Sorun nerede?
Re: Sorun nerede?
oyunu program files dosyasına at ordan yamasını yapıyor kendı zaten.
Only Allah can judge me !!Only Allah can judge me !!
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Diskler cafelerde yazmaya karşı kapalı olduğundan online oyunlar flash bellkten oynatılamaz lakin bununda ilacı var Google amcaya sorunXxPEERLESSxX yazdı:Oyunu Kafede flash bellek ten açmaya çalışıncada bende olan bir sıkıntı bu durum. Önüne geçemedim bir türlü S

LEPRECHAUN
- kizilmaskee
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Iıı SoN ııI
BatumPOS yazdı:arkadaşlar ikv oyunu açmak için masa üstünden ikv simgesine tıklıyorum yama ekranı geliyor ama hiçbir yama yapmadan bu şekilde http://imageshack.us/photo/my-images/198/adszs.bmp/ 5 dakka bekleteiyor sonra geliyor sunucu seçme ekranı yani oyuna tıklar tıklamaz sunucu secemiyorum 5 hatta 10 dakika bekleetiyor nedenini bilen varmı acaba neden bekletiyor yamada yapmıyor ama ?
http://www.istanbuloyun.com/download.aspx
Bilgisayar Sınayıcı :
Bilgisayarınızın oyunu çalşıtırabilecek mi? Bu programla sınayabilirsiniz. Yukarıdaki Link'den Sınayıcıyı Çalıştır Bakalım Ne dicek Sana
Eğer Desteklemezse Bunu izlemi Tavsiye Ederim Saygılar
http://www.youtube.com/watch?v=rW_j5DMq4eA
- XxPEERLESSxX
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kristal
Yazmaya karşı açık ve oyunu açıyor kafeden flas aracılığıyla.LEPRECHAUN yazdı:Diskler cafelerde yazmaya karşı kapalı olduğundan online oyunlar flash bellkten oynatılamaz lakin bununda ilacı var Google amcaya sorunXxPEERLESSxX yazdı:Oyunu Kafede flash bellek ten açmaya çalışıncada bende olan bir sıkıntı bu durum. Önüne geçemedim bir türlü S
Ancak her İkv yi açmak istediğimde sunucu bekleniyor veya dosyalar güncelleniyor (özellikle 26 dosya arz lodos) diyip beni 5 dk civarı bekletiyor. Bunu çözemiyorum..

- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Deva
Senin sorununu ancak şöyle aşabiliriz.XxPEERLESSxX yazdı:Yazmaya karşı açık ve oyunu açıyor kafeden flas aracılığıyla.LEPRECHAUN yazdı:Diskler cafelerde yazmaya karşı kapalı olduğundan online oyunlar flash bellkten oynatılamaz lakin bununda ilacı var Google amcaya sorunXxPEERLESSxX yazdı:Oyunu Kafede flash bellek ten açmaya çalışıncada bende olan bir sıkıntı bu durum. Önüne geçemedim bir türlü S
Ancak her İkv yi açmak istediğimde sunucu bekleniyor veya dosyalar güncelleniyor (özellikle 26 dosya arz lodos) diyip beni 5 dk civarı bekletiyor. Bunu çözemiyorum..
1.İlk olarak flash belleğe temiz bir format atalım.
2.Tekrar sağlam olan dosyaları kopyalayalım
3.Farklı bir cafede deneyelim
4.Baktınız pc de koruma var güncelleme yapmıyor veya yapıyorda oyuna girerken hata veriyor O zaman Flash free isimli kücük bir programcık ile korumayı kaldıralım
Ve ikv keyfi
Sevgiler.

LEPRECHAUN