Windows 7 Format Sorunu

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Windows 7 Format Sorunu

Mesaj gönderen vengeance »

Merhaba arkadaşlar

Bilgisayarımda W7 Professional yüklüydü bazı nedenlerden dolayı format atmak zorunda kaldım W7 Ultimate i yüklemeye karar verdim yükledim format attım sandım C diskteki D diskteki tüm dosyalar duruyor hiç birşey değişmemiş hatta bazı yeni şeylerde eklenmiş format atarken Yükseltme seçeneğinide kullanmadım Custom (advanced) yaptım fakat olmadı yine. Daha önce başka bilgisayarlara çok kez format attım ama bu ilk kez oldu bende şaşırdım. Ayrıca sadece 1 adet boş alan göstermesi gerekirken format esnasında böyle bir disk gösterimini görüyorum :

Resim

Birşeyi eksik veya yanlış yaptım biliyorum :(

Bilen birileri varsa yardım ederse sevinirim :D

İyi Forumlar :D
Kullanıcı avatarı
HiTMaN
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Re: Windows 7 Format Sorunu

Mesaj gönderen HiTMaN »

vengeance yazdı:Merhaba arkadaşlar

Bilgisayarımda W7 Professional yüklüydü bazı nedenlerden dolayı format atmak zorunda kaldım W7 Ultimate i yüklemeye karar verdim yükledim format attım sandım C diskteki D diskteki tüm dosyalar duruyor hiç birşey değişmemiş hatta bazı yeni şeylerde eklenmiş format atarken Yükseltme seçeneğinide kullanmadım Custom (advanced) yaptım fakat olmadı yine. Daha önce başka bilgisayarlara çok kez format attım ama bu ilk kez oldu bende şaşırdım. Ayrıca sadece 1 adet boş alan göstermesi gerekirken format esnasında böyle bir disk gösterimini görüyorum :

Resim

Birşeyi eksik veya yanlış yaptım biliyorum :(

Bilen birileri varsa yardım ederse sevinirim :D

İyi Forumlar :D
harici hdd varsa yerel disk d'nin kopyasını alın isterseniz. daha sonra tüm diskleri silip tekrar oluşturun veya yerel disk c yi ve sistem ayrıldı yazan diski silin. sonra yeni bir disk oluşturun sistemi onun üzerine kurup deneyin :D
Kullanıcı avatarı
vengeance
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen vengeance »

sorunu çözdüm bir aşamayı yapmayı atlamışım son anda aklıma geldi :D Konu Kilit !
FETiHNESLi
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen FETiHNESLi »

vengeance yazdı:sorunu çözdüm bir aşamayı yapmayı atlamışım son anda aklıma geldi :D Konu Kilit !
Göster
İbrahim BEYAZKAYA

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön