Sorun nerede?

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
BatumPOS
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk

Re: Sorun nerede?

Mesaj gönderen BatumPOS »

oyunu program files dosyasına at ordan yamasını yapıyor kendı zaten.
Only Allah can judge me !!Only Allah can judge me !!
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

XxPEERLESSxX yazdı:Oyunu Kafede flash bellek ten açmaya çalışıncada bende olan bir sıkıntı bu durum. Önüne geçemedim bir türlü S
Diskler cafelerde yazmaya karşı kapalı olduğundan online oyunlar flash bellkten oynatılamaz lakin bununda ilacı var Google amcaya sorun :)
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
kizilmaskee
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Iıı SoN ııI

Mesaj gönderen kizilmaskee »

BatumPOS yazdı:arkadaşlar ikv oyunu açmak için masa üstünden ikv simgesine tıklıyorum yama ekranı geliyor ama hiçbir yama yapmadan bu şekilde http://imageshack.us/photo/my-images/198/adszs.bmp/ 5 dakka bekleteiyor sonra geliyor sunucu seçme ekranı yani oyuna tıklar tıklamaz sunucu secemiyorum 5 hatta 10 dakika bekleetiyor nedenini bilen varmı acaba neden bekletiyor yamada yapmıyor ama ?

http://www.istanbuloyun.com/download.aspx
Bilgisayar Sınayıcı :

Bilgisayarınızın oyunu çalşıtırabilecek mi? Bu programla sınayabilirsiniz. Yukarıdaki Link'den Sınayıcıyı Çalıştır Bakalım Ne dicek Sana ;) ;)

Eğer Desteklemezse Bunu izlemi Tavsiye Ederim Saygılar
http://www.youtube.com/watch?v=rW_j5DMq4eA
Kullanıcı avatarı
XxPEERLESSxX
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kristal

Mesaj gönderen XxPEERLESSxX »

LEPRECHAUN yazdı:
XxPEERLESSxX yazdı:Oyunu Kafede flash bellek ten açmaya çalışıncada bende olan bir sıkıntı bu durum. Önüne geçemedim bir türlü S
Diskler cafelerde yazmaya karşı kapalı olduğundan online oyunlar flash bellkten oynatılamaz lakin bununda ilacı var Google amcaya sorun :)
Yazmaya karşı açık ve oyunu açıyor kafeden flas aracılığıyla.
Ancak her İkv yi açmak istediğimde sunucu bekleniyor veya dosyalar güncelleniyor (özellikle 26 dosya arz lodos) diyip beni 5 dk civarı bekletiyor. Bunu çözemiyorum..
Resim
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

XxPEERLESSxX yazdı:
LEPRECHAUN yazdı:
Yazmaya karşı açık ve oyunu açıyor kafeden flas aracılığıyla.
Ancak her İkv yi açmak istediğimde sunucu bekleniyor veya dosyalar güncelleniyor (özellikle 26 dosya arz lodos) diyip beni 5 dk civarı bekletiyor. Bunu çözemiyorum..
Senin sorununu ancak şöyle aşabiliriz.

1.İlk olarak flash belleğe temiz bir format atalım.
2.Tekrar sağlam olan dosyaları kopyalayalım
3.Farklı bir cafede deneyelim
4.Baktınız pc de koruma var güncelleme yapmıyor veya yapıyorda oyuna girerken hata veriyor O zaman Flash free isimli kücük bir programcık ile korumayı kaldıralım

Ve ikv keyfi :) Dikkat hazır açmısken film falan alayım demeyin kontrol ediliyor.Cafeci amca ile papaz olmayın :) :)

Sevgiler.
Resim

LEPRECHAUN

“Genel Etkileşim” sayfasına dön