinin görseli çok kötü zaten. Savaşmak zevkli olmuyor.
Bana kalırsa bu girişler eminönüne alınmalı. 39 lvl'deki gibi oyun biraz şenlenir belki. Oyunun oynandığı yerin İstanbul olduğu belli olur hiç olmazsa.
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Bence Eminönü zaten kıyameti anlatmaya yetiyor, iskeletler yıkık ve kapıları mühürlenmiş binalar. Bence daha etkileyici.mobilsorun yazdı:İstanbul olduğu belli olur diyorsun lakin oyunun adı İstanbul Kıyamet Vakti,kıyamette oluşan bir yer meteor bölgesi sence bu daha mantıklı değil mi ?Gulyabani yazdı:Meteor bölgesinin görseli çok kötü zaten. Savaşmak zevkli olmuyor.
"Dünyâda 100 gram akıl varsa, bunun 90 gramı Abdülhamîd Han'da, 5 gramı bende, kalan 5 gramı da diğer dünyâ siyâsîlerindedir" Prens Bismarck
- xFahrenheitx
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
Çemberlitaş geleli kaç yıl olmuş iş işten geçmiş artık, 3. kasayı kaç aydır düşünenler girişi kaç yıla taşır haberin olsunGulyabani yazdı:Meteor bölgesinin görseli çok kötü zaten. Savaşmak zevkli olmuyor.
CHIVALROUS