Oyunun Asıl Sorunu ve Oyuncu Kaybetmesinin Nedeni
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
Re: Oyunun Asıl Sorunu ve Oyuncu Kaybetmesinin Nedeni
Üst dizince nolcak sanki zaten. Üst diztikten sonra yapcak bişey kalmaz ve tekrar çar kasıp onu dizmeye çalışırlar böyle böyle gider.
Oynanmamasındaki en büyük neden maddi sebepler.Sonuç olarak çarı kastınız ve full ettiniz.Ee sonra bitiyor.Çarların ticareti yasak ama el altından gene yapılıyor ama düşük meblalarda.Farklı oyunlarda çar kasıp satsanız kazandığınız para buradan satacağınız 5 çara bedel.Burada çar kasacağınıza gidip "Farklı" oyunlarda kassanız cebinize daha çok para gireceğini göz önünde bulundurursak oyuncu sayısının az olması beklenebilir bir sonuç.
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
29 Level den itibaren oyunu ara ara bırakıp tekrar oynayan birisi olarak şunu söyleyebilirim ki; ben yine grup bölgelerine yükleneceğim. Çünkü grup bölgeleri gelmeden önce rahatlıkla söyleyebilirim ki emeğinin karşılığını alabildiğimiz bir oyun vardı bu oyunda. Ha nolurdu maden başlarında oturup beklerdik sabahdan akşama kadar saf demir, saf krom çekicez diye. Arada biri gelirdi yanımıza hızından dolayı çekerdi madeni giderdi falan filan ama emeğimizin karşılığını alırdık yahu. O zaman şah kobrayı kesicez diye uğraşmalar, phili sadece üstü iyi olanların tek kesebildiği, gözlüğü olanın kral olduğu, gerçekten klan savaşlarının en güzel olduğu zamanlardı o zamanlar..
Şimdi ben grup bölgelerine girdikçe deliriyorum boş madalya, boş madalya nolacak arkadaş bu iş.
Ve ben hala eminim ki emeğinin karşılığını alamayan bir İKV oyuncusu bu isyanlara devam eder, edecektirde..
Şimdi ben grup bölgelerine girdikçe deliriyorum boş madalya, boş madalya nolacak arkadaş bu iş.
Ve ben hala eminim ki emeğinin karşılığını alamayan bir İKV oyuncusu bu isyanlara devam eder, edecektirde..

- MuvaFFa
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Phenomena
Yorumlarin hepsini okudum. Kimisi yonetimi suclu bulmus kimisi oyunculari. Fakat oyun eski zamanlarinda daha zevkliydi bunda herkes hem fikir. Bu konu bence cozum konusu olmali tartisma olmadan oneri yazin. Bana gore oyunda amac yok oyunun amaci klan savasi olmali. Diger sunuculari bilemem ama sancakta buyuk hol amacina ulasmadi cunku amac arz ve lodos dan ziyade tilsim bolgesi oldu. Iki taraftada suc var. Yonetimin sucu oyuncu nabzina dikkat etmiyor. Oyuncunun sucu bencillik ve tutarsizlik. Bunu hakaret olarak algilamayin. Oyunda herkes en iyisi olma pesinde. Birde eskiden simdiki kadar genc nesil yoktu. Simsiki nesil cok hirsli. Onlara ornek olacak insanda cok az kimse abilik yapmiyor.
Mevlana yazdı:Oyun ,görünüşte akla uymaz ama çocuk oyunla akıllanır.
[/b][/i][/size]Mevlana yazdı:Rüşvet alan para pul padişahı değiliz. Paramparça olmuş gönül hırkalarını diker, yamarız biz.