M mi Akçe mi ?
-
SanaLBeLa
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
M mi Akçe mi ?
Beyler benim hiç sığınağa girmemiş tankım la , sığınak ve migrat itemleri tam şifAcım var. Şimdi benim 2 yolum var. Ya 2500 akçem olacak ya da 40-50 m param olacak. Arkadaşlar şimdi 40 m i alıp şifacıma gözlük/ tankıma gözlük/ farabi item mi alıyım şifamın iyileştirmesi 1800 ü geçiyor. Yoksa 2500 akçe ile şifacımın asasını mı yükseltiyim siz olsanız napardınız?
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi

- Sunucu: Kuklacı
Re: M mi Akçe mi ?
Önce şifada devam et ufak ufak da farabi tek efsun şeyler al tankı az az oyna gerçek para sıkıntın varsa savaşçıyı çembere sokarken +5 ve ayı gerekecek o sırada onu da halletmeye çalışırsın sanırım şifanda ashap var onu parlatmasan da olabilir ama sunucunuzun ortamını bilmiyorum
...
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
2500 akçeyle 1 aylık sarraf artırıcı al git jadeit çek jadenin piyasası 8-10m arası tüm sunucularda 5-6 tane çeksen 40-50m paran olur zaten akçe satmak gibi saçma bişey yapmaya değmez dediğimi yap hayatını yaşa jadeit kolay çıkar günde 10 15 tane bile çekersin zorlasan şifacıdada bişey parlatmaya gerek yokSanaLBeLa yazdı:Beyler benim hiç sığınağa girmemiş tankım la , sığınak ve migrat itemleri tam şifAcım var. Şimdi benim 2 yolum var. Ya 2500 akçem olacak ya da 40-50 m param olacak. Arkadaşlar şimdi 40 m i alıp şifacıma gözlük/ tankıma gözlük/ farabi item mi alıyım şifamın iyileştirmesi 1800 ü geçiyor. Yoksa 2500 akçe ile şifacımın asasını mı yükseltiyim siz olsanız napardınız?
- MeLankoLkBanyemS
- Demirci Çırağı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Ashabını parlat. Şifacın ile elbet Xenotim düşürmeye gideceksin. Orada elbet savaşçına eşya çıkar. Çıkmasa bile diğer çıkan eşyalarla o istediğin eşyaların paralarını çıkarabilirsin.
Şifacı işi zordur bilgin olsun.Tek başına ırklarda zorlanırsın...
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Ferday-i kyamet
elindeki asa yanılmıyorsam Ashabdır. ibni cevo'nun cevosuna + basmak, ashaba + basmaktan daha mantıklıdır. 300 küsür arttıracak belki şifayı ama kritiğin düşecek onu takınca, şuan mev ayağım eksik 34.1 mi ne büyü kritiğim, abartmadan söylüyorum 3 basıştan 2 si kritik. düz iyileştirmem en düşük 6700 en yüksek 9000. kritiğim en düşük 9800 en yüksek 14200. ( en azından benim görüp, hatırladığım - en yüksek kritikten kesin eminim ama, insan en yükseğini unutmuyor
- ) seninde kritik 8 bin civarı vardır sanıyorum. Ayrıca boşa ruh iksir içersin kritik olmadığından. eğer imkanın varsa mev asa üret, farkı çok fazla.
- Sagopakajmeran
- Mezarlık Bekçisi

- Lonca: Ferday-i kyamet
14900 bastim simdiSagopakajmeran yazdı:elindeki asa yanılmıyorsam Ashabdır. ibni cevo'nun cevosuna + basmak, ashaba + basmaktan daha mantıklıdır. 300 küsür arttıracak belki şifayı ama kritiğin düşecek onu takınca, şuan mev ayağım eksik 34.1 mi ne büyü kritiğim, abartmadan söylüyorum 3 basıştan 2 si kritik. düz iyileştirmem en düşük 6700 en yüksek 9000. kritiğim en düşük 9800 en yüksek 14200. ( en azından benim görüp, hatırladığım - en yüksek kritikten kesin eminim ama, insan en yükseğini unutmuyor- ) seninde kritik 8 bin civarı vardır sanıyorum. Ayrıca boşa ruh iksir içersin kritik olmadığından. eğer imkanın varsa mev asa üret, farkı çok fazla.
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
Günde 10 , 15 jadeit ! :shock:veym2 yazdı:2500 akçeyle 1 aylık sarraf artırıcı al git jadeit çek jadenin piyasası 8-10m arası tüm sunucularda 5-6 tane çeksen 40-50m paran olur zaten akçe satmak gibi saçma bişey yapmaya değmez dediğimi yap hayatını yaşa jadeit kolay çıkar günde 10 15 tane bile çekersin zorlasan şifacıdada bişey parlatmaya gerek yokSanaLBeLa yazdı:Beyler benim hiç sığınağa girmemiş tankım la , sığınak ve migrat itemleri tam şifAcım var. Şimdi benim 2 yolum var. Ya 2500 akçem olacak ya da 40-50 m param olacak. Arkadaşlar şimdi 40 m i alıp şifacıma gözlük/ tankıma gözlük/ farabi item mi alıyım şifamın iyileştirmesi 1800 ü geçiyor. Yoksa 2500 akçe ile şifacımın asasını mı yükseltiyim siz olsanız napardınız?
10 gündür jadeit çekiyorum en fazla günde 4 adet çekebildim..
- veym2
- Tılsım Tanığı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
ben bütün holu dolaşıyorum bi turda 17-18 yeşim taşı çekiyorum ve 4-5 saatteadresbu yazdı:Günde 10 , 15 jadeit ! :shock:veym2 yazdı:2500 akçeyle 1 aylık sarraf artırıcı al git jadeit çek jadenin piyasası 8-10m arası tüm sunucularda 5-6 tane çeksen 40-50m paran olur zaten akçe satmak gibi saçma bişey yapmaya değmez dediğimi yap hayatını yaşa jadeit kolay çıkar günde 10 15 tane bile çekersin zorlasan şifacıdada bişey parlatmaya gerek yokSanaLBeLa yazdı:Beyler benim hiç sığınağa girmemiş tankım la , sığınak ve migrat itemleri tam şifAcım var. Şimdi benim 2 yolum var. Ya 2500 akçem olacak ya da 40-50 m param olacak. Arkadaşlar şimdi 40 m i alıp şifacıma gözlük/ tankıma gözlük/ farabi item mi alıyım şifamın iyileştirmesi 1800 ü geçiyor. Yoksa 2500 akçe ile şifacımın asasını mı yükseltiyim siz olsanız napardınız?
10 gündür jadeit çekiyorum en fazla günde 4 adet çekebildim..
Akçeyi tavsiye etmem kardeşim.
Maden işi iyidir
Maden işi iyidir