Çemberlitaş Gaffar... acil cevap...

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
manuel
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Çemberlitaş Gaffar... acil cevap...

Mesaj gönderen manuel »

millet x görevimi yaptım, 2. bölgeye gidip stu da kestim, ordaki görevlideki görevleride aldım. kıyamet de üretip parlattım, 2000 civarlarında fiziğim var. Gaffara gidicem, merak ettiğim konu ben daha gaffar görevimi yapmadım. Stunun oradaki ruh taşı direk gaffara mı gidior? eğer gidiyorsa, ben görevi yapmadığım için gidemicem, acil biri yardım edebilir mi....

Teşkilat- GrendoLax
manuel
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Çemberlitaş Gaffar... acil cevap...

Mesaj gönderen manuel »

yok mu yardım edicek
Kullanıcı avatarı
YasinKocamanca
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Life And Death

Mesaj gönderen YasinKocamanca »

X görevini tamamladıysan İlk ruh taşından ikinci bölgeye geçebilirsin. :)
Yasin KOCAMANCA

Video Adresiniz www.ikvvideo.web.tv HİZMETİNİZDE !

http://ikvvideo.web.tv/
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Revenge Of Nobility

Mesaj gönderen Beycoastlitako »

Hayır, Stuart'ın ordaki ruh taşı İstihbarat Komutanı'na ışınlar. Sen sadece Gaffar görevini yapmadığın için ruh taşını kullanarak İstihbarat Komutanının olduğu odaya geçemessin. Gaffar'a gidebilirsin yani engel yok.
manuel
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen manuel »

Beycoastlitako yazdı:Hayır, Stuart'ın ordaki ruh taşı İstihbarat Komutanı'na ışınlar. Sen sadece Gaffar görevini yapmadığın için ruh taşını kullanarak İstihbarat Komutanının olduğu odaya geçemessin. Gaffar'a gidebilirsin yani engel yok.
çok teşekkürler,yani diğer yoldan gidiliyor dimi gaffara, stuya uğramıyoruz :) çok saol :)
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

manuel yazdı:
Beycoastlitako yazdı:Hayır, Stuart'ın ordaki ruh taşı İstihbarat Komutanı'na ışınlar. Sen sadece Gaffar görevini yapmadığın için ruh taşını kullanarak İstihbarat Komutanının olduğu odaya geçemessin. Gaffar'a gidebilirsin yani engel yok.
çok teşekkürler,yani diğer yoldan gidiliyor dimi gaffara, stuya uğramıyoruz :) çok saol :)
Evet 2. Bölgeye girdiğin zaman sağ tarafta kalan yoldan gidiliyor Gaffar'a. Rica ederim :)
Kullanıcı avatarı
dreamtr
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Lonca: Tr Army

Mesaj gönderen dreamtr »

Stuartın orda Dr.Recai Bey var yeşil pantolonlu :D onunla konus ondan robot gorevini al ki semihayı keisnce robotla konusup iceriye girebilesin konusmazsan iceriye davet etmez seni Gaffar :D Gaffarı öldür gorevini de Stuart Efendinin yanında Teşkilat hattı var ordan da alabilirsin ya cembere girmeden diger teşkilat telefonlarından da alabilirsin Domuzun ordaki telden yada İtihparat subayının ordakinden de Gaffarı öldürmeden kimse Stuartın ordan İstihparat subayının odasına gecemez denemesi bedava burayla etkileşim icin Gaffar Bey öllü olmalıdır diye bir cvb alırsınız :D

İkinci bolgeye gecince sag taraftan gidersen semiha tarafına gecersin ama stuyu kesmeden semihayı denemeye kalkarsanız zaman kaybından baska bir sey olmaz tskler stu efendi diye semihanın sesini duyarsınız tabiki onuda denemek bedava :D

Daha geniş bilgi icin bkz:viewtopic.php?f=51&t=48689
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...

Abdullah SUCU
Kullanıcı avatarı
Bloodmage
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Crash

Mesaj gönderen Bloodmage »

Beycoastlitako yazdı:
manuel yazdı:
Evet 2. Bölgeye girdiğin zaman sağ tarafta kalan yoldan gidiliyor Gaffar'a. Rica ederim :)
Yanlış bilgilendirmeyin gafarı kesmek için stunun olmesi lazım yoksa semiha içeri girmiyor
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
Kullanıcı avatarı
Beycoastlitako
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Bloodmage yazdı:
Beycoastlitako yazdı:
manuel yazdı:
Yanlış bilgilendirmeyin gafarı kesmek için stunun olmesi lazım yoksa semiha içeri girmiyor
Yanlış bilgilendirme yok arkadaş Gaffar'a ruh taşındanmı gidiliyor diye sormuş bende ordan olmadığını söyledim sen yanlış anladın galiba :)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön