Herkese merhaba.Ben eski bir İKV oyuncusuyum.Ama; yeniden İKV'ye dönebilirim.Kim olduğum önemli değil.İyi bir oyuncu değildim maden çekmek vs de sıkıntılarım vardı bir şaheser üretmişliğim yoktur örneğin.Ama; bu oyunda beni kendisine çeken birşey var.Ne olduğunu çözebilmiş değilim.Kaplamalar iyi değil oyun akıcı değil ayrıca oynadığım zaman bir sürü tartışmalar yaşanıyordu, özellikle Meran Sunucusu acayip bir şekilde kan kaybediyordu.Ama; yinede bu oyunun başına oturduğum zaman kendimi evimde gibi hissediyorum.Bizim görüşlerimizi değerlendirmeyen oyun takımı vardı hala öylemidir bilmiyorum.Herşey parayla dönüyordu kimsenin başkasının emeğine ve kişiliğine saygısı yoktu.Bu yüzden sizlerden bilgi almak istiyorum oyun hala aynı tas aynı hamam mı yoksa iyi yönde değişiklikler var mı?Varsa ne gibi değişiklikler var?
Oyuna geri dönersemde yardım istiyorum.Öncelikle İKV'ye yazın başlayacağım şu anda istesemde başlayamam laptopum eski ve directx 9.0 ile Pixel Shader desteği yok.(Alternatif bir çözüm biliyorsanız bilgisayarım Toshiba Satellite A30) Olmasını çok isterdim ama yok.Desktop'umda elimin altında değil maalesef.Her neyse ayrıca, 24 saat oyunun başında duramam.Oyunun başında bir günde maksimum durabileceğim süreç 5 saattir.Ama; gün aksatacağımı sanmıyorum.Oyuna para harcamaya hiçmi hiç niyetim yok.Belki bir kereliğine lonca pasaportu alabilirim ama belki o da.Silah artırma dahil hiçbirşeye para harcamak istemiyorum.Buna göre öneri yaparsanız sevinirim.
İlki, hızlı bir oyuncu değilim ve vslerdede iyi değilim ama vs yeteneğimi geliştirmek isterim.Maden çekebilecek kadar sabırlı değilim elim kolum titriyor beklerken üstelik 1 saat beklerken birisi önünüze gelip çektiği adamada İridyum çıktığı zaman tepenizin tası atıyor.Bunlar benim kişisel özelliklerim.
İstediğim sunucuda olmasını istediğim özellikler, hoşgörü, saygı, dürüstlük, emeğe teşekkür ve maden toplamada saygı.Madenleri çekip çekip utanmadan sırıtan adamlardan nefret ediyorum.15 kişi iseniz 3 gruba ayrılırsınız her grub iki maden alır diğerleri onlara müdahale etmez.Ayrıca, küfür gibi şeylere hiç gelemem acayip sinirim kalkar karşımdakine asla küfretmem fakat içim içimi yer kaldıramam.
Bu maddeleri değerlendirerek benim hangi sınıfı seçmemi önerirsiniz?Ve hangi sunucuyu?Bence hiç başlama diyeceksiniz ama yinede bir şansımı denemek istedim iyi akşamlar.Abilerim, ablalaırm ve kardeşlerim.
Oyuna yeniden döneyim mi acaba?
Re: Oyuna yeniden döneyim mi acaba?
Oyuna para harcamazsan hiçbiryere gelemezsin öncelikle bunu öğren.Lakin para harcadın diye de biryerlere gelebileceğinin garantisi yok.Sana tavsiyem eğer okula gidiyorsan hiç bu oyuna başlama git derslerine çalış.Emin ol hayatın için çok büyük bir yatırım yapmış olursun.

İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
Tahmin ettiğim şey tipik İKV oyuncusu cevabı ya biz neden böyleyiz hem oyunu sevmiyoruz hemde onsuz yapamıyoruz nasıl iş bu zıt kutup aşkı mı?KRaLeX yazdı:Oyuna para harcamazsan hiçbiryere gelemezsin öncelikle bunu öğren.Lakin para harcadın diye de biryerlere gelebileceğinin garantisi yok.Sana tavsiyem eğer okula gidiyorsan hiç bu oyuna başlama git derslerine çalış.Emin ol hayatın için çok büyük bir yatırım yapmış olursun.
ORADA MISINIZ?HU HU CEVAP VERECEK KİŞİ ARANIYOR?İKVDE GECE DAHA ÇOK ONLİNE OLMAZMIYDI İLGİNÇ...
ASLA ama ASLA ama ASLA oyuna geri dönme. Benden söylemesi. sakın ama sakın başlama bak ne kadar çok asla ve sakın kelimelerini kullandım. Dönmemen gerektiğini anlamışsındır kardeşim dışarıda çok güzel bir dünya var çık dışarı yürü salla İKV yi oynıcaksan Point Blank oyna
Ya abi(ya da kardeşim yaşını bilmiyorum ya) şimdi insanın canı kendi egolarını tatmin etmek istiyor.Ama; derslerimide düşürmek istemiyorum.vengeance yazdı:ASLA ama ASLA ama ASLA oyuna geri dönme. Benden söylemesi. sakın ama sakın başlama bak ne kadar çok asla ve sakın kelimelerini kullandım. Dönmemen gerektiğini anlamışsındır kardeşim dışarıda çok güzel bir dünya var çık dışarı yürü salla İKV yi oynıcaksan Point Blank oyna
RadonX yazdı:Ya abi(ya da kardeşim yaşını bilmiyorum ya) şimdi insanın canı kendi egolarını tatmin etmek istiyor.Ama; derslerimide düşürmek istemiyorum.vengeance yazdı:ASLA ama ASLA ama ASLA oyuna geri dönme. Benden söylemesi. sakın ama sakın başlama bak ne kadar çok asla ve sakın kelimelerini kullandım. Dönmemen gerektiğini anlamışsındır kardeşim dışarıda çok güzel bir dünya var çık dışarı yürü salla İKV yi oynıcaksan Point Blank oyna
Egonu tatmin etceksen bile İKV gibi dandik bir oyun ile tatmin etme. Hiç oyun oynama demiyorum her gün ders çalışcaksın yada çok popi bi çocuk gibi paso sosyal hayatın içnde olcaksın diye birşey yok eninde sonunda evde olcağın bir zaman olcak ve evinde pc varsa bir oyun oynamak isteyeceksin. ama bu oyun İKV olmasın... MMOFPS oyunlarını tercih et. Benim sana tavsiyem Point Blank
Peki teşekkür ederim FPS'im berbattır ama deneyeceğiz.Planetside 2 daha çok hoşuma gitmişti birde TPS türünden DC Unvierse var.Neyse bilgin olsun diye söyledim.Herkse iyi akşamlar.
Konu kapanmıştır kilitlenebilir/silinebilir.
Bir daha İKV'nin yüzüne bakmamak dileğiyle.
Konu kapanmıştır kilitlenebilir/silinebilir.
Bir daha İKV'nin yüzüne bakmamak dileğiyle.
- IsriannaRosafin
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Evet ne yazık ki hala bazı sıkıntılar mevcut lakin güzel olan birşey vardır ki oda dostluk,iyiler kötülerden çoktur oyun içersinde bu yüzden niyetin varsa farkı bir sunucu farklı bir karakter 
Gönderme yapılmış bir konu küçük emrah saygılar merandaki yıllardan bahsediyor taaa yönetime kadar gidiyor
anlayan anladı ismin bari uzak felan olsadın da.
Çok eskide sayılmazsın da lonca felan filan silah partlatma iyimiş. Allahtan xeno örneği vermemişin yoksa sıp diye düşecektim dağ taş maden 3-4 grup yap cullan topla toplayabildiğin kadar.
Yaza kadar çok vakit hemen hersey olablir.
Çok eskide sayılmazsın da lonca felan filan silah partlatma iyimiş. Allahtan xeno örneği vermemişin yoksa sıp diye düşecektim dağ taş maden 3-4 grup yap cullan topla toplayabildiğin kadar.
Yaza kadar çok vakit hemen hersey olablir.
A R Z L O D O S