millet x görevimi yaptım, 2. bölgeye gidip stu da kestim, ordaki görevlideki görevleride aldım. kıyamet de üretip parlattım, 2000 civarlarında fiziğim var. Gaffara gidicem, merak ettiğim konu ben daha gaffar görevimi yapmadım. Stunun oradaki ruh taşı direk gaffara mı gidior? eğer gidiyorsa, ben görevi yapmadığım için gidemicem, acil biri yardım edebilir mi....
Teşkilat- GrendoLax
Çemberlitaş Gaffar... acil cevap...
Re: Çemberlitaş Gaffar... acil cevap...
yok mu yardım edicek
- YasinKocamanca
- Yasemin'in Gözcüsü

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
X görevini tamamladıysan İlk ruh taşından ikinci bölgeye geçebilirsin. 
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Revenge Of Nobility
Hayır, Stuart'ın ordaki ruh taşı İstihbarat Komutanı'na ışınlar. Sen sadece Gaffar görevini yapmadığın için ruh taşını kullanarak İstihbarat Komutanının olduğu odaya geçemessin. Gaffar'a gidebilirsin yani engel yok.
çok teşekkürler,yani diğer yoldan gidiliyor dimi gaffara, stuya uğramıyoruzBeycoastlitako yazdı:Hayır, Stuart'ın ordaki ruh taşı İstihbarat Komutanı'na ışınlar. Sen sadece Gaffar görevini yapmadığın için ruh taşını kullanarak İstihbarat Komutanının olduğu odaya geçemessin. Gaffar'a gidebilirsin yani engel yok.
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı

Evet 2. Bölgeye girdiğin zaman sağ tarafta kalan yoldan gidiliyor Gaffar'a. Rica ederimmanuel yazdı:çok teşekkürler,yani diğer yoldan gidiliyor dimi gaffara, stuya uğramıyoruzBeycoastlitako yazdı:Hayır, Stuart'ın ordaki ruh taşı İstihbarat Komutanı'na ışınlar. Sen sadece Gaffar görevini yapmadığın için ruh taşını kullanarak İstihbarat Komutanının olduğu odaya geçemessin. Gaffar'a gidebilirsin yani engel yok.çok saol
- dreamtr
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Tr Army
Stuartın orda Dr.Recai Bey var yeşil pantolonlu
onunla konus ondan robot gorevini al ki semihayı keisnce robotla konusup iceriye girebilesin konusmazsan iceriye davet etmez seni Gaffar
Gaffarı öldür gorevini de Stuart Efendinin yanında Teşkilat hattı var ordan da alabilirsin ya cembere girmeden diger teşkilat telefonlarından da alabilirsin Domuzun ordaki telden yada İtihparat subayının ordakinden de Gaffarı öldürmeden kimse Stuartın ordan İstihparat subayının odasına gecemez denemesi bedava burayla etkileşim icin Gaffar Bey öllü olmalıdır diye bir cvb alırsınız
İkinci bolgeye gecince sag taraftan gidersen semiha tarafına gecersin ama stuyu kesmeden semihayı denemeye kalkarsanız zaman kaybından baska bir sey olmaz tskler stu efendi diye semihanın sesini duyarsınız tabiki onuda denemek bedava
Daha geniş bilgi icin bkz:viewtopic.php?f=51&t=48689
İkinci bolgeye gecince sag taraftan gidersen semiha tarafına gecersin ama stuyu kesmeden semihayı denemeye kalkarsanız zaman kaybından baska bir sey olmaz tskler stu efendi diye semihanın sesini duyarsınız tabiki onuda denemek bedava
Daha geniş bilgi icin bkz:viewtopic.php?f=51&t=48689
He is a dream,Er ist traume...
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
IıIKaRaDaYıIıI 49 Lw Savaşçı,
IıIxDreamTRxIıI 49 Lw Büyücü,
GrandEkinoks 49 Lw Şifa,
Kafkaslı 49 Lw Savaşçı...
Abdullah SUCU
- Bloodmage
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Crash
Yanlış bilgilendirmeyin gafarı kesmek için stunun olmesi lazım yoksa semiha içeri girmiyorBeycoastlitako yazdı:Evet 2. Bölgeye girdiğin zaman sağ tarafta kalan yoldan gidiliyor Gaffar'a. Rica ederimmanuel yazdı:çok teşekkürler,yani diğer yoldan gidiliyor dimi gaffara, stuya uğramıyoruzBeycoastlitako yazdı:Hayır, Stuart'ın ordaki ruh taşı İstihbarat Komutanı'na ışınlar. Sen sadece Gaffar görevini yapmadığın için ruh taşını kullanarak İstihbarat Komutanının olduğu odaya geçemessin. Gaffar'a gidebilirsin yani engel yok.çok saol
![]()
BEYAZKOŞK SİNCE 2007
- Beycoastlitako
- FareAdam Düşmanı

Yanlış bilgilendirme yok arkadaş Gaffar'a ruh taşındanmı gidiliyor diye sormuş bende ordan olmadığını söyledim sen yanlış anladın galibaBloodmage yazdı:Yanlış bilgilendirmeyin gafarı kesmek için stunun olmesi lazım yoksa semiha içeri girmiyorBeycoastlitako yazdı:Evet 2. Bölgeye girdiğin zaman sağ tarafta kalan yoldan gidiliyor Gaffar'a. Rica ederimmanuel yazdı:çok teşekkürler,yani diğer yoldan gidiliyor dimi gaffara, stuya uğramıyoruzBeycoastlitako yazdı:Hayır, Stuart'ın ordaki ruh taşı İstihbarat Komutanı'na ışınlar. Sen sadece Gaffar görevini yapmadığın için ruh taşını kullanarak İstihbarat Komutanının olduğu odaya geçemessin. Gaffar'a gidebilirsin yani engel yok.çok saol
![]()