merhabalar ;
öncelikle size kendimd en bahsedeyim... ben teşkilattan DyB olarak tanınan bir insanım açılımını çoğunuz biliyosunuz DİYARBAKIR... daha önce 1 savaşcı ve 1 büyücü fulledim daha sonra ıIxDyBxqralLxIı adında 1 savaşçı ve DyBKaTLiaM adında bir büyücü açtım....
savaşcım şuan çembere rahat girio hamdolsun çevrede var ama büyücüye daha fazla ilgi duydugum için savaşçıya ara vermek istedim.... büyücümde ejder varken çembere girmek zor oluyordu ama çok şükür kıyamet asa üretip bastım...şunuda ekliyeyim teşkilat sunucusunda fazla nankör ve abartanlar oldugu için hala çembere girmekte zorluk çekmekteyim . fizik 1850 olurken stuya +2300 isteyen falan var ve ben bu abartıyı anlamış deilim daha önce 2+2+2 girioduk ful nuc ve ejderimiz vardı gaffarı duman ediyoduk. ve son zamanlarda m1 denile lanet olası meteorit 1 çıktı. adamlar gaffara m1 li büyü çagrıo fizigede bakmıolar artık ve benm buna moralim bozuldu . üretmeye çalıstım ve malzemeleri topladım fakat aklıma süper ötesi olan yıldırım 2 geldi ve onu ful büyüme ürettim ...
anlatmak istedigm şuydu okadar hasarn çöpe atılmasnı saglayan o tılsım çok mu önemli yoksa bizmi abartıyoruz degerli yorumlarınzı bekliyorum teşkilattakilerinde yorumlarını bekliyorum şididen teşekkürler...
Vesselam...
Meteorit 1
- IDyBKaTLiaMI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Gölge Haramileri
Meteorit 1
DyBKaTLiaM - ıIxDyBxqraLxIı - DyBLoRDIII

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!

GöLGe HaRaMiLeRi'Ne BiR SeLaM ÇAK!!!
Re: Meteorit 1
Kardeş bence meteorit 1 üretmen daha hayrına olurdu çünkü onu üretsen hem üstünü daha kolay dizerdin hem de yıldırım 2 de üretebilirdin gelen hidrojenleri satıp
- CertusCerva
- Sahaf Yardımcısı
Öncelikle kesinlikle katılıyorum. Kenan'a-Junon'a trans. Gaffar'a mt1 gibi yazıları bende çok gördüm ve adeta acıdım.Bu oyunda grup bölgeleri geldiğinden beri böyle olaylar var.Nedenini sorduğumuzda ise "Rahat ve hızlı kesmek için" deyip seni oracıkta buruşturup atarlar.Çok klasik bir cümle olucak ama kendilerinin de bir zamanlar bizim durumuzda olduğunu unutuyorlar.
Tılsım üretmeye gelince +1sn lik hız bir işe yaramaz bence.Sadece gösteriş meraklılığı...
Tılsım üretmeye gelince +1sn lik hız bir işe yaramaz bence.Sadece gösteriş meraklılığı...
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Evet abartıldığı kadar var.
Büyücülerin hasarları olağanüstü artabiliyor.
Ama gerek var mı dersen bi gaffar için bence gerek yok.
Tabi insanlar her zaman daha fazlasını istediklerinden.Daha hızlı ve sorunsuz bir kesim istiyorlar.
Tabi insanlar her zaman daha fazlasını istediklerinden.Daha hızlı ve sorunsuz bir kesim istiyorlar.
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=108661CertusCerva yazdı:Öncelikle kesinlikle katılıyorum. Kenan'a-Junon'a trans. Gaffar'a mt1 gibi yazıları bende çok gördüm ve adeta acıdım.Bu oyunda grup bölgeleri geldiğinden beri böyle olaylar var.Nedenini sorduğumuzda ise "Rahat ve hızlı kesmek için" deyip seni oracıkta buruşturup atarlar.Çok klasik bir cümle olucak ama kendilerinin de bir zamanlar bizim durumuzda olduğunu unutuyorlar.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
- knsvsn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Lonca: Alsancak
Arkadaşlar ister inanın ister inanmayın kıyamet asa'lara parlama gelmemişken 1 tank 1 şifa 4 büyü klasik herkezin girdiği gibi girdik ve İstihb. subayı dahil 47 dk da kestik çıktık aramızda hasarlar 1859 - 1720 - 1550 - 1500 idi yanlış hatırlamıyorsam çok ciddiyim herkez full olmasada fark etmez 1859 olsa ne olur şimdi bi giriyoz 4 büyü +2000 fiziksel çoğu full bi giriyoruz 1,30 saatte kesiyoruz gaffarda aksilik çıkarsa tekrar denersek daha uzun sürüyor meteorit 1 geldi yine 1,30 saatte kesiyoruz.
BENCE BU KONU ALTINDA YORUMLAR DEVAM ETMELİ ARKADAŞIMIZ ÇOK HAKLI !!!
BENCE BU KONU ALTINDA YORUMLAR DEVAM ETMELİ ARKADAŞIMIZ ÇOK HAKLI !!!
KNSVSN - HaNs - KaaNSVSN
Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

Sadece Arkadaşlarım İÇİN !

- CertusCerva
- Sahaf Yardımcısı
Refresh yazdı:Evet abartıldığı kadar var.
:arrow: viewtopic.php?f=46&t=108661CertusCerva yazdı:Öncelikle kesinlikle katılıyorum. Kenan'a-Junon'a trans. Gaffar'a mt1 gibi yazıları bende çok gördüm ve adeta acıdım.Bu oyunda grup bölgeleri geldiğinden beri böyle olaylar var.Nedenini sorduğumuzda ise "Rahat ve hızlı kesmek için" deyip seni oracıkta buruşturup atarlar.Çok klasik bir cümle olucak ama kendilerinin de bir zamanlar bizim durumuzda olduğunu unutuyorlar.
Meteorit 1 : Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır.Refresh yazdı:Normalde böyle bir konuyu meteorit 1 meteorit 2(III) ve meteorit(III) tılsımlarını ürettikten sonra açacaktım.Fakat dayanamadım.
Meteorit 1 Meteorit 2(II) ve Meteorit(II) tılsımları ile verilen hasarlar;
Meteorit 2(II) : Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azalta miktarını %30 yapar.
Meteorit(II) : Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azaltma süresini 8 saniye yapar.
Fark ettiysen Meteorit 1 dedim.Hasar arttırdığı filan yok sadece düşük zırhtan daha fazla faydalanabilirsin.Buda eklese eklese 2-3 dk daha çabuk kesim yaparsın.
1 saniyelik hız işe yaramaz mı? Meteor 1 tılsımı sayesinde GBM x'i 16 saniyede kesen varCertusCerva yazdı:Öncelikle kesinlikle katılıyorum. Kenan'a-Junon'a trans. Gaffar'a mt1 gibi yazıları bende çok gördüm ve adeta acıdım.Bu oyunda grup bölgeleri geldiğinden beri böyle olaylar var.Nedenini sorduğumuzda ise "Rahat ve hızlı kesmek için" deyip seni oracıkta buruşturup atarlar.Çok klasik bir cümle olucak ama kendilerinin de bir zamanlar bizim durumuzda olduğunu unutuyorlar.
- Refresh
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Guardians Of İstanbul
Düşük zırhtan daha fazla faydalanmak sence hasarı arttırmaz mıCertusCerva yazdı:
Meteorit 1 : Meteorit'in yenilenme süresini 1 saniye azaltır.
Meteorit 2(II) : Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azalta miktarını %30 yapar.
Meteorit(II) : Meteorit büyüsü kritik vurursa rakibin zırhını azaltma süresini 8 saniye yapar.
Fark ettiysen Meteorit 1 dedim.Hasar arttırdığı filan yok sadece düşük zırhtan daha fazla faydalanabilirsin.Buda eklese eklese 2-3 dk daha çabuk kesim yaparsın.
Ayrıca daha çok zırh kırmanı da sağlar.
Kıyametin göbeğinde, İstanbul'da ya Kıyametin Efendisi olursun ya kölesi!
GuardianS of İstanbuL
He bide 1 saniyelik farka gereksiz diyen arkadaş sen met 1 li adama 10 saniyede 3 kere vurcakken o sana 5 kere vurcak artık hanginiz ölürsünüz onuda sen tahmin et 
İlk Once Merhbalar,
Cok güzel bir konuya değinmişsin eger sen acmamış olsaydın ben acıcaktım bu konuyu o yuzden ilk once sana minnettarım(Konuyu acan arkadaş.)
Şöyle gireyim olaya , benimde bir büyücüm var 1800 fizikli ve cemberlitaş onunde hs arayan arkadaşlar +2100 ,+2300 ayrıyetten m1 li aramaktadır. Hiç strese girmeyin m1 arayan adam eger şayet 1700 fizikli adama senın fizik düşük diyorsa o adam çemberlitaşı bilmiyordur. Neden? Nasıl ? Nasıl Yani ? gibi sorular sorarsınız şimdi kendinize.Biraz bahsedeyim... Ben her zaman 1800 fizigim oldugu halde 1550 li fizige düşürüp kritigimi arttırım ki , hasarı yüksek olan kişi ben kritik attıgım zaman daha fazla hiddet yaratsın diye. Ben birde şunu idda ediyorum. Hasarı yüksek olan kişi kritigide yüksek olur ama o hasara göre kritigi az gelir.(Bunu ayrıntısına kadar düşünürseniz bana hak vericeksiniz...) Yani mantık şu, fizigi düşük olan minumum 1500 fizik olacak kritigini yükselticek digerlerinin hasarları yüksek oldugu ıcın daha fazla hiddet yaratmış olucak ve daha hızlı inicektir. Bu taktigim 4 büyücüye eş değerdir hatta dahada ustundedır. +2000,+2300 ve m1 li arayan arkadaşlar bunu okuyun ve ÇEMBERLİTAŞ'ın ne oldugunu ögrenın.
Teşekkürler...
'' Corexmelankolia '' ,
'' WeSTCoaST ,''
İstanbul Kıyamet Vakti "Timer" Programını Buradan Indirebilirsiniz.
'' WeSTCoaST ,''
İstanbul Kıyamet Vakti "Timer" Programını Buradan Indirebilirsiniz.