Meteorit 1

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KEMALIZMX
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Re: Meteorit 1

Mesaj gönderen KEMALIZMX »

Öncelikle kardeşim sunu belirtmek isterimki her sunucuda metoorit 1
yıldırım 2'li elemanlar arandığını görüyoruz.Aynı dertten tek sen muzdarip değilsin :)
Oyun çoluk cocuk doldu bunun tek sorumlusu bu adamın 1500 hasarı olmasına karşın metoorit 1 veya +2300 hasar istiyorlar. Bence bunları kafana takma kendi arkadaş ortamımız ile biz kendi sunucumuzda 1500 gibi hasarlar ile gaffara girip kesip her yeri temizliyerek çıkıyoruz. En güzeli kendi arkadaş çevreniz ile girmektir. Daha dün gibi hatırlarım gaffara 1100 fiziksel ile dalmacılar olarak gittiğimizi. ;)
Dünyada hiçbir şeye minnet etme,özgürlüğünü ancak bu şekilde koruyabilirsin.
Kullanıcı avatarı
IIIxYeNiCeRixIII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy
Klan: Lodos

Mesaj gönderen IIIxYeNiCeRixIII »

Baya bi abarttılar o konudada haklısın meteorit 1 olmadanda gaffar kesilebiliyor.3 full büyücü 1 güçsüz büyücü olsa dahi yine kesilir o kadarda güçlü birşey değil gaffar.Tabi baya abartanlar var 2331+meteorit 1 amaçları daha seri gidebilmek tamam baya faydası dokunuyor ama geride kalanlar? veya üretemeyenler? onların durumu kötü buna bende dahilim kıyamet asam var +2000 hasarım var gaffara giremiyorum
Kullanıcı avatarı
sSuVaRI
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Cosmos

Mesaj gönderen sSuVaRI »

Tüm yorumları okudum arkadaşlar ve haklı bir konu yalnız şunu söylicem birileri son zamanlarda kenana junona son trans veya son met 1 yazıyorsa ben direk gaffar atasım varsada onlarla girmiyorm. Çünki bunu yazan arkadaşlarla biraz oyun tecrübeniz varsa çocuk olduğunu anlarsınız.Benim 3 hafta önce savaşcısını migrata götürmem için bana oyun parası veren arkadaşı gaffara son met 1 ararken buldum ve emin olun öyle bir grup size vakit kaybı olucak.Zaten ful meteroit arayan arkadaşların genel bahanesi hızlı gitmek miş falan filan bunlar palavra arkadaşlar :). Adam ful met 1 giricek gaffarı yarım saat erken kesicekmiş. PEKİ bu arkadaşın ful met 1 adam bulması kaç dk en az 1 saat.Bir defasında bi arkadaş gaffara son atak arıyordu galiba beni beğenmemişti ben de Gbm x e grup kurdum kestik çıkdık baktım halen arıyor bide çıktığım gibi laf şu: gel kardeş girelim :).Klandan takip edebilirsiniz... Gaffara son met 1 diyen bir arkadaş aslında diyemiyor ki eğer bu grup ilk semihayı kesemezse ben 20 20 yapamam ;). Bu açığını telafi etmek için işte grup ful olsun hemen keselim fazla vaktim yok gibisinden bahaneler :).Ayrıyetten bu tip arkadaşların sağlam büyücülerle nedense arası iyidir her oyuna girdiğinde hal hatır sorar ne zaman ki benim yaşadığım, bölgeyle işi bittimi bi anda bi soğukluk wow siz kimsiniz ya )... Benim alıcagım yok falan filan işte... Ayrıyetten EsinTi adlı arkdaşımız güzel bir şey söylemiş yanlız kardeşim senin bu dediğini anlayacak düzeyde arkadaş bulmak zor bence. Bağzı şeyleri karşı tarafa anlatmak yetmiyor sen sadece yapıcan o kişi bakıcak ne zaman ki kıymetini anladı o zaman devamı gelir.Ama çok düşük bir ihtimal işde :).Sonuç olarak klanda yazanlara fazla takılmayalım isteyen istediği iteme sahip adamı arasın bize kıyafet olarak item değil beceri lazım.
COSMOS
Kullanıcı avatarı
kerim73
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen kerim73 »

Arkadaşım şahsen senin yaşadığın olayların hiçbirini yaşamadığım için bir katkı da bulunamıcam.. Çünkü biz bölgeye girerken sürekli lonca içi takılıyoruz. Ve lonca içi grup olmadıgı zaman eğer biri ısrar ile beni cağırırsa ve tanıdıksa gidiyorum.
Ama y2 ve m1 karşılaştırması yaparsak şöyle bir fikir ortaya atabilirim..

y2 olan biri rahat xenotim kasabilir veya rahat maden toplayabilir.
m1 olan biri ise sadece pvp lerde ve grup bölgelerinden ç.taş a rahatlıkla girip üstünü dizebilirsin.

Demek istediğim o ki benm tercihim y2 yi üretmişsin bence pişman olmaman gerekir. y2 yoluyla cok hızlı şekilde m1 ve diğer tılsımları da üretebilirsin. Özelikle xenotim kasmak istiyorsan da git ırklarda tek başına kasıl. ha onu yapamıyorsan da grup şeklinde de kasabilirsin o da artık karakterinin şans ihtimaline kalmış.
KeRiMBeY [Büyücü] [Y2,M1]
KeRiMBeYII [Şifacı] [G3,Ş3]
Kullanıcı avatarı
Burak8154
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Burak8154 »

Evet bu sorun her sunucuda var artık eskisi gibi 1700 fizikli dalma değil 2300+ olsanız bile m1 li büyücü arıyorlar ki bu içler acısı bi durum.Fakat arkadaş M1 ne işe yarıyor demiş ve grupta sadece 2 kişide m1 vardı diye hatırlıyorum :

[youtube]http://youtu.be/Unxlvp5MkAE[/youtube]

İşte bu işe yarıyor .Ama gerekliliği tartışılır.Burnu havada olupta ful+ful büyüyü çembere çağıranlarıda artık ALLAH ' a havale ediyoruz..
Bir Gün Herkes Bunun "OYUN" Olduğunu Anlayacak!....
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

EsinTi yazdı:

İlk Once Merhbalar,

Cok güzel bir konuya değinmişsin eger sen acmamış olsaydın ben acıcaktım bu konuyu o yuzden ilk once sana minnettarım(Konuyu acan arkadaş.)

Şöyle gireyim olaya , benimde bir büyücüm var 1800 fizikli ve cemberlitaş onunde hs arayan arkadaşlar +2100 ,+2300 ayrıyetten m1 li aramaktadır. Hiç strese girmeyin m1 arayan adam eger şayet 1700 fizikli adama senın fizik düşük diyorsa o adam çemberlitaşı bilmiyordur. Neden? Nasıl ? Nasıl Yani ? gibi sorular sorarsınız şimdi kendinize.Biraz bahsedeyim... Ben her zaman 1800 fizigim oldugu halde 1550 li fizige düşürüp kritigimi arttırım ki , hasarı yüksek olan kişi ben kritik attıgım zaman daha fazla hiddet yaratsın diye. Ben birde şunu idda ediyorum. Hasarı yüksek olan kişi kritigide yüksek olur ama o hasara göre kritigi az gelir.(Bunu ayrıntısına kadar düşünürseniz bana hak vericeksiniz...) Yani mantık şu, fizigi düşük olan minumum 1500 fizik olacak kritigini yükselticek digerlerinin hasarları yüksek oldugu ıcın daha fazla hiddet yaratmış olucak ve daha hızlı inicektir. Bu taktigim 4 büyücüye eş değerdir hatta dahada ustundedır. +2000,+2300 ve m1 li arayan arkadaşlar bunu okuyun ve ÇEMBERLİTAŞ'ın ne oldugunu ögrenın.

Teşekkürler...
benimde anlatmak istedigm tamda buydu çemberlitaşın ne oldugunu hala bilmeyen var...
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

İçtenlikle söyleyebilirim ki daha ejderini bile zar zor üretebilmiş yeni yeni kenan olur junon olur, veya aynı şekilde kıyamet asayı yeni üretebilmiş arkadaşların çemberlitaşa girmesi açısından bu tılsım sistemi bütün işleri karıştırdı. Bunu üretebilen var, üretemeyen var. Ama buna karşılık bir adalet sistemi oturabilmiş değil. Ejder gitti artık y2 geldi, Ç.T. de hasarın üstüne m1 arar oldular bide. Bakalım daha neler göreceğiz..
Resim
Kullanıcı avatarı
IDyBKaTLiaMI
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Gölge Haramileri

Mesaj gönderen IDyBKaTLiaMI »

Yorumlarınızda haklısınız hepsini okudum y2 ürettigm içinde pişman deilim inadına m1 üretmemekle beraber m1 tılsımına sahip olanlarıda çemberde görmek isterim fakat 1 saniyenin önemli oldugu bu oyunda ve o 1 saniyenin herşeyi ve okadar itemin degiştirdi bu oyunda hala kalabilirmiyim şüphedeyim...
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

Resim

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Kullanıcı avatarı
55ivedik55
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen 55ivedik55 »

M1 işe yarar mı derseniz gayet ıyi ise yarıyor ama çok olsa 15dk kazandırabiliyor çünkü zaten kesimi uzun süren bi makine bi kalfa var yanlış hatırlamiyorsam 8 kalfa 8makine var hepsinden 1 dk kazansan 8 dk eder sadece önce semiha kesimini garanti eder o kadar

Ayrıca yarım saat m1 arayan adam büyük olasılıkla 20 -20 yapmaya korkuyordur.hatta örnek vereyim bu gün üstündeki tek efsun direnc eşyalarını zar zor tamamlayan bi tank gaffara m1 arıyordu. Ayrıca m1li büyü slot çevirmeyi beceremezse garanti ölür

Fakat şöyle bi durum var gruptakı diğer büyülerde m1 vardır biz ürettik üreten birini istiyoruz derler ona söylenecek söz yok
...
GaMeOFShaDoW
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Lonca: seyri beka

Mesaj gönderen GaMeOFShaDoW »

Kiyamet yazdı:
CertusCerva yazdı:Öncelikle kesinlikle katılıyorum. Kenan'a-Junon'a trans. Gaffar'a mt1 gibi yazıları bende çok gördüm ve adeta acıdım.Bu oyunda grup bölgeleri geldiğinden beri böyle olaylar var.Nedenini sorduğumuzda ise "Rahat ve hızlı kesmek için" deyip seni oracıkta buruşturup atarlar.Çok klasik bir cümle olucak ama kendilerinin de bir zamanlar bizim durumuzda olduğunu unutuyorlar.

Tılsım üretmeye gelince +1sn lik hız bir işe yaramaz bence.Sadece gösteriş meraklılığı...
1 saniyelik hız işe yaramaz mı? Meteor 1 tılsımı sayesinde GBM x'i 16 saniyede kesen var

1 saniyelik hız çok işe yarıyosa meteorit II üretin 4 saniyelik süre kazanın.M1 İlletinden kurtulun

“Genel Etkileşim” sayfasına dön