M mi Akçe mi ?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
SanaLBeLa
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

M mi Akçe mi ?

Mesaj gönderen SanaLBeLa »

Beyler benim hiç sığınağa girmemiş tankım la , sığınak ve migrat itemleri tam şifAcım var. Şimdi benim 2 yolum var. Ya 2500 akçem olacak ya da 40-50 m param olacak. Arkadaşlar şimdi 40 m i alıp şifacıma gözlük/ tankıma gözlük/ farabi item mi alıyım şifamın iyileştirmesi 1800 ü geçiyor. Yoksa 2500 akçe ile şifacımın asasını mı yükseltiyim siz olsanız napardınız?
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Re: M mi Akçe mi ?

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

Önce şifada devam et ufak ufak da farabi tek efsun şeyler al tankı az az oyna gerçek para sıkıntın varsa savaşçıyı çembere sokarken +5 ve ayı gerekecek o sırada onu da halletmeye çalışırsın sanırım şifanda ashap var onu parlatmasan da olabilir ama sunucunuzun ortamını bilmiyorum
...
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

SanaLBeLa yazdı:Beyler benim hiç sığınağa girmemiş tankım la , sığınak ve migrat itemleri tam şifAcım var. Şimdi benim 2 yolum var. Ya 2500 akçem olacak ya da 40-50 m param olacak. Arkadaşlar şimdi 40 m i alıp şifacıma gözlük/ tankıma gözlük/ farabi item mi alıyım şifamın iyileştirmesi 1800 ü geçiyor. Yoksa 2500 akçe ile şifacımın asasını mı yükseltiyim siz olsanız napardınız?
2500 akçeyle 1 aylık sarraf artırıcı al git jadeit çek jadenin piyasası 8-10m arası tüm sunucularda 5-6 tane çeksen 40-50m paran olur zaten akçe satmak gibi saçma bişey yapmaya değmez dediğimi yap hayatını yaşa jadeit kolay çıkar günde 10 15 tane bile çekersin zorlasan şifacıdada bişey parlatmaya gerek yok
Kullanıcı avatarı
MeLankoLkBanyemS
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen MeLankoLkBanyemS »

Ashabını parlat. Şifacın ile elbet Xenotim düşürmeye gideceksin. Orada elbet savaşçına eşya çıkar. Çıkmasa bile diğer çıkan eşyalarla o istediğin eşyaların paralarını çıkarabilirsin.
Kullanıcı avatarı
resp0nse
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen resp0nse »

Şifacı işi zordur bilgin olsun.Tek başına ırklarda zorlanırsın...
2006-2016
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

elindeki asa yanılmıyorsam Ashabdır. ibni cevo'nun cevosuna + basmak, ashaba + basmaktan daha mantıklıdır. 300 küsür arttıracak belki şifayı ama kritiğin düşecek onu takınca, şuan mev ayağım eksik 34.1 mi ne büyü kritiğim, abartmadan söylüyorum 3 basıştan 2 si kritik. düz iyileştirmem en düşük 6700 en yüksek 9000. kritiğim en düşük 9800 en yüksek 14200. ( en azından benim görüp, hatırladığım - en yüksek kritikten kesin eminim ama, insan en yükseğini unutmuyor :D - ) seninde kritik 8 bin civarı vardır sanıyorum. Ayrıca boşa ruh iksir içersin kritik olmadığından. eğer imkanın varsa mev asa üret, farkı çok fazla.
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

Sagopakajmeran yazdı:elindeki asa yanılmıyorsam Ashabdır. ibni cevo'nun cevosuna + basmak, ashaba + basmaktan daha mantıklıdır. 300 küsür arttıracak belki şifayı ama kritiğin düşecek onu takınca, şuan mev ayağım eksik 34.1 mi ne büyü kritiğim, abartmadan söylüyorum 3 basıştan 2 si kritik. düz iyileştirmem en düşük 6700 en yüksek 9000. kritiğim en düşük 9800 en yüksek 14200. ( en azından benim görüp, hatırladığım - en yüksek kritikten kesin eminim ama, insan en yükseğini unutmuyor :D - ) seninde kritik 8 bin civarı vardır sanıyorum. Ayrıca boşa ruh iksir içersin kritik olmadığından. eğer imkanın varsa mev asa üret, farkı çok fazla.
14900 bastim simdi :-D
Kullanıcı avatarı
adresbu
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Lonca: Sanki Sene 2008

Mesaj gönderen adresbu »

veym2 yazdı:
SanaLBeLa yazdı:Beyler benim hiç sığınağa girmemiş tankım la , sığınak ve migrat itemleri tam şifAcım var. Şimdi benim 2 yolum var. Ya 2500 akçem olacak ya da 40-50 m param olacak. Arkadaşlar şimdi 40 m i alıp şifacıma gözlük/ tankıma gözlük/ farabi item mi alıyım şifamın iyileştirmesi 1800 ü geçiyor. Yoksa 2500 akçe ile şifacımın asasını mı yükseltiyim siz olsanız napardınız?
2500 akçeyle 1 aylık sarraf artırıcı al git jadeit çek jadenin piyasası 8-10m arası tüm sunucularda 5-6 tane çeksen 40-50m paran olur zaten akçe satmak gibi saçma bişey yapmaya değmez dediğimi yap hayatını yaşa jadeit kolay çıkar günde 10 15 tane bile çekersin zorlasan şifacıdada bişey parlatmaya gerek yok
Günde 10 , 15 jadeit ! :shock:
10 gündür jadeit çekiyorum en fazla günde 4 adet çekebildim..
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

adresbu yazdı:
veym2 yazdı:
Günde 10 , 15 jadeit ! :shock:
10 gündür jadeit çekiyorum en fazla günde 4 adet çekebildim..
ben bütün holu dolaşıyorum bi turda 17-18 yeşim taşı çekiyorum ve 4-5 saatte
Kullanıcı avatarı
ERYILMAZ
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ERYILMAZ »

Akçeyi tavsiye etmem kardeşim.

Maden işi iyidir ;)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön