Zaten Sancaklardan Olan Mavi Ve Kırmızı Sancakları Satmaya Başlıyorsunuz..
Yeni Bir Bayrak Gelıyor İki Klanı Temsil Eden 500 Milyon Fiyat Biçiliyor Biçilmesin Değil Sonuna Kadar Destek Herkesde Olmayan Şeyleri Yapmam Asıl Gurur Herkes Yapamadan Önce Yapıp İlk Olmak 500 Milyonu Feda Edebilmek Güzel Ve Oyuna Zevk Katan Şeyler.Amaaaa
Fahri Beyde Satılan Türk Bayrağı....
İşin Amasına Gelirsek İş Değişir Siz Saçma Sapan Bir Npc'de Saçma Sapan Bir Ücrete[0 Lira "Birde Utanmadan 0 Lira Fiyat Biçmişler"] Fiyat Biçiyorsunuz Hemde Neyemi Uğuruna Milyonlarca Canın Verilip Kanın Döküldüğü ŞANLI TÜRK BAYRAĞINA Hakta Veriyorum Çünkü Herkes Sahip Olmalı Türk Bayrağına Ama Sahip Olmak Diyincede Kendime Kızıryorum Çünkü O Öyle Parayla Satılabilecek Birşey Değil Şerefle Taşınabilecek Bir Değer Bir Simge... Bir Sembol... Sadece Yazmak İstedim İsteğimse Şu O Bayrak Kalksın Demıyorum Türk Bayrağına Fiyat Biçilmesin...
Oyunu Zar zor sosyal hayatıma biraz daha yüklenerek 3 ay önce bıraktım sancak olarak türk bayrağı geldiyse bu saygısızlık tabiki.Para biçmemeleri gerekirdi
Fahri bey de satılan bayraklar oyunda her kullancının eline alıp milli bayramlarımızı kutlamamız için ücrete tabi tutulmaksızın oraya konuldu. Olayı saptırp da buralara getirmen çok saçma olmuş
Ayrıca ŞANLI TÜRK BAYRAĞINA Kimse bir değer biçemez !